- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.481
evet canım istiyorsan çalabilirsin ilk ses çıkana kadar zor sonrası bol vakit ayırıcaksın gerisi geliyordert ortağım sırdaşım eşimin infertilite olduğunu öğrendiğim gece ağlayarak üfledim erteesi gün saksıdaki çiçeğimin bütün yaprakları soldu.
canım preseedten olabılır gebelık topıgınde bır arkadasta preseedten sonra mantar olmustu.nadıren boyle seyler olabılıyor.cok gecmıs olsun.
Canlar benımde gec catlıyor kac dr. A sordum.catlıyorsa hersey yolundadır dedı.onemlı olan catlamasıymıs yanı gec erken farketmez dedı bırcok dr. A sordum.
Sızın kactı fsh canım.yuksektı demıssın.
Benıde eklemıssın sagol canım.
Amin rabbim dualarımızı kabul etsın amin.
Amin.
Ne guzel seyler yazmıssın amin.
Edanurlu canım ben okuyamadım ama allah senden kat kat razı olsun.kac cüz okudun belli degıl.rabbim dualarını kabul etsın.gonlune gore versın inşallah amin.
Herkesın duaları kabul olsun bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne kızlar.kandılınız mubarek olsun.gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı eylesın rabbım. Amın.
hepsini okudum allah kabul etsineda...1-2-3-30.......ben 3.cüzü yengeme verdim :)
nun....4-5-6
mues....7-8-9-27
yağmurum...10-11-12
aruna....13-14-15
esilanur....16-17-18-19-20-25-26(maşallah)
antalya 2011...21-22-23
bizim mehmet dayıya verdim :)..24
melisela....28
ekin......29
arkadaşlar inşallah hepiniz okumuşşunuzdur benim 30.cüzümde 6 sayfam kaldı onlarda kısa süre zaten
inşallah rabbim kabul eder dualarımızı[/sıze][/FONT][/COLOR]
hepsini okudum allah kabul etsineda...1-2-3-30.......ben 3.cüzü yengeme verdim :)
nun....4-5-6
mues....7-8-9-27
yağmurum...10-11-12
aruna....13-14-15
esilanur....16-17-18-19-20-25-26(maşallah)
antalya 2011...21-22-23
bizim mehmet dayıya verdim :)..24
melisela....28
ekin......29
arkadaşlar inşallah hepiniz okumuşşunuzdur benim 30.cüzümde 6 sayfam kaldı onlarda kısa süre zaten
inşallah rabbim kabul eder dualarımızı[/sıze][/FONT][/COLOR]
Cümleten hayırlı kandiller bacılarım Allah ne dileğiniz varsa bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah....
Yok tatlım küsmedim ben sizleri seviyorum niye küseyim dün alınganlığım üstümdeydi sanırım bağışlayın beni evde annemde yaka silkti dün bendenaminnnnnnnnnnnnnn canım benim
sen dün bize küstünmü canımsın
ben pc başında değildim sonradan gördüm yazdım
kusurumuza bakma fıstığım benimm
Yok tatlım küsmedim ben sizleri seviyorum niye küseyim dün alınganlığım üstümdeydi sanırım bağışlayın beni evde annemde yaka silkti dün bendendediğim gibi sizleri seviyorum kusuruma bakmayın
Kendisini ananı unutmayan Allaha hamdü sena ederim.Kendisine yalvaranı boş çevirmeyen ve kendisine yalvaranı ağlatmayan ve ümitsiz kılmayan Rabbim;
Bizleri yalnız bırakma çünkü sen halislerin en hasısın.Lütfun ve kerametinden bizlere tertemiz çocuklar ihsan et...
Canım arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun...
Dualarınızdan beni de eksik etmeyin...
fatma canımmmm nasılsınnn
Kendisini ananı unutmayan Allaha hamdü sena ederim.Kendisine yalvaranı boş çevirmeyen ve kendisine yalvaranı ağlatmayan ve ümitsiz kılmayan Rabbim;
Bizleri yalnız bırakma çünkü sen halislerin en hasısın.Lütfun ve kerametinden bizlere tertemiz çocuklar ihsan et...
Canım arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun...
Dualarınızdan beni de eksik etmeyin...
İyiyim fıstığım,sen nasılsın?
Geçmiş olsun tatlım,bol bol su iç...
Bunun düzelmesinin en rahat yolu bu...
Ronyam içtiğini çıkarmıyor musun kıssss
galiba içtiğim kadarını çıkaramıyom :111:
krisimmmmmmmmmm kuzumm prensesim seni çok seviyorum
az kaldı sen ve antalya gelceniz aramıza
esilanurcum ALLAH cc kabul etsin tatlım benimde bitti şükür akşam dualayacam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?