Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

durumu öğrenip ,o duyguyu yaşayan biri olarak tahmin edebiliyorum canımben ağlamıştım ilk duyduğumda bizim imtihanımızda bu sanıırm rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin..ama bu topicte aynı duyguları paylaşan dostların olması biraz rahatlatıyo beni..en kısa zamanda neyle ilgilenmek istiyorum.. hangi şehirdesin bu arada canım?

eda...1-2-3-30.......ben 3.cüzü yengeme verdim :)
nun....4-5-6
mues....7-8-9-27
yağmurum...10-11-12
aruna....13-14-15
esilanur....16-17-18-19-20-25-26(maşallah)
antalya 2011...21-22-23
bizim mehmet dayıya verdim :)..24
melisela....28
ekin......29

arkadaşlar inşallah hepiniz okumuşşunuzdur benim 30.cüzümde 6 sayfam kaldı onlarda kısa süre zaten
inşallah rabbim kabul eder dualarımızı
[/sıze]
[/FONT][/COLOR]

Son düzenleme:

amin canım benim hepimizin inşallah,herkes okuyacak diye bir şart yok gönüller bir olsun yeter

hepsini okudum allah kabul etsin

hepsini okudum allah kabul etsin

Cümleten hayırlı kandiller bacılarım Allah ne dileğiniz varsa bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah....

Cümleten hayırlı kandiller bacılarım Allah ne dileğiniz varsa bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah....

aminnnnnnnnnnnnnn canım benim
sen dün bize küstünmü canımsın
ben pc başında değildim sonradan gördüm yazdım
kusurumuza bakma fıstığım benimm

aminnnnnnnnnnnnnn canım benim
sen dün bize küstünmü canımsın
ben pc başında değildim sonradan gördüm yazdım
kusurumuza bakma fıstığım benimm
Yok tatlım küsmedim ben sizleri seviyorum niye küseyim dün alınganlığım üstümdeydi sanırım bağışlayın beni evde annemde yaka silkti dün benden dediğim gibi sizleri seviyorum kusuruma bakmayın

Kendisini ananı unutmayan Allaha hamdü sena ederim.Kendisine yalvaranı boş çevirmeyen ve kendisine yalvaranı ağlatmayan ve ümitsiz kılmayan Rabbim;
Bizleri yalnız bırakma çünkü sen halislerin en hasısın.Lütfun ve kerametinden bizlere tertemiz çocuklar ihsan et...

Canım arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun...
Dualarınızdan beni de eksik etmeyin...

amin canım amin senınde kandılın mübarek olsun

amin canım aminnn Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin

İyiyim fıstığım,sen nasılsın?
Geçmiş olsun tatlım,bol bol su iç...
Bunun düzelmesinin en rahat yolu bu...

içiyomm içim dışım su oldu

galiba içtiğim kadarını çıkaramıyom :111:

krisimmmmmmmmmm kuzumm prensesim seni çok seviyorum
az kaldı sen ve antalya gelceniz aramıza

Çok yaşa sen emi güldürdün beni...
Dün KRİSİMle facede görüştüm,ayyy nasıl rahatladım...
Bu kız bende bağımlılık yaptı heralde
Ama ben daha çooooooook seviyorum KRİSİMi,meleğimi

nuncum nasıl şikayetlerin varda doktorun dış gebelikten şüphelendi ben geçirdim biliyosun allahım kimseye yaşatmasın çok zor bidurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…