- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.501
amin şekercanım
tamam fıstığım okurum bende :)) Hocanın ve senin kandilini kutluyorum, duanızı bekliyorum :))
KIzlar yazdım ama tekrar yazıyım hepinizin mevlid kandili mübarek olsun.
nuncum nasıl şikayetlerin varda doktorun dış gebelikten şüphelendi ben geçirdim biliyosun allahım kimseye yaşatmasın çok zor bidurum
gerçekten mi canım, ben bilmiyordumgeçmiş olsun.
benim şikayetim yok aslına bakarsan, sadece dün akşamdan beri hafif batma tarzında ağrılarım var ama dediim gibi az, sadece keseyi göremiyolaronun için bööle diyolar, yani kesin dış gebelik de demiyo ama öyle olabilir diyo işte..
hayırlısı canımm yaaa
umarım öyle bir durum yokturda ikinci kere halayı çekeriz
:))))) evet canım eğer olumlu sonuç olursa inan bu kez en çok ben çekcem, başından beri hiç tam olarak sevinemedim hep bi tereddüt(
ama dr dediki üzülcek bişe yok sizin için önemli olan gebeliğin olmasıydı dedi (infertilite için)
gerçekten mi canım, ben bilmiyordumgeçmiş olsun.
benim şikayetim yok aslına bakarsan, sadece dün akşamdan beri hafif batma tarzında ağrılarım var ama dediim gibi az, sadece keseyi göremiyolaronun için bööle diyolar, yani kesin dış gebelik de demiyo ama öyle olabilir diyo işte..
barukcum evet canım değerlerimiz artış gösterdi ama bu ay hamiş olmam imkansız önümüzdeki ay denemelere başlıcam sen nasılsın nerelere gittin yoksun kaç gündür
boncuğum bebiş nasıl canım kese görünmüş inşallah pıt pıtlarıda duyarsnız. gülüm nerde kızlar. baruk geçmiş olsun eşin ameliyat olmuş
pamukcum hıcbırsey ımkansız degıl bende ımkansız dedıgım anda hamıle kaldım :) burdan bır arkadaş umıtlenme demişti kim oldugunu hatırlamıyorum
eşim geçen hafta amelıyat oldugu ıcın hergun gıremedım. mumkun oldugunca takıp etmeye çalışıyorum.
melekcım cok teşekkurler suan ıyı çarşamba dikişleri alınacak. bugun işe başladı. toparladı kendini.
arkadaşlar krishazel ve antalya arkadaşlarımız cezalarını çekip gelecekler
biz bu konu hakkında kazenle yazışıyoruz ve bizim düşündüğümüzün tersine kadınlar kulübüne
resmi kanallardan ihbarname gelmiş yani siteden yada topicten bir ihbar sözkonusu değil
sevgili arkadaşlar bundan sonra paylaşımlarımızda doktor isimleri vermeyelim
yani özellikle doktor karalaması yapmaya özen gösterelim
arkadaşlar bu konuda bende ceza alabilirim
bu konuyu kapatalım.güzel günlerimize dönebilmek için lütfen hepimiz daha hassas olalım
BARUKCUĞUM çok geçmiş olsun canım...
YAĞMURUM naber kıssss?
allah kabul etsin canım bende yaparım duasını azbuçuk hocalıgımız var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
selamınaleykümALLAH cc rahmeti üzerinize olsun inşallah dostlar
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN SİZDE BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
YARIN ŞEHRE GİDİYORUMPERŞEMBE ÖĞLENE KADAR YOKUM
BENİ ÖZLERMİSİNİZ BİLMEM AMA ECCİK ÖSLEYİN EMİ
BU AY KUPALAR BİZİM
BUDA BANA CEVAP YAZMAYANLARA
selamınaleykümALLAH cc rahmeti üzerinize olsun inşallah dostlar
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN SİZDE BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
YARIN ŞEHRE GİDİYORUMPERŞEMBE ÖĞLENE KADAR YOKUM
BENİ ÖZLERMİSİNİZ BİLMEM AMA ECCİK ÖSLEYİN EMİ
BU AY KUPALAR BİZİM
BUDA BANA CEVAP YAZMAYANLARA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?