Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aminnn inş. canm hayırla git gel :)) özleme gelince onu gelince ifade edelim

maşaalah allah kabul etsin inş. okunan hatimler hürmetine inş. kabul olur dualarımız :)))
hayırlı geceler hepinize

işte çorumlu

ayyy bu komikmiş, ben bilmiyordum bunu, benim bildiğimde bir adam parasını önce çorumluya sonra kayseriliye bırakmış, çorumlu parasını olduğu gibi vermiş ama kayserili yemiş parayı, oda kayseriliye dönüp yaptığını çorumlu yapmaz diyor die bliyodum :))

allah kabul etsin arkadaşlar ve dualarınızda bizlerede yer verdiğiniz için allah razı olsun

dünde yazmıştım tekrardan herkesin kandili mübarek olsun

arapçam iyi olmadığı için türkçe mealinden bende yasini şerif,tebareke,rahman,secde,ismi azam ,ve birakaç tane daha syre okudum ve taze hamişlerimize isimleriyle hamiş kalmaya çalışan arkadaşlarada yine hatırladıklarımı ve inşallah unutmadıklarımın isimlerini vererek bol bol dua ettim ,nşallah kabıl olur

e buda güzelmiş canım,biz çorumlular dediğimizi yaparız,e her memleketten çıkar dimi kötüsü hıhh

ay benim çorumum kıs pek severim ben memleketimi,boşunamı geri döndüm taa konyalardan kocişin başının etini yiye yiye,köyde oturuyorum memleketimiz uğruna baksana :)

edacım çok memnun oldum canım benim..Artık bir hemşomun olduğunu bilmek güzel bişey :)))

kızlar çok öpüyorum sizleri, ben vazifemi yapcak için kısa süreliğine ayrılıyorum, inş dualarımda hepiniz olacaksınız Allah'ın izniyle..kocaman öpüldünüz..

arkadaşlar ben çıkıyorum hepiniz ALLAH cc emanet olun inşallah,annemin yarın günü var profiterol yaptım,ama üstünün sosunu dökemedim,sütüm bitmiş,eccik yollasanıza evde varda :)
neyse irmikli kardan adamlarımı yapadurim bende
yarın bide gidemezsem çok kar yağıyo yollar kapanmaz inşallah

canım benim ALLAH CC KABUL ETSİN İNŞALLAH BENDE ÇOK MEMNUN OLDUN
DAHA Bİ GÜVENDE HİSSETTİM KENDİMİ :):79:
hoşbulduk edacım dualarımı tamaladım ancak fırsatım oldu

ALLAH CC KABUL EDER İNŞ.CANIM BENDE ÇOK ŞÜKÜR ETTİM DUALARIMI LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIN ADINI TEK TEK SÖYLEDİM AMA YATMADAN BİDE YASİNİ ŞERİF OKUMAYA ÇALIŞCAM İNŞALLAH,TABİ BURADAN KALKIP İŞLERİMİ YAPABİLİRSEM NEYSE KAÇTIM BEEEEN

Slm canlarım hepinizin kandili mübarek olsun seninde krisim aramıza hemen dönersin inşallah nasılsınız bugün

edanurlu eşin ne şanslı profiterol ha ben pek becerekli değilim benmim cüz az kaldı ama biter (eşim okuyor biliyorsun )1 sayfa kaldı cnm listede listede olmayan gönlünden anne baba olmak isteyen herkes için dua okuyacağım iy ki böyle bir paylaşım alanı var iy ki varsınız hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…