Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar şu an okuyan ve okumayan herkesin kandili tekrar kutlu olsun, Rabbim bütüüüünnn dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inş.

ben şimdi listemizi bulacağım ve herkese isimle dua edeceğim inş.

hayırlı geceler,Allah tekrarını nasip etsin hem de kucağınızda bebelerle

yazdım işte sana istediğin cevaı ,çok özletme kendini :)oldumu?
canımmmm şekerparemmmmmmmm:))))))))
Arada ben de kim vurduya gittim nedense ama geri döndüm, merhabalar...

hoşeldin canım nasıl geçti mapusluk:))))))
Ne kadar ceza aldın?
Canım ya çok üzdünüz bizi((
Ahhhh ahhhhh can kuşumda bi geleydi((((

ağzına sağlık arkadaşım

iyi geceler

bende bu gün hepimize bol bol dua ettim

nuncum hiç üzülme bana da dış gebelik dediler ,ne kadar ağladım ikiz gebelik çıktı,üzme güzel yüreğini ,inşallah bebeğin seninle)))))

Allah kabul etsin inşallah canım. Allah tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim gibi bekleyenlere de Allah en kısa zamanda doğal yoldan sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
herkesin kandili mübarek olsun.

arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun mevlam gönlünüzden geçen dileklerimizi kabul etsin amin ecmain pamuk ronya kıriscim mues ve diyer arkadaşlar bol bol salavat getirin inşallah rabbim boş çevirmiycek inşallah bizleri kıris geri dönün diye edelim duamızı

Allah kabul etsin canım. hepimizin duası bir. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. çok yürekten diliyorum bunu.

amiiiiiiinnnnnnn canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…