- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.581
Barukcum geçmiş olsun, varikosel ameliyatı olmuş eşin. inş. en güzel şekilde iyileşsin canım.
yazdım işte sana istediğin cevaı ,çok özletme kendini :)oldumu?
selamınaleykümALLAH cc rahmeti üzerinize olsun inşallah dostlar
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN SİZDE BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
YARIN ŞEHRE GİDİYORUMPERŞEMBE ÖĞLENE KADAR YOKUM
BENİ ÖZLERMİSİNİZ BİLMEM AMA ECCİK ÖSLEYİN EMİ
BU AY KUPALAR BİZİM
BUDA BANA CEVAP YAZMAYANLARA
canımmmm şekerparemmmmmmmm:))))))))nun canım sana cevap yazdım sanıyodum ama galiba yazmamışım bu acemiliğin gözü körolsun
canım lütfen üzme kendini rabbim hayırlısını versin inşallah
yağmurcum fatmacım melisela ve arkadaşlar siz nasılsınız ALLAH cc emanet olun
Arada ben de kim vurduya gittim nedense ama geri döndüm, merhabalar...
arkadaşlar şu an okuyan ve okumayan herkesin kandili tekrar kutlu olsun, Rabbim bütüüüünnn dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inş.
ben şimdi listemizi bulacağım ve herkese isimle dua edeceğim inş.
hayırlı geceler,Allah tekrarını nasip etsin hem de kucağınızda bebelerle
sağol nuncum iyi allaha şukur.
benden de hepınızın kandılı mubarek olsun, allah hepımızın dualarını kabul etsın...
arkadaşlar şu an okuyan ve okumayan herkesin kandili tekrar kutlu olsun, Rabbim bütüüüünnn dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inş.
geçmiş osun dedim bi cewap vermedin ,bak bozuşacağız haaaa((((
acıyıncada öpersin eçe dedim ,yalnış bişeymı dedim
Allah kabul etsin inşallah canım. Allah tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim gibi bekleyenlere de Allah en kısa zamanda doğal yoldan sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.arkadaşlar şu an okuyan ve okumayan herkesin kandili tekrar kutlu olsun, Rabbim bütüüüünnn dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inş.
Allah kabul etsin canım. hepimizin duası bir. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. çok yürekten diliyorum bunu.
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
BU AY KUPALAR BİZİM
nuncum hiç üzülme bana da dış gebelik dediler ,ne kadar ağladım ikiz gebelik çıktı,üzme güzel yüreğini ,inşallah bebeğin seninle)))))
BU AY KUPALAR BİZİM
hayirli kandiller arkadaslar
saatlerdir sizi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?