- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.561
Madem ki şu anda tüp bebek düşünmüyorsunuz, tedavinizi yeniden planlayalım. Sabahları yarım tablet Klomen almaya başlasın. Proxeed plus'tan da sabah ve akşam 1 tane içsin.1 ay sonra FSH ve Testosterona baktırıp, lütfen bu sayfanınüzerine yazıp, bana gönderin.
daha önce tüp bebeğe göremi planladı :111:
Kızlar klomen in fiyatı ne kadar reçete yazdırmamıza gerek varmı
Kızlar klomen in fiyatı ne kadar reçete yazdırmamıza gerek varmı
ooo yarın alırım bende 100 tl falan sanıyorum :)))kuzumm çok ucuz 10 tl
selam arkadasim
klomen 10 tl yaklasik
kızlar klomen ne işe yarıyo :))))))) bilmiyommmmmmm
kızlar klomen ne işe yarıyo :))))))) bilmiyommmmmmm
erkeklerde fsh şı dengeliyor
15.5 ti 13.2 ye düşürdük canım. endol ve trendal ile
Kendisini ananı unutmayan Allaha hamdü sena ederim.Kendisine yalvaranı boş çevirmeyen ve kendisine yalvaranı ağlatmayan ve ümitsiz kılmayan Rabbim;
Bizleri yalnız bırakma çünkü sen halislerin en hasısın.Lütfun ve kerametinden bizlere tertemiz çocuklar ihsan et...
Canım arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun...
Dualarınızdan beni de eksik etmeyin...
gerçekten mi canım, ben bilmiyordumgeçmiş olsun.
benim şikayetim yok aslına bakarsan, sadece dün akşamdan beri hafif batma tarzında ağrılarım var ama dediim gibi az, sadece keseyi göremiyolaronun için bööle diyolar, yani kesin dış gebelik de demiyo ama öyle olabilir diyo işte..
selamınaleykümALLAH cc rahmeti üzerinize olsun inşallah dostlar
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN SİZDE BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
YARIN ŞEHRE GİDİYORUMPERŞEMBE ÖĞLENE KADAR YOKUM
BENİ ÖZLERMİSİNİZ BİLMEM AMA ECCİK ÖSLEYİN EMİ
BU AY KUPALAR BİZİM
BUDA BANA CEVAP YAZMAYANLARA
riselebal seni erken gördük aramızdaaaa
kızlar artık lütfen topiğimizde doktor muhabbetleri geçmesin yani
birbirine muhalefet olacak muhabbetler olmasın
bu yüzden gül gibi arkadaşımız aramızdan uzaklaştı
hemmde kadınlar kulübü sitesi ceza almasın
bizlerin konuşlarıyla baya yüklü tazminatlar ödüyorlarmış
Arada ben de kim vurduya gittim nedense ama geri döndüm, merhabalar...
edacım çok memnun oldum canım benim..Artık bir hemşomun olduğunu bilmek güzel bişey :)))
kızlar çok öpüyorum sizleri, ben vazifemi yapcak için kısa süreliğine ayrılıyorum, inş dualarımda hepiniz olacaksınız Allah'ın izniyle..kocaman öpüldünüz..
hmmm demek öölee aha da +1 ben de çorumluyum:) sivaslıları geçtik miş acep onlar kaç taneydi?canım benim ALLAH CC KABUL ETSİN İNŞALLAH BENDE ÇOK MEMNUN OLDUN
DAHA Bİ GÜVENDE HİSSETTİM KENDİMİ :):79:
ALLAH CC KABUL EDER İNŞ.CANIM BENDE ÇOK ŞÜKÜR ETTİM DUALARIMI LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIN ADINI TEK TEK SÖYLEDİM AMA YATMADAN BİDE YASİNİ ŞERİF OKUMAYA ÇALIŞCAM İNŞALLAH,TABİ BURADAN KALKIP İŞLERİMİ YAPABİLİRSEM NEYSE KAÇTIM BEEEEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?