Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Madem ki şu anda tüp bebek düşünmüyorsunuz, tedavinizi yeniden planlayalım. Sabahları yarım tablet Klomen almaya başlasın. Proxeed plus'tan da sabah ve akşam 1 tane içsin.1 ay sonra FSH ve Testosterona baktırıp, lütfen bu sayfanınüzerine yazıp, bana gönderin.

daha önce tüp bebeğe göremi planladı :111:

15.5 ti 13.2 ye düşürdük canım. endol ve trendal ile

canım bızım 2.79 du son tahlılde 2 hafta once.sımdı esım nolvadex ıcıyor her gun 1 tane.
3-4 ay kullancak esım ıste.bızımde bıraz yukselırse daha cok sperm cıkısı olacakmıs.

AMİN.

Rabbim hepmizin dualarını kabul etsin.

nuncum degerın cok guzel bı problem yoktur bence hamılelıgının keyfını cıkar.saglıkla kuagınada alırsın inşallah.

AMİN canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.okuyan herkesın agzına yuregıne saglık.hakkınızı helal edın kızlar.Bende elımden geldıgınce okudum lıstedekı herkes ıcın dua ettım.Rabbim kabul etsin gelsın meleklerımız bır an once.hamıle olanların meleklerı de saglıkla dunyaya gelır inşallah

riselebal seni erken gördük aramızdaaaa :111:
kızlar artık lütfen topiğimizde doktor muhabbetleri geçmesin
yani birbirine muhalefet olacak muhabbetler olmasın
bu yüzden gül gibi arkadaşımız aramızdan uzaklaştı
hemmde kadınlar kulübü sitesi ceza almasın
bizlerin konuşlarıyla baya yüklü tazminatlar ödüyorlarmış

Son düzenleme:

evet canım kesinlikle bundan sonra öyle yapalım

hmmm demek öölee aha da +1 ben de çorumluyum:) sivaslıları geçtik miş acep onlar kaç taneydi?

nuncum degerın cok guzel bı problem yoktur bence hamılelıgının keyfını cıkar.saglıkla kuagınada alırsın inşallah.

inşallah öyledir canım, görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…