- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.601
eda...1-2-3-30.......ben 3.cüzü yengeme verdim :)
nun....4-5-6
mues....7-8-9-27
yağmurum...10-11-12
aruna....13-14-15
esilanur....16-17-18-19-20-25-26(maşallah)
antalya 2011...21-22-23
bizim mehmet dayıya verdim :)..24
melisela....28
ekin......29
arkadaşlar inşallah hepiniz okumuşşunuzdur benim 30.cüzümde 6 sayfam kaldı onlarda kısa süre zaten
inşallah rabbim kabul eder dualarımızı[/sıze][/FONT][/COLOR]
günaydın arkadaşlar.vedael cim size de geçmiş olsun biz adana başkentte tulga hocaya ameliyat olduk.öyle yapacaz herhalde 3. ayda ve 6. ayda testten sonra verecekmiş gerek duyarsa.sabah kaan hocaya durumu anlattım maille ondan da cevap bekliyorum.
durumu öğrenip ,o duyguyu yaşayan biri olarak tahmin edebiliyorum canımben ağlamıştım ilk duyduğumda bizim imtihanımızda bu sanıırm rabbim herkese her şeyin hayırlısını versin..ama bu topicte aynı duyguları paylaşan dostların olması biraz rahatlatıyo beni..en kısa zamanda neyle ilgilenmek istiyorum.. hangi şehirdesin bu arada canım?
mues canım hoşgeldinnnn...
alınca içeriğini okursan daha detaylı anlarsın canım ama ben sana özet geçeyim sperm yapıyormuş,fsh yi ve lh yi dengeliyor sanırım hormon hapı yani :)kızlar klomen ne işe yarıyo :))))))) bilmiyommmmmmm
kadser hstc
nasılsınız arkaadaşlar
alınca içeriğini okursan daha detaylı anlarsın canım ama ben sana özet geçeyim sperm yapıyormuş,fsh yi ve lh yi dengeliyor sanırım hormon hapı yani :)
teşekkür ederim elhamdülillah iyiyiz sen nasılsın ?
kızlar merhaba hepinize ben geri döndüm bir yalnış anlaşılmadan dolayı kapanmıştı.çok sevinçliyim darısı krishazele
selamınaleykümALLAH cc rahmeti üzerinize olsun inşallah dostlar
ALLAH'IN İZNİYLE HATİMİMİZİ DUALADIM ŞİMDİDE YATSI NAMAZIMI KILIP HAZELİN DUASINI OKUYACAM VE ARKASINDAN LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA DUA EDİCEM
RABBİM İNŞALLAH BU AY BOYNUMUZU BÜKÜK,KARNIMIZI BOŞ BIRAKMAZ,HAYIRLISIYLA HEPİMİZE SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI UĞURLU AKILLI FİKİRLİ TATLI ŞİRİN EVLAD YADA EVLADLAR NASİP ETSİN CANLARIM İNŞALLAH,HEM TOPİKTEKİ HEM DİĞER TOPİKTEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIZA İNŞALLAH
KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN SİZDE BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
YARIN ŞEHRE GİDİYORUMPERŞEMBE ÖĞLENE KADAR YOKUM
BENİ ÖZLERMİSİNİZ BİLMEM AMA ECCİK ÖSLEYİN EMİ
BU AY KUPALAR BİZİM
BUDA BANA CEVAP YAZMAYANLARA
hoşgeldinnnn
galiba içtiğim kadarını çıkaramıyom :111:
krisimmmmmmmmmm kuzumm prensesim seni çok seviyorum
az kaldı sen ve antalya gelceniz aramıza
kızlar merhaba hepinize ben geri döndüm bir yalnış anlaşılmadan dolayı kapanmıştı.çok sevinçliyim darısı krishazele
gerçekten mi canım, ben bilmiyordumgeçmiş olsun.
benim şikayetim yok aslına bakarsan, sadece dün akşamdan beri hafif batma tarzında ağrılarım var ama dediim gibi az, sadece keseyi göremiyolaronun için bööle diyolar, yani kesin dış gebelik de demiyo ama öyle olabilir diyo işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?