- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.641
siteye yeni üye oldum umuyorumki güzel arkadaşlıklarım sohbetlerim olacak bu sitede işten güçten vakit buldukça sitedeyim her daim şimdiden iyi şanslar herkese hepinizi seviyorum
hayırlı olsun.eşin kullanıyor degilmi fsh kaçtı
evet sayfalar maşallah çabuk akıyo onlarca sayfa birikiyo bi anda bende kaçırıyorum canım..ben de eskişehirdeyim.senin eşinde mi ameliyat olmuştu canım:?
Hoşbulduk arkadaşlar.Sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniİnşallah bende burdaki diğer arkadaşlarda bian önce bebişlerimize kavuşuruz.Bende simir,kan,idrar(guatr,kolestrol yarın yaptırcm)gibi gerekli testleri yaptırdım sonuçlar normal.ultrason muayenemde 2martta.oda normalse başlıcaz bizde çalışmalara.1haftadırda folic plus kullanıyorum doktor gerek yok desede kendim eczaneden aldım.bebek isteyen arkadaşlarım ne doktora gidiyolar ne folikasit kullanıyolar,ovulasyon testi(sağolun burdan öğrendm)alın diyorum onuda almıyolar,bebek olmazsa gideriz şimdi gereksiz diyolar ben gidin falan diyince kızıyolar bende karışmıyorum artık,bana bişeyi çok istersen uğraşırsan olmaz diyolar.bende hiç bişey yapmayıp olurunamı bıraksam desemde yapamıyorum. BURADAKİ ARKADAŞLAR SİZ BEBEĞE KARAR VERİNCE DOKTORA GİDİP GEREKLİ TESTLERİ YAPTIRDINIZMI YOKSA OLMAYINCAMI GİTTİNİZ???????
Ben kendim yetmezmiş gibi eşimide test yaptır dedim oda hiç itiraz etmedi Allaha şükür o destekcim çünkü annemgilde erken diyolar 7 aydır evliyiz ama 7 yıldır tanışıyoruzAile hekimimizde,devlet.has. doktorlar bana gerek yok şimdi,1yıl uğraşın olmazsa gelin diyolar.zaten testleride zarzor kabul ettiler sanki parası ceplerinden çıkıcakmış gibi.ben çok kötü durumdayım sizce ne yapmalıyım ????????
evet canım eşim kullanıyor. 14.5 ti 13. 2 ye düştü endol ve trendal kullanmıştık şimdi sabahları yarım klomen kullanıcak eşim.
bizimki fsh 2,12 endol ve tetradox kullanıyoruz bir hafta sonra tahlil yaptırıcagız.
yok canım bizde ameliyatlık durum yok sadece azosperm neden olduğu bilinmiyor ateşli hastalık falan geçirmemiş daha evvel alkol sigarada yok genlerdede yok çok enteran :)
hayırlı olsun tedaviniz inş.
İnş. hepimiz mutlu sona ulaşırız
sizin kaçıncı ayınız canım?
inşallah.
tedavide kaçıncı ayınız diyorsan bir ay olucak.morfoloji bizde sorun.
o zaman tedavi sürecindesiniz..hangi ilaçları kullanıyosunuz peki?Sabır gerektiren bi süreç allah yardımcımız olsun hepimizin inş:))
inşallah.
tedavide kaçıncı ayınız diyorsan bir ay olucak.morfoloji bizde sorun.
Gerçekten öyle canım sabır gerektiren bir süreç.
Bu 2. ayımız vitamin takviyeleri kullanıyor eşim.
İlk ay endol trendal kullandı fsh 1 buçuk puan düştü
Şimdi klomen e başladı. 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcaz bakalım hayırlısı inş.
eşimde endol kullandı 1 ay şuan bitti..bizim de 1 ay sonra test yaptırmmaız gerekiyo..zaman hiç geçmiyo sanki..inş sonuçlarda güzel gelşmeler olur canım
aynen ya hiç geçmiyor sanki
inş. canım dediğin gibi güzel olur gelişmeler. sanırım antalyada sende bende üçümüz de hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız tedaviye.
geldim tekrar canım.kris bizi hamiş bırakmadan bir yere gitmem.
antalya aşkım krisi almıyorlar topige,çekemeyenleri var ,burada herkes onun için giriyordu o yok artık ,artık herkes tek başına((((((((
Seni neden uzaklaştırma verdiler((((((((
Topiğimizin üstünde bir gambaz var ,herkes anladı kim olduğunu,onun da kendi kaybbetti(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?