Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi canım Allah daha iyi etsin inş.
Bende iyiym bizde klomene başladık [/QUOTE]

hayırlısı olsun.eşin kullanıyor degilmi fsh kaçtı

Son düzenleme:
evet sayfalar maşallah çabuk akıyo onlarca sayfa birikiyo bi anda bende kaçırıyorum canım..ben de eskişehirdeyim.senin eşinde mi ameliyat olmuştu canım:?

yok canım bizde ameliyatlık durum yok sadece azosperm neden olduğu bilinmiyor ateşli hastalık falan geçirmemiş daha evvel alkol sigarada yok genlerdede yok çok enteran :)

caım karamsarlığa kapılma ben de 1,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı .. 3 aylık denemede ben kendim doktora gititim olmauyor diye..ben 9 aydan sonra eşimi ikna edebildim.varikosel teşhisi koyuldu ve ameliyat olalı 2 ay oldu..bir an önce gidin bence doktora tedavi gerekiyosa yapılır..bişey yoksa da içiniz rahat eder:)

yok canım bizde ameliyatlık durum yok sadece azosperm neden olduğu bilinmiyor ateşli hastalık falan geçirmemiş daha evvel alkol sigarada yok genlerdede yok çok enteran :)

o zaman tedavi sürecindesiniz..hangi ilaçları kullanıyosunuz peki?Sabır gerektiren bi süreç allah yardımcımız olsun hepimizin inş:))

o zaman tedavi sürecindesiniz..hangi ilaçları kullanıyosunuz peki?Sabır gerektiren bi süreç allah yardımcımız olsun hepimizin inş:))

Gerçekten öyle canım sabır gerektiren bir süreç.
Bu 2. ayımız vitamin takviyeleri kullanıyor eşim.
İlk ay endol trendal kullandı fsh 1 buçuk puan düştü
Şimdi klomen e başladı. 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcaz bakalım hayırlısı inş.

eşimde endol kullandı 1 ay şuan bitti..bizim de 1 ay sonra test yaptırmmaız gerekiyo..zaman hiç geçmiyo sanki..inş sonuçlarda güzel gelşmeler olur canım

eşimde endol kullandı 1 ay şuan bitti..bizim de 1 ay sonra test yaptırmmaız gerekiyo..zaman hiç geçmiyo sanki..inş sonuçlarda güzel gelşmeler olur canım

aynen ya hiç geçmiyor sanki
inş. canım dediğin gibi güzel olur gelişmeler. sanırım antalyada sende bende üçümüz de hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız tedaviye.

Son düzenleme:
aynen ya hiç geçmiyor sanki
inş. canım dediğin gibi güzel olur gelişmeler. sanırım antalyada sende bende üçümüz de hemen hemen aynı zamanlarda başlamışız tedaviye.

evet hemen hemen aynı zamanlarda üçümüzün de tedavisi...belkide üçümüzdende aynı anda gelir güzel haberler kim bilir dimi? :)))

geldim tekrar canım.kris bizi hamiş bırakmadan bir yere gitmem.

antalya aşkım krisi almıyorlar topige,çekemeyenleri var ,burada herkes onun için giriyordu o yok artık ,artık herkes tek başına((((((((
Seni neden uzaklaştırma verdiler((((((((
Topiğimizin üstünde bir gambaz var ,herkes anladı kim olduğunu,onun da kendi kaybbetti(((((((

boşver yagmurcum herkes yaptığıyla kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…