- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.661
slm kızlar nasılsınızzzz
boncuğummmmmm kıvırcığımmmmm
huuuuuuuuu aşkımmmmmmmmm
iyidir bitanem sen nasılsın?
muescim sizin değerleriniz nasıldı canım? benim eşim azospermdi yani hiç sperm yoktu, kaan hocayı ilk bulduğumuzda bize klomen ve pharmaton isimli bir vitamin vermişti ve 1 ay sonunda yaptığımız testte 26.6 milyon toplam sperm, 300 bin canlı sperm yazıyordu..ve şuan hala klomen ve proxeed kullanıyoruz, bunlarıda kaan hoca verdi kasım 23te ve bu ay 23te tekrar test yaptırıp göndercez, inş faydası olmuştur..Bizde klomen işe yaramıştı yani canım, inş sizdede aynı olumlu etkiler olur tatlım :)
Ütü yapmaya mı gittin yine seksi hatun?[/QUOgeçmişi okuyordum
krisin topikle bağlantısını hep kestiler canım(((((((((
evet hemen hemen aynı zamanlarda üçümüzün de tedavisi...belkide üçümüzdende aynı anda gelir güzel haberler kim bilir dimi? :)))
hoşbulduk canımmm:)))))
virtüe nedemekki anlamdım:))
yanlışmı yazdım acep yeni bir arkadaş var virtüe onada hoşgeldin yazmıştım :26::26::26:
varikosel var ama ameliyat gerekli degil demişti doktor.varikoselde hareketlilik ve morfolojiyi etkiliyormuş.geçmişi okuyamadım canım sizde varikosel miydi sorun?
evet hemen hemen aynı zamanlarda üçümüzün de tedavisi...belkide üçümüzdende aynı anda gelir güzel haberler kim bilir dimi? :)))
varikosel var ama ameliyat gerekli degil demişti doktor.varikoselde hareketlilik ve morfolojiyi etkiliyormuş.
inşallah canım Allah o günleri gösterir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?