Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siteye yeni üye oldum umuyorumki güzel arkadaşlıklarım sohbetlerim olacak bu sitede işten güçten vakit buldukça sitedeyim her daim şimdiden iyi şanslar herkese hepinizi seviyorum

zelal damra aruna arkadaşlar neden hiç yazmıyorsunuz
hoşgeldiniz topiğimize

cnm ben bilgisayarımı hem okulda hem de evde kullanıyorum şarj aletini getirmezsem yarım saatte bitiyor o yüzden yazamıyorum ama düzenli okuyorum Allah razı olsun sizden hep birşey öğreniyorum

siteye yeni üye oldum umuyorumki güzel arkadaşlıklarım sohbetlerim olacak bu sitede işten güçten vakit buldukça sitedeyim her daim şimdiden iyi şanslar herkese hepinizi seviyorum

hoşgeldin.diger yeni gelen arkadaşlarda sizde hoşgeldiniz.
donacella sende hoşgeldiiiiin canım

Son düzenleme:
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.

hoşgeldin canım.umarım kriste en kısa zamanda gelir.
hoşbulduk.inşallllllah
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.

canım bu mevlid kandilinde hatim yapmak için okunmuştu.ilerde yine yaparsak güzel olur

Hoşbulduk arkadaşlar.Sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini İnşallah bende burdaki diğer arkadaşlarda bian önce bebişlerimize kavuşuruz.Bende simir,kan,idrar(guatr,kolestrol yarın yaptırcm)gibi gerekli testleri yaptırdım sonuçlar normal.ultrason muayenemde 2martta.oda normalse başlıcaz bizde çalışmalara.1haftadırda folic plus kullanıyorum doktor gerek yok desede kendim eczaneden aldım.bebek isteyen arkadaşlarım ne doktora gidiyolar ne folikasit kullanıyolar,ovulasyon testi(sağolun burdan öğrendm)alın diyorum onuda almıyolar,bebek olmazsa gideriz şimdi gereksiz diyolar ben gidin falan diyince kızıyolar bende karışmıyorum artık,bana bişeyi çok istersen uğraşırsan olmaz diyolar.bende hiç bişey yapmayıp olurunamı bıraksam desemde yapamıyorum. BURADAKİ ARKADAŞLAR SİZ BEBEĞE KARAR VERİNCE DOKTORA GİDİP GEREKLİ TESTLERİ YAPTIRDINIZMI YOKSA OLMAYINCAMI GİTTİNİZ???????
Ben kendim yetmezmiş gibi eşimide test yaptır dedim oda hiç itiraz etmedi Allaha şükür o destekcim çünkü annemgilde erken diyolar 7 aydır evliyiz ama 7 yıldır tanışıyoruz Aile hekimimizde,devlet.has. doktorlar bana gerek yok şimdi,1yıl uğraşın olmazsa gelin diyolar.zaten testleride zarzor kabul ettiler sanki parası ceplerinden çıkıcakmış gibi.ben çok kötü durumdayım sizce ne yapmalıyım ????????

canım eger bebiş istiyorsanız vitamin kullanmalısın.doktorlar bir sene olmayınca gelin diyorlar.çünkü ortalama bir sorun yoksa bir yılda genellikle oluyor.eşinini sonucunu gördüm hiç bir sorun yok.eger sendede bişey yoksa ovulasyon günlerine dikkat et.sizinki kısa zamanda olur.

kızlar merhaba hepinize ben geri döndüm bir yalnış anlaşılmadan dolayı kapanmıştı.çok sevinçliyim darısı krishazele

canım hoşgeldinnnn şükür kavuşturana

Selin hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun her daim bekleriz...

Canım kandil için dağıtmıştık cüzleri eda arkadaşımız düzenlemişti. Şuan kendisi yok gelince katılıma ve isteğe göre yapılır sanırım.

evet sayfalar maşallah çabuk akıyo onlarca sayfa birikiyo bi anda bende kaçırıyorum canım..ben de eskişehirdeyim.senin eşinde mi ameliyat olmuştu canım:?
yok canım bizde ameliyatlık durum yok sadece azosperm neden olduğu bilinmiyor ateşli hastalık falan geçirmemiş daha evvel alkol sigarada yok genlerdede yok çok enteran :)

şimdi daha iyiyim.sen nasılsın

İyi canım Allah daha iyi etsin inş.
Bende iyiym bizde klomene başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…