- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.621
kızlar klomen ne işe yarıyo :))))))) bilmiyommmmmmm
zelal damra aruna arkadaşlar neden hiç yazmıyorsunuz
hoşgeldiniz topiğimize
hoşbulduk canım sen nasılsın bebiş nasılselam kızlar. antalya2011 hoşgeldin canım.
cnm hoşgeldin ben de teneffüse çıkmıştım arkdaşlar ne yapıyor derken seni gördüm çok sevindim
siteye yeni üye oldum umuyorumki güzel arkadaşlıklarım sohbetlerim olacak bu sitede işten güçten vakit buldukça sitedeyim her daim şimdiden iyi şanslar herkese hepinizi seviyorum
kızlar merhaba hepinize ben geri döndüm bir yalnış anlaşılmadan dolayı kapanmıştı.çok sevinçliyim darısı krishazele
hoşbulduk.inşallllllahhoşgeldin canım.umarım kriste en kısa zamanda gelir.
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.
merhaba filiz 07 aramıza hoşgeldin. sen yolun başındasın ancak eşinin sonuçları süper. sende kontrollerını yaptır aklınızda soru işareti kalmasın. ama eşinin değerleriyle dogal yolla hamıle kalman imkansız degıl bızım degerler mılde 8 mılyon, %15 hızlı ılerı morfolojı %24 le ben suan hamılelıgının ılk gunlerındeyım. mumkun oldugunca ovulasyon gunlerını geçırmeden değerlendırın ve mumkunse ayakları havaya dık ve sabaha kadar banyo yapma ve yat bunun cok faydası olacak. sık tuvalete cıkıyorsan akşamları ozellıkle cok sıvı tuketme bu sana yardımcı olur. inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavusursun.
Hoşbulduk arkadaşlar.Sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniİnşallah bende burdaki diğer arkadaşlarda bian önce bebişlerimize kavuşuruz.Bende simir,kan,idrar(guatr,kolestrol yarın yaptırcm)gibi gerekli testleri yaptırdım sonuçlar normal.ultrason muayenemde 2martta.oda normalse başlıcaz bizde çalışmalara.1haftadırda folic plus kullanıyorum doktor gerek yok desede kendim eczaneden aldım.bebek isteyen arkadaşlarım ne doktora gidiyolar ne folikasit kullanıyolar,ovulasyon testi(sağolun burdan öğrendm)alın diyorum onuda almıyolar,bebek olmazsa gideriz şimdi gereksiz diyolar ben gidin falan diyince kızıyolar bende karışmıyorum artık,bana bişeyi çok istersen uğraşırsan olmaz diyolar.bende hiç bişey yapmayıp olurunamı bıraksam desemde yapamıyorum. BURADAKİ ARKADAŞLAR SİZ BEBEĞE KARAR VERİNCE DOKTORA GİDİP GEREKLİ TESTLERİ YAPTIRDINIZMI YOKSA OLMAYINCAMI GİTTİNİZ???????
Ben kendim yetmezmiş gibi eşimide test yaptır dedim oda hiç itiraz etmedi Allaha şükür o destekcim çünkü annemgilde erken diyolar 7 aydır evliyiz ama 7 yıldır tanışıyoruzAile hekimimizde,devlet.has. doktorlar bana gerek yok şimdi,1yıl uğraşın olmazsa gelin diyolar.zaten testleride zarzor kabul ettiler sanki parası ceplerinden çıkıcakmış gibi.ben çok kötü durumdayım sizce ne yapmalıyım ????????
antalya 2011 hoşgeldin canım tekrardan aramıza darısı krisimin başına
kızlar merhaba hepinize ben geri döndüm bir yalnış anlaşılmadan dolayı kapanmıştı.çok sevinçliyim darısı krishazele
Selin hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı olsun her daim bekleriz...siteye yeni üye oldum umuyorumki güzel arkadaşlıklarım sohbetlerim olacak bu sitede işten güçten vakit buldukça sitedeyim her daim şimdiden iyi şanslar herkese hepinizi seviyorum
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.
kızlar antalya 2011 de kapatılmış
hoşbulduk canım.çok şükür
nasılsın vedael sana yazdıktan sonra çıkmıştım yeni gördüm canım geçmişi okuyorum.
kocaelideyim canım
nasılsın iyi misin canım
canım orda mısın
yok canım bizde ameliyatlık durum yok sadece azosperm neden olduğu bilinmiyor ateşli hastalık falan geçirmemiş daha evvel alkol sigarada yok genlerdede yok çok enteran :)evet sayfalar maşallah çabuk akıyo onlarca sayfa birikiyo bi anda bende kaçırıyorum canım..ben de eskişehirdeyim.senin eşinde mi ameliyat olmuştu canım:?
şimdi daha iyiyim.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?