- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.701
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
ayy pardon aynı soru varmış zaten:)
iyiyim canım sen?
Hoşbulduk arkadaşlar.Sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişiniİnşallah bende burdaki diğer arkadaşlarda bian önce bebişlerimize kavuşuruz.Bende simir,kan,idrar(guatr,kolestrol yarın yaptırcm)gibi gerekli testleri yaptırdım sonuçlar normal.ultrason muayenemde 2martta.oda normalse başlıcaz bizde çalışmalara.1haftadırda folic plus kullanıyorum doktor gerek yok desede kendim eczaneden aldım.bebek isteyen arkadaşlarım ne doktora gidiyolar ne folikasit kullanıyolar,ovulasyon testi(sağolun burdan öğrendm)alın diyorum onuda almıyolar,bebek olmazsa gideriz şimdi gereksiz diyolar ben gidin falan diyince kızıyolar bende karışmıyorum artık,bana bişeyi çok istersen uğraşırsan olmaz diyolar.bende hiç bişey yapmayıp olurunamı bıraksam desemde yapamıyorum. BURADAKİ ARKADAŞLAR SİZ BEBEĞE KARAR VERİNCE DOKTORA GİDİP GEREKLİ TESTLERİ YAPTIRDINIZMI YOKSA OLMAYINCAMI GİTTİNİZ???????
Ben kendim yetmezmiş gibi eşimide test yaptır dedim oda hiç itiraz etmedi Allaha şükür o destekcim çünkü annemgilde erken diyolar 7 aydır evliyiz ama 7 yıldır tanışıyoruzAile hekimimizde,devlet.has. doktorlar bana gerek yok şimdi,1yıl uğraşın olmazsa gelin diyolar.zaten testleride zarzor kabul ettiler sanki parası ceplerinden çıkıcakmış gibi.ben çok kötü durumdayım sizce ne yapmalıyım ????????
:)):) bend griptim ama iyi olmaya başladım adet olamdım bugun 35,günüm normalde 30günde oluyordum ama bu ay geçikti iyi sayılırım sen nasılsın canım
şaka yaptım kız:))))))nereye tatlım gitme
gidenlerde elbet dönerler canım
gün dogmadan neler dogar demişler
ben hiç dönmem sanıyordum
Kız fıstık hoş buldum dur hele nereye geçmişteydim anam pek de nazlıyız hee gel kaçma sakın öperim valla
ne yapayım kapanın elinde kalıyorum o yüzden postumu pahalıdan satıyorum:)))))))yakalarsan öpersin:)))))
Canım hoşgeldin yasağının bitmesine sevindim darısı sevgili krisin başına inşallah
sana kızarmıyım ben biraz gergindim ,oyuzden ,krisimi almıyorlar diye ,acba kınayı yakan tuutumu diye girmiştir belki dedim ,ama nerdebebişim niye kızıyorsun kız telf. caldı cvp veremedim(((
bayılırım ,kabulumsun:))))))))
ben sessiz degilim canım krisin yoklugundan galiba
canım ya hepimiz yastayız((((((
canım benim küsme daha yeni buluştum sizlerle
canım geriden geldigim için şimdi gördüm.
bak ben kumralım canım kabul edersen
yeme kız beni lazım olurum belki başkalarına:)))))))boncuğummmmmmmm güzel gülümseyenimmmmmmm nasıl özledim senii
yağmurummmmmmmmmmm seksi hatun yerim ben seni
arkadaşlar merhaba bişey sorcam boncukboncukun bir yiyecek listesi vardı.(ilk safadaki değil)bu yenilerde güncellemişti mevsime göre,arıyorum 2 gündür bulamıyorum yardım edermisiniz bana:26:birde kaan hocaya hangi adresden ulaşıyorsunuz?
arkadaşlar merhaba bişey sorcam boncukboncukun bir yiyecek listesi vardı.(ilk safadaki değil)bu yenilerde güncellemişti mevsime göre,arıyorum 2 gündür bulamıyorum yardım edermisiniz bana:26:birde kaan hocaya hangi adresden ulaşıyorsunuz?
nuunnnnnnnnnnn ne oldu kuşum varmı bir gelişme:))))))
varikosel var ama ameliyat gerekli degil demişti doktor.varikoselde hareketlilik ve morfolojiyi etkiliyormuş.
inşallah canım Allah o günleri gösterir inşallah.
geçmiş olsun canım,ben de 2 hafta önce atlattmıştım ama tekrar geliyo gibi dikkat etmeye çalışıyorum işte:)
adet neden gecikmiş canım, test yaptınmı
slm yağmurcum, hayır canım yarın sabah gideceğim tekrar, heyecanlıyım biras hayırlısı bakalımm
senden naber?
kızlar sizin eşlerinizin değerleri nasıldı.sayısı hareketliliği ve varikosel seviyesi.benimki çok düşüktü ilk ölçümde10.000 sonra,20.000 sonra da 5.000.000 du hareketlilik çok düşüktü ileri hareketli sıfır diğerlerinin toplamı da 20 idi.açıkçası bu ameliyatın benim eşimde pek fayda edeceğine aklım yatmıyor.allahtan umut kesilmez am nedense olmayacak gibi yani biz tüp bebeğin yolunu tutacaz gibi geliyor.çünkü varikosalin derecesi de1. seviyeydi yani normalde yapılmazmış da çocuk olmayınca belki sebebi varikoseldir diye ameliyat edildi açıkçası .kafam çok karışık allah yardımcımız olsun.
slm yağmurcum, hayır canım yarın sabah gideceğim tekrar, heyecanlıyım biras hayırlısı bakalımm
senden naber?
kızlar sizin eşlerinizin değerleri nasıldı.sayısı hareketliliği ve varikosel seviyesi.benimki çok düşüktü ilk ölçümde10.000 sonra,20.000 sonra da 5.000.000 du hareketlilik çok düşüktü ileri hareketli sıfır diğerlerinin toplamı da 20 idi.açıkçası bu ameliyatın benim eşimde pek fayda edeceğine aklım yatmıyor.allahtan umut kesilmez am nedense olmayacak gibi yani biz tüp bebeğin yolunu tutacaz gibi geliyor.çünkü varikosalin derecesi de1. seviyeydi yani normalde yapılmazmış da çocuk olmayınca belki sebebi varikoseldir diye ameliyat edildi açıkçası .kafam çok karışık allah yardımcımız olsun.
sağol canım,Allah razı olsun. adetim 11 gün gecikti işte, inşallah canım hayal kuruyorum işte dr hah burdaymış desin diyenasıl olayım kuşum aklımdasın çok merak ediyorum seni ,dua ediyorum ,ne kadarlık oldu bebişin:))))))))
İnşallah yarın minik bir kese göreceksin ,ben hüngür hüngür ağlamıştım:)))))))
cnm hayırlı haberlerle döneceksin inşallah yüreğini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?