Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bence doğru yaptırmışsın eşimin varisi vardı ve ailesinde amcasının çocuğu olmamış buyüzden bendçok erkenden gönderdim sonra özel sigorta yaptırdık altı ay beklememiz gerekti sonra sağlık problemin girdi ilaç kullndım ama eşim tedavisine devam etti

arkadaşlar merhaba bişey sorcam boncukboncukun bir yiyecek listesi vardı.(ilk safadaki değil)bu yenilerde güncellemişti mevsime göre,arıyorum 2 gündür bulamıyorum yardım edermisiniz bana:26:birde kaan hocaya hangi adresden ulaşıyorsunuz?

:)):) bend griptim ama iyi olmaya başladım adet olamdım bugun 35,günüm normalde 30günde oluyordum ama bu ay geçikti iyi sayılırım sen nasılsın canım

geçmiş olsun canım,ben de 2 hafta önce atlattmıştım ama tekrar geliyo gibi dikkat etmeye çalışıyorum işte:)

adet neden gecikmiş canım, test yaptınmı

nereye tatlım gitme
gidenlerde elbet dönerler canım
gün dogmadan neler dogar demişler
ben hiç dönmem sanıyordum
şaka yaptım kız:))))))

bebişim niye kızıyorsun kız telf. caldı cvp veremedim (((
sana kızarmıyım ben biraz gergindim ,oyuzden ,krisimi almıyorlar diye ,acba kınayı yakan tuutumu diye girmiştir belki dedim ,ama nerde(((((
bayılırım ,kabulumsun:))))))))
boncuğummmmmmmm güzel gülümseyenimmmmmmm nasıl özledim senii
yağmurummmmmmmmmmm seksi hatun yerim ben seni
yeme kız beni lazım olurum belki başkalarına:)))))))

tatlım sen bılmiyonmu biz< daha artık doktorlar hakkında gerçekleri yazamıyoruz ,çıkarlarına ters düşüyo ,o yüzden isim ve adres vermiyoruz:))))

canım listeyi bilmiyorum malesef maili özeline attım:)

kıslarr niye herkes bööle sessiz diziyi mi izliyosunuz?

hııııı peki anlaşıldıııı.cezalardan haberim vardı ama tam sebebini bilmiyordum.boncuk boncukun yiyecek listesini bulamıyorum yaaa

varikosel var ama ameliyat gerekli degil demişti doktor.varikoselde hareketlilik ve morfolojiyi etkiliyormuş.

inşallah canım Allah o günleri gösterir inşallah.

kızlar sizin eşlerinizin değerleri nasıldı.sayısı hareketliliği ve varikosel seviyesi.benimki çok düşüktü ilk ölçümde10.000 sonra,20.000 sonra da 5.000.000 du hareketlilik çok düşüktü ileri hareketli sıfır diğerlerinin toplamı da 20 idi.açıkçası bu ameliyatın benim eşimde pek fayda edeceğine aklım yatmıyor.allahtan umut kesilmez am nedense olmayacak gibi yani biz tüp bebeğin yolunu tutacaz gibi geliyor.çünkü varikosalin derecesi de1. seviyeydi yani normalde yapılmazmış da çocuk olmayınca belki sebebi varikoseldir diye ameliyat edildi açıkçası .kafam çok karışık allah yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım,ben de 2 hafta önce atlattmıştım ama tekrar geliyo gibi dikkat etmeye çalışıyorum işte:)

adet neden gecikmiş canım, test yaptınmı

bilmemki gripin falan aldım ondanmı gecikti acvaba dun akşam yaptım bişey yok

slm yağmurcum, hayır canım yarın sabah gideceğim tekrar, heyecanlıyım biras hayırlısı bakalımm

senden naber?

nasıl olayım kuşum aklımdasın çok merak ediyorum seni ,dua ediyorum ,ne kadarlık oldu bebişin:))))))))
İnşallah yarın minik bir kese göreceksin ,ben hüngür hüngür ağlamıştım:)))))))

geçmiş olsun değeleriniz çok kötü değil bence bizimkilerin yanında,vitamin destekleriyle çoğaltılabilir ,artık vitamin ismide vermiyoruz geçmişi okursa bulabilirsin ama :))))

canım sakın öyle düşünme, hiç sperm olmayanlarda dahi çok ciddi düzelmeler oluyor. yaş problemi yoksa tedavinizi bekleyin sabırla Rabbim nasip etsin inş.
10 -20 binden 5 milyona çıkmış diil mi bi yanlışlık yoksa, çok güzel bi artış bence

tatlım sen hsg çektirdin mi

nasıl yani bundan sonra doktorlar hakkında güzel bişeylerdemi söyleyemeyecegiz çok saçma burası ne için var ben ankarada oldugum halde k.a hocadan bi haberdim burası sayesinde onu tanıdım ve ordaki bir çok kişide hep internetten bulduklarını söylüyorlar hadi kötü eleştiri karalama falan neysede bizi böyle önermekten nasıl alıkoyarlar aklım almıyo gerçekten kris tamamen mi gitti geri gelmeyecekmi???

sürekli okıyorum ama ben görmedim bu vitamin falan isimleri ne ara yasaklandı gözden kaçırmam imkansız facedemi görüştünüz ben duymadımda...

nasıl olayım kuşum aklımdasın çok merak ediyorum seni ,dua ediyorum ,ne kadarlık oldu bebişin:))))))))
İnşallah yarın minik bir kese göreceksin ,ben hüngür hüngür ağlamıştım:)))))))
sağol canım,Allah razı olsun. adetim 11 gün gecikti işte, inşallah canım hayal kuruyorum işte dr hah burdaymış desin diye
cnm hayırlı haberlerle döneceksin inşallah yüreğini ferah tut

inşallah canım benim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…