Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun değeleriniz çok kötü değil bence bizimkilerin yanında,vitamin destekleriyle çoğaltılabilir ,artık vitamin ismide vermiyoruz geçmişi okursa bulabilirsin ama :))))

yağmurum sağol valla burada moral buluyorum zaten .son olayları da okudum malesef kriscimin başına patladı bu da .neyse en kısa zamanda geçer de yine eski günlere dönülür. bakarım geçmiş sayfalara da doktor bişe vermedi ben de kendi başıma yapmak istemiyorum.kaan hocaya mail attım ilaç verilir mi diye onun cevabını bekliyorum işte.

yapmıyacakmışız tatlım ,çıkar çatışmalaarı oluyor ,boşverr ne yapalım boş buşş yazışırız burda((((
sürekli okıyorum ama ben görmedim bu vitamin falan isimleri ne ara yasaklandı gözden kaçırmam imkansız facedemi görüştünüz ben duymadımda...

olabilir silmişlerdir ((((((((( dekki silindi ,krisin listeleri vardı ((((((

en geç cumartesi gelir cevabın,doktor ismi kullanma

slm kızlar. nasılsınız ben iyi. antalya çok sevindim döndüğüne:) hoşgeldiiinnnn. nun yarın inşallah o minik keseyi görürürsünüz bizde burda halay çekeriz

meri nerdesin tatlım kocişi bulduysan sakın bırakma çalışmalara tam gaz devam

sağol canım.yaşım 25 daha eşimde26.evet son değer 5 milyondu amleyat öncesi.zaten o bir ay keçi boynuzu kürü uygulamıştık onun faydası olmuştur diyorum.doktorlar 5 milyonla 10 binin çok farklı olmadığını söylüyor dha doğrusu 5 milyonun altındaki bütün değerler onlar için aynı değer sayılır.bi de aşimin varikoseli 1. seviyeydi yani olmasa da oludu da çocuğumuz yok diye ameliyat yaptılar.her şeye rağmen tabiki gönlüm hep olmasından yana rabbim bundan daha kötüsünü vermesin olanlara da allah yardım etsin.

5 milyon düşük olabilir ama 1 aydaki artışm çok güzel maşallah
inşallah tedaviyle vitaminle bu katlanarak artar ve bebişe dönüşür:)

kızlar şimdilik bana müsade, iyi akşamlar

5 milyon düşük olabilir ama 1 aydaki artışm çok güzel maşallah
inşallah tedaviyle vitaminle bu katlanarak artar ve bebişe dönüşür:)

kızlar şimdilik bana müsade, iyi akşamlar

teşekkür ederim canım benim.sen de hamişsin sanırım allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.iyi akşamlar sana da

canım ya hsg ne ki benim mi çektirmem gerkiyor.eşimin hormonları normaldi eğer onlarla ilgili bir terimse bu.ben de bişe yok zaten daha önce çok gittiğim için doktora herşeyi yaptırmıştım.

tatlım hem kızlardan öğrendim hem de en son gittiğimiz dr anlattı ben daha çektiremedim biraz korktum ama bu ay yaptıracağım kadınlar için ilk adetin 3.günü hormon testi ikincisi tüplerin açık mı diye çekilen hsg filmi anestezi ile de özel hastanelerde yapılabiliyor çünkü tüplerin kapalı ise tüp bebekten başka şans yokmuş dr öyle dedi

hım anladığım şu mu acaba ben de geçen sene adetimin ikinci günü gittim doktora muyene oldum.herşeyin yolunda olduğunu söyledi.yumurtalarımın boyutlarını ölçtü.
bir de geçen sene mart ayında başkentte anestezi altında hiztereskopi yapıldı yani rahmimin içni bir kamera ile tarayarak baktılar hatta parçalar alarak biyopsi sine baktılar onda da herşey iyi dedi doktor.anlattıkların bu yaptırdıklarıma uyuyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…