- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.741
hım anladığım şu mu acaba ben de geçen sene adetimin ikinci günü gittim doktora muyene oldum.herşeyin yolunda olduğunu söyledi.yumurtalarımın boyutlarını ölçtü.
bir de geçen sene mart ayında başkentte anestezi altında hiztereskopi yapıldı yani rahmimin içni bir kamera ile tarayarak baktılar hatta parçalar alarak biyopsi sine baktılar onda da herşey iyi dedi doktor.anlattıkların bu yaptırdıklarıma uyuyor sanırım.
iyiyiz canım sana gündüzde yazmıştım görmedin galiba tekrar geşmiş olsun.şimdi nasıl olduneneslena ekinn antalya mues güzelllerr nasılsınız
iyi diyelim iyi olalım canım.çok şüküriyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
herzamanda böyle geciktigi olurmuydu ilk defamı kanda baktırsaydın.:)):) bend griptim ama iyi olmaya başladım adet olamdım bugun 35,günüm normalde 30günde oluyordum ama bu ay geçikti iyi sayılırım sen nasılsın canım
nun inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.biz olmasakda sen lütfen yaz.iyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Bende esime sizin kullandiklarinizdan vermek istiyorum
yanlis bisey yapmam degil mi arkadaslar
kim bana yardimci olur
evet tatlım sen herşeyi yaptırmışsın eminim olur senin bebişin doğal yolla sabır beslenme tedavi inşallah ben de yaptırabilirim
canım bence varikosel ameliyatı olması iyidir .krisin eşide birinci dereceden olmuştu ilerlemesin diyekızlar sizin eşlerinizin değerleri nasıldı.sayısı hareketliliği ve varikosel seviyesi.benimki çok düşüktü ilk ölçümde10.000 sonra,20.000 sonra da 5.000.000 du hareketlilik çok düşüktü ileri hareketli sıfır diğerlerinin toplamı da 20 idi.açıkçası bu ameliyatın benim eşimde pek fayda edeceğine aklım yatmıyor.allahtan umut kesilmez am nedense olmayacak gibi yani biz tüp bebeğin yolunu tutacaz gibi geliyor.çünkü varikosalin derecesi de1. seviyeydi yani normalde yapılmazmış da çocuk olmayınca belki sebebi varikoseldir diye ameliyat edildi açıkçası .kafam çok karışık allah yardımcımız olsun.
nasıl yani vitamin isimleri söylenmiycegini duymadım hiç. ilaç degilki.şaştım ben bu işegeçmiş olsun değeleriniz çok kötü değil bence bizimkilerin yanında,vitamin destekleriyle çoğaltılabilir ,artık vitamin ismide vermiyoruz geçmişi okursa bulabilirsin ama :))))
ben de hiç duymadım.vitamin isimleri söylenmiyecegini kim söyledisürekli okıyorum ama ben görmedim bu vitamin falan isimleri ne ara yasaklandı gözden kaçırmam imkansız facedemi görüştünüz ben duymadımda...
slm kızlar. nasılsınız ben iyi. antalya çok sevindim döndüğüne:) hoşgeldiiinnnn. nun yarın inşallah o minik keseyi görürürsünüz bizde burda halay çekeriz
hoşbulduk canım
çıkıyorumben okumam greken bir kitap var,hafta sonuna kadar,iyi gecelerrrrrr:))))))))
iyi geceler canım.bu arda hangi kitabı okuyorsun daha doğrusu okumak zorundasın.ben de cumaya kadar bir kitap okumam gerekiyor.daha kapağını açmadım .meyse .iyi okumalar.ben de birazdan başlıcam okumaya.
canım bence varikosel ameliyatı olması iyidir .krisin eşide birinci dereceden olmuştu ilerlemesin diye
şu an bir multivitamin kullanıyormusun canım.yinede sizde sperm var canım.bu şekilde hamiş kalanda var tabi yaşda önemli yaşınız gençse tüp bebek için acele etmeyin derim ben
nasıl yani vitamin isimleri söylenmiycegini duymadım hiç. ilaç degilki.şaştım ben bu işe
ben de hiç duymadım.vitamin isimleri söylenmiyecegini kim söyledi
slm kızlar. nasılsınız ben iyi. antalya çok sevindim döndüğüne:) hoşgeldiiinnnn. nun yarın inşallah o minik keseyi görürürsünüz bizde burda halay çekeriz
hoşbulduk canım
yok canım hiç bişe kullanmıyoruz.doktor 6 ay beklememizi söyledi.eğer düzelmezse ilaç verecekmiş.ben de k..n hocaya mail attım ilaç verilmelimi diye daha cevabı almadım alınca ona göre hareket ederim.kendi başıma ilaç vermek istemiyorum daha kötü olusa felan diye.
bizlerde çok şey ögrendik canıminşallah faydasını da görürsünmerhaba
gecmisi okuyorum gunlerdir oku oku bitmiyor
okadar cok sey ogrendim ki
hsg rahim filmi kanalların tıkalı olup olmadıgına bakılıyor tıkalıysa bile açılma ihtimalivarhım anladığım şu mu acaba ben de geçen sene adetimin ikinci günü gittim doktora muyene oldum.herşeyin yolunda olduğunu söyledi.yumurtalarımın boyutlarını ölçtü.
bir de geçen sene mart ayında başkentte anestezi altında hiztereskopi yapıldı yani rahmimin içni bir kamera ile tarayarak baktılar hatta parçalar alarak biyopsi sine baktılar onda da herşey iyi dedi doktor.anlattıkların bu yaptırdıklarıma uyuyor sanırım.
burası zaten tüm topiklerin gülü,o yüzden göze geldik ya((((((((
okuyor musun yoksa çalışıyor musun cnm umarım zevkli bir kitaptır okuyacağın kitap
1521 sayfaya bak k....m hariç ,hepsi multivitanin gönül rahatlığıyla kullan:)))))))
K....n sakın doktor izni olmadan veme hormon ilacı çünki:)
bizlerde çok şey ögrendik canıminşallah faydasını da görürsün
hsg rahim filmi kanalların tıkalı olup olmadıgına bakılıyor tıkalıysa bile açılma ihtimalivar
sen histeroskopi yaptırıp rahme baktırmışsın
yani ikisi farklı şeyler öyle mi .neyse gerekli olursa onu da yaptırırız napalım.alıştık hastane doktor,narkoz,ameliyathane.ona da yaparız
gerçekten canım nazar degdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?