Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet tatlım sen herşeyi yaptırmışsın eminim olur senin bebişin doğal yolla sabır beslenme tedavi inşallah ben de yaptırabilirim

eneslena ekinn antalya mues güzelllerr nasılsınız
iyiyiz canım sana gündüzde yazmıştım görmedin galiba tekrar geşmiş olsun.şimdi nasıl oldun
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
iyi diyelim iyi olalım canım.çok şükür
:)):) bend griptim ama iyi olmaya başladım adet olamdım bugun 35,günüm normalde 30günde oluyordum ama bu ay geçikti iyi sayılırım sen nasılsın canım
herzamanda böyle geciktigi olurmuydu ilk defamı kanda baktırsaydın.
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
nun inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.biz olmasakda sen lütfen yaz.

offffff offffffffffffffff krisimi çokkkkk özdedim ,gel teskere gel teskere bitsin bu çile ,burda ronya ,pamuk,meri ,tugog..... yoluna hasret:))))))

kızlar benim geçen sen sürekli bir ara kanamam oluyordu.daha doğrusu 14. günüm ya da o hafta beraber olduğumuzda kanamam oluyordu taki adet günüe kara ve adetle birleşerek adetin bitimi ile temizleniyordum.daha sonra hiç beraber olamaz hale geldik çünkü birleştiğimiz anda kanamam başlıyordu.çok dokrota gittim.hiç bir bulgu bulamadılar.çoğu polipten şüphelenip kürtaj yapmaya kalktı.en son işte başkentte histereskopi ile bakıldı yine bişe çıkmadı ama ondan sonra geçti.anlayamadım yani.ama her gittiğim doktor mutlka enfeksiyon var deyip ilaç vermiştir.sizce enfeksiyon buna yol açabilir mi.

evet tatlım sen herşeyi yaptırmışsın eminim olur senin bebişin doğal yolla sabır beslenme tedavi inşallah ben de yaptırabilirim

inşallah hepimizin istediği olur canım.hiç korkma bu işlemden hiç bir agrı olmuyor.zaten anestezi olduğu için hissetmiyorsun.ardından antibiyotik veriliyor enfeksiyon oluşmaması için.ertesi gün ben çarşıya alışverişe gitmiştim.yani normal muayene gibi düşün.eğer benim olduğumdan olacaksan hiç korkulacak bişe yok.ferah tut gönlünü

canım bence varikosel ameliyatı olması iyidir .krisin eşide birinci dereceden olmuştu ilerlemesin diye
şu an bir multivitamin kullanıyormusun canım.yinede sizde sperm var canım.bu şekilde hamiş kalanda var tabi yaşda önemli yaşınız gençse tüp bebek için acele etmeyin derim ben
geçmiş olsun değeleriniz çok kötü değil bence bizimkilerin yanında,vitamin destekleriyle çoğaltılabilir ,artık vitamin ismide vermiyoruz geçmişi okursa bulabilirsin ama :))))
nasıl yani vitamin isimleri söylenmiycegini duymadım hiç. ilaç degilki.şaştım ben bu işe
sürekli okıyorum ama ben görmedim bu vitamin falan isimleri ne ara yasaklandı gözden kaçırmam imkansız facedemi görüştünüz ben duymadımda...
ben de hiç duymadım.vitamin isimleri söylenmiyecegini kim söyledi
slm kızlar. nasılsınız ben iyi. antalya çok sevindim döndüğüne:) hoşgeldiiinnnn. nun yarın inşallah o minik keseyi görürürsünüz bizde burda halay çekeriz
hoşbulduk canım

çıkıyorumben okumam greken bir kitap var,hafta sonuna kadar,iyi gecelerrrrrr:))))))))

iyi geceler canım.bu arda hangi kitabı okuyorsun daha doğrusu okumak zorundasın.ben de cumaya kadar bir kitap okumam gerekiyor.daha kapağını açmadım .meyse .iyi okumalar.ben de birazdan başlıcam okumaya.

iyi geceler canım.bu arda hangi kitabı okuyorsun daha doğrusu okumak zorundasın.ben de cumaya kadar bir kitap okumam gerekiyor.daha kapağını açmadım .meyse .iyi okumalar.ben de birazdan başlıcam okumaya.

okuyor musun yoksa çalışıyor musun cnm umarım zevkli bir kitaptır okuyacağın kitap

merhaba
gecmisi okuyorum gunlerdir oku oku bitmiyor

okadar cok sey ogrendim ki
bizlerde çok şey ögrendik canıminşallah faydasını da görürsün
hsg rahim filmi kanalların tıkalı olup olmadıgına bakılıyor tıkalıysa bile açılma ihtimalivar
sen histeroskopi yaptırıp rahme baktırmışsın
burası zaten tüm topiklerin gülü,o yüzden göze geldik ya((((((((

gerçekten canım nazar degdi

okuyor musun yoksa çalışıyor musun cnm umarım zevkli bir kitaptır okuyacağın kitap

çalışyorum canım öğretmenim.çok zevkil sayılmaz bizim bir sohbet grubumuz var her hafta bir kitap belirliyoruz onu okuyup toplanıyoruz.o konu hakkında konuşuyoruz.herkes bildiği kadar anlatıyor işte.bu hafta sünnet bilincini ileyeceğiz.onu okuyacam.kitaplar ince zaten çabuk bitiyor.sıkızı da değiller.ama bir roman gibi de değiller.sonuçta bilgi içerikliolduğu için bir konsantre gerekiyor.okulda okumaya çalışıyorum genellikle kitaplarımı.

aH AH çekemeyenler çatlasın ya.

mericim merhaba nasılsın canım.uzun zamandır pek bakmıyordum.daha doğrusu genelde okuyucuydum.sizin durumlar nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…