Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya ben bu alıntı ile yazmayı bir beceremedim.daha dğorusu çoklu alıntı olduğunda olmuyo.nasıl yapacam

canım çoklu alıntı ile yazmak istediginde alıntı ile cevapla nın yanında ki işareti tıklıyorsun
ne kadar kişiye cevap vericeksen onları tıklayıp en son konu ile cevaplaya tıklıyorsun ve altlarına cevapların yazıyorsun

meri bana kalırsa bu şehirde hiç bişe yapılmaz sağlık adına.imkanın varsa yakında daha iyi şehirlerde bul çareyi.gerçi siz ne durumdasınızı nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi bilmiyorum ama.burası hiç güvenilir bir yer değil onu biliyorum.

sağol şekerim ya.bu işleri pek çakmıyorumda ondan oluyo.bir de böyle biri yerde hiç yazışma felan yapmadım.yeni yeni keşfediyorum.daha ilk defa bu kadar bilgisayarın başında kalıp da yazıştım diyebilirim.

arkadaşlar ben çıkıyorum.belim çok ağrıdı oturmaktan.gün boyu okulda da oturduğum için halim belim mahvoluyo.herkese iyi geceler şimdiden.

kızlar naber?
yeni gelişme var mı?
uzak kaldım biraz. çok fena grip oldum. adamı besleyelim derken kendimize bakamadık mı ne?
boncukçum, en son değerlerinizi ve kullandığınız ilaçları sormuştum ama sayfalar çok ilerlemiş. cevap vermiş miydin bana?

canım çok benzer bi durumu ben de yaşadım. 12. ve 15. günler arası lekelenmem oluyordu, senin dediğin gibi ilişki sırasında artıyordu. ama ben süresi kısa diye adet saymıyordum ve ilişkiye giriyordum. sonra adet olmadan 4-5 gün önce tekrar başlıyordu. ben de çok doktora gittim. normal yumurtlama kanaması dediler. bi tanesi de senin gibi enfeksiyon var diyip fitil vermişti. ama en sonunda bi tanesi polip teşhisi koydu. kürtaj yapalım dedi. ben araştırdım, histereskopi daha iyi bi yöntemmiş. ve çok doktor araştırdıktan sonra bi merkezde histereskopi yaptırdım. doktor adını özelden verebilirim. bakalım bu ay inşallah düzelecek diye umuyorum. adetim yeni bitti.
iyi bir doktor bulursun inşallah. kanama olayı insanın piskolojisini bozuyor gerçekten. ben de 28 günün 14ünü kanamalı geçiriyordum.

teşekkür ederim canım sendemi antalyalısın .ama ben istanbuldayım artıkın özledim memleketimi bnm kullandığım folikasitin içinde kalsiyum ve vitaminD var yeterli olmazmı sence.25-27şubat arası regl olmam lazım ovulasyon testi alıp,bizde başlıcaz çalışmalara bakalım bizim tosun ne zaman gelecek

Son düzenleme:
Tamam karamsar düşünmüyorum canım ama arkadaşlarım moralimi bozuyo bende bebek konusunu onlarla konuşmuyorum.hayırlısı artık inşallah sizde bi an önce kavuşursunuz bebişinizesenin eşini ikna etmen epey zaman almış ama vardır bundada bi hayır.Eşim devlet.has.üroloji bölümüne gitti doktor muayene etmiş sorun yok demiş.bide özel has.sperm testi yaptırdık maşallah oda normalmiş.eski syf. yazmıştım oranlarını yorumladılar sağolsun arkadaşlar.doktora sonucu göstermek için randevu almamız lazımmış ne saçma zaten eşim muayene olmuştu iyi veya kötü demesi için 22tl veremedim valla sizde en az doktorlar kadar bilgilisiniz maşşallah

Öncelikle geçmiş olsun canım bu kışın gribi çok ağır geçiyor etrafımdaki herkes yakalandı. inşallah beni teğet geçer.
Hayırlı akşamlar arkidişler nasılsınız yatmadan bir bakayım dedim..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…