- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.761
ya ben bu alıntı ile yazmayı bir beceremedim.daha dğorusu çoklu alıntı olduğunda olmuyo.nasıl yapacam
mericim merhaba nasılsın canım.uzun zamandır pek bakmıyordum.daha doğrusu genelde okuyucuydum.sizin durumlar nasıl.
canım çoklu alıntı ile yazmak istediginde alıntı ile cevapla nın yanında ki işareti tıklıyorsun
ne kadar kişiye cevap vericeksen onları tıklayıp en son konu ile cevaplaya tıklıyorsun ve altlarına cevapların yazıyorsun
sağol canım iyiyim
eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun çoook
inşallah kısa zamanda toparlar
arkadaşlar ben çıkıyorum.belim çok ağrıdı oturmaktan.gün boyu okulda da oturduğum için halim belim mahvoluyo.herkese iyi geceler şimdiden.
boncuğummmmmmmm güzel gülümseyenimmmmmmm nasıl özledim senii
yağmurummmmmmmmmmm seksi hatun yerim ben seni
kızlar benim geçen sen sürekli bir ara kanamam oluyordu.daha doğrusu 14. günüm ya da o hafta beraber olduğumuzda kanamam oluyordu taki adet günüe kara ve adetle birleşerek adetin bitimi ile temizleniyordum.daha sonra hiç beraber olamaz hale geldik çünkü birleştiğimiz anda kanamam başlıyordu.çok dokrota gittim.hiç bir bulgu bulamadılar.çoğu polipten şüphelenip kürtaj yapmaya kalktı.en son işte başkentte histereskopi ile bakıldı yine bişe çıkmadı ama ondan sonra geçti.anlayamadım yani.ama her gittiğim doktor mutlka enfeksiyon var deyip ilaç vermiştir.sizce enfeksiyon buna yol açabilir mi.
bende grip olsum canım yaa çok hastayım adette olmadım 35,günüm bugun normalde 30günde oluyrdum ama bu ay olmadım .
krisi bende ozledım yaa neden boyl oldu cok üzüldümmm gelsin artık yaa
niye kimse yazmıyor ya?
teşekkür ederim canım sendemi antalyalısın .ama ben istanbuldayım artıkın özledim memleketimicanım eger bebiş istiyorsanız vitamin kullanmalısın.doktorlar bir sene olmayınca gelin diyorlar.çünkü ortalama bir sorun yoksa bir yılda genellikle oluyor.eşinini sonucunu gördüm hiç bir sorun yok.eger sendede bişey yoksa ovulasyon günlerine dikkat et.sizinki kısa zamanda olur.
Tamam karamsar düşünmüyorum canım ama arkadaşlarım moralimi bozuyo bende bebek konusunu onlarla konuşmuyorum.hayırlısı artık inşallah sizde bi an önce kavuşursunuz bebişinizecaım karamsarlığa kapılma ben de 1,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı .. 3 aylık denemede ben kendim doktora gititim olmauyor diye..ben 9 aydan sonra eşimi ikna edebildim.varikosel teşhisi koyuldu ve ameliyat olalı 2 ay oldu..bir an önce gidin bence doktora tedavi gerekiyosa yapılır..bişey yoksa da içiniz rahat eder:)
kızlar naber?
yeni gelişme var mı?
uzak kaldım biraz. çok fena grip oldum. adamı besleyelim derken kendimize bakamadık mı ne?
boncukçum, en son değerlerinizi ve kullandığınız ilaçları sormuştum ama sayfalar çok ilerlemiş. cevap vermiş miydin bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?