Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
edacım ıyı dileklerin için teşekkurler. Ben 6 haftalık hamıleyım yarın doktora ilk kontrolumu yaptırıcam ınsallah ıyı cıkar.
Darısı sızlerin başına inşallah...
amin canım inşallah, bebisinin ilk görüntüsünü hayırlısıyla görürsün inşallahhh
sagol canım allah razı olsun

amin cümlemizden inşallah

canım benim teşekkür ediyorum :))) yoksa o tanıdığın benmiyim :))) sende Allaha emanet ol canım, Allah razı olsun dua içinde..öpüldün..

canım benim teşekkür ediyorum :))) yoksa o tanıdığın benmiyim :))) sende allaha emanet ol canım, allah razı olsun dua içinde..öpüldün..

evet galiba :) Eşime diyorumda bak artık öğrt.görevlisi tanıdığım oldu dedim,
iyi dedi senin bir benim 20 tane tanıdığım var dedi
bende hıh seninkiler senin hocan,öğretmenin benimki arkadaş şekerim dedim

Son düzenleme:

amin canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur.....
sen nasılsın

her zaman canım benim :)) msndende görüşelim, face varmıydı senin??? bakarsın iskilip'e gelince görüşürüz :)))

amin canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur.....
sen nasılsın
iyiyim canım şükürler olsun,dün kötüydüm ama şükürler olsun geçti,sen neler yapıyosun

her zaman canım benim :)) msndende görüşelim, face varmıydı senin??? bakarsın iskilip'e gelince görüşürüz :)))

canım face kullanmıyorum,msnmide özeline atayım inşallah,
çok geliyomusunuz iskilibe,bide tatlım melis adın mı,yoksa nicmi?

yok canım nick..tamam atarsın tatlım..yok fazla gelmiyouz valla, geçen bayramda geldim o kadar kaç sene aradan sonra

iyiyim canım
ben diyorum ki artık bu ayda olmassa önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum Baruk gibi.
vitaminlerede o zamana kadar bir ay olur.
sen nasılsın?

canım saol iyim bende, senin özele msj atcam bekle..

iyiyiz canım ya sen

ecrin antalya nasılsınızzzz:) antalya kıs bittiydi demi cüzler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…