Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadserrrrrrrrrrrrr sabahtan beri topiğe senin için bakıyomm gel artık
tabi bilgemmm senide bekliyorumm canım

Ronya ben cmt günü gideceğim ..
Hafta içi çalıştığım için cmt gününe randevu aldım ..
Bakalım etrafımdakiler hamile olabilirsin diyor ama bilmiyorum ki,
Tüp bebek ardından kürtaj ve hiç adet olmadan hamile kalmak..
Rabbim ol derse olur ama insanın inanası gelmiyor (

İnşş cmt günü güzel haberlerle dönerim..
Dularınızı eksik etmeyin ..

slm edacım, evet ben de çorumluyum, alaca ama merkezde yaşadık,büyüdük. çok haklısın insan bilmediği ortamda hele de büyük bi yerden küçüğe gidildiyse çoook bunalıyor, ama Allah sağlık versin gerisi boş. seni tanıdığımız kadarıyla bunlarla çok rahat başedecek kapasiten var maşallah bizim sana söyleyeceklerimizin en iyilerini sen biliyosun zaten ama arada olur öyle.....

hoşgeldin canım evet aynen öyle bu kadar bekleyince çok garip hissediyor insan, iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Merhaba kızlar..
Kadser ve ronya güzel haberler verin bize..
Bilgem zaten verecek ondan eminim
gelsin lerrrrrr

Ekin inşş arkadaşım..
O kadar emek verdikten sonra doğal yolla hamile kalırsam çok sevinirim yaa, düşüncesi bile beni benden alıyor..
Cmt sabah gideceğim gelir gelmez yzaraım hemen..
bilgem canıııım kesin hamilesin sen....
çok güzel bir haber bu.....

Tunamine öyle midir acaba?
Bügün 27 gün oldu kürtaj olalı ama kimisi hala gebelik testinde çift çizgi çıkabilir normaldir diyor ..
Kimisi sen kürtaj oldun , bhcg kalmaz düşük mü yaptın ki kalsın diyor..
Bende şaşırdım kaldım ..
Eşime 1.5 aydır keçibonuzu kürü yaptım ..
2 kutuda proxeed kullandı devam ediyoruz ama bunlarda benim için umut..
Artık cmt kesinleşecek ..
Hayırlısı oolsun arkadaşım ne diyim ki..

Arkadaşlar bu arada eşimin morfoloji %4 sperm sayısı 13 milyon hareket %24 ..
İmkansız değil yani durumum değil mi?
Olmuşta olabilir..

Gülümmmmmmmmmmmmmmmm seni çok merak ediyorumm nerdesin
içim bi tuhaf yani yüreğim daralıyor senden ses gelmeyince

canım durum kötü değil
bence oldu silik çıkması bile var demektir

hadi az kalmış canım. biz de senin kadar merakla bekliyoruz.

şimdi okudum canım. yazmışsın. olsun sonuçta artmış değeriniz. daha da artar inşallah.

canıım değerleriniz inan güzel...
hele bizimkine nazaran şahane....
bizde sayı 20 milyon
morfoloji %1
hız %5
inan bu değerlerle ben bile umut besliyorum.....

canıım değerleriniz inan güzel...
hele bizimkine nazaran şahane....
bizde sayı 20 milyon
morfoloji %1
hız %5
inan bu değerlerle ben bile umut besliyorum.....
değerlerimiz aynı :)) sen bu değerlerle hamile kaldın değilmi?yani çokta kötü değil durumumuz inş. önümüzdeki ay katlar değerlerde biraz moral olur :))

canım çok teşekkür ederim,dediğin gibi bunaldım,biraz ağladım rahatladım şükür daha iyi gibiyim ALLAH cc emanet ol canım hemşerim benim,ünv.de görevin ne ?

inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar mubarek cuma gecesi RABBİM inşallah yzünü güldürür

canım canım canım çok teşekkürler dua et ALLAH cc yüzünü güldürsün inşallah, bebeğin nasıl?

kizlar nasilsiniz......kadsercim sonuclariniz masallah 2 ye katlamis
kizlar dr sizden ca125 testi istedimi bugun benden bu testi istedide arastirdim yumurtalik kanseri tesisinde istiyolarmis biraz korktum acikcasi

canım ben öğretim görevlisiyim..İnş sizinde içinde herşey çok güzel olacak canım, duanı eksik etme,, inş bende size devamlı dua yollayacağım..

kizlar dr sizden ca125 testi istedimi bugun benden bu testi istedide arastirdim yumurtalik kanseri tesisinde istiyolarmis biraz korktum acikcasi
Canım korkma inş bişi yoktur, benim bilgim yok ama sen korkma canımcım

değerlerimiz aynı :)) sen bu değerlerle hamile kaldın değilmi?yani çokta kötü değil durumumuz inş. önümüzdeki ay katlar değerlerde biraz moral olur :))

KADER ARKADAŞIM....
biz bu değerlere 5 ayda gelebildik...
ama şunuda anladımki hiçbirşey imkansız değilmiş...
Allah büyük canım...çaresiz dert vermesin yaradan....
biz elimizden geleni yapalım...
pazar günü adet tarihim ama 4 gündür lekelenmelerim var benim....

bizim değerler geçen yıl 21 milyon bile oldu canım yani hep bu aralarda gidip geliyor çok şükür 6 milyondan aşağı hiç düşmedi ama 21 milyondan fazla olmadı bakalım şu 2 ay daha preseed ve vitaminlere devam sonrada tüp e geçicem hakkımızda hayırlısı artık
krisim sen ne diyorsun ???

canım senı cok ıyı anlıyorum , zaman zaman bende boyle oluyorum.bende koyde ogretmenlık yapıyorum esımle.4. yılım benım burda.sıkıcıdır köy hayatı cunku sosyal aktıvıte yok.gezecek yer yok .cıkıp markette gezıyım bıle dıyemıyorsun cunku buyuk market yok alısverıs merkezı yada gidecegın bır cafe yada cınemadan bahsetmıyorum bıle.evet köy hayatı cok saglıklı ama dedıgın gıbı bız belkı alısmadıgımızdan zor gelıyor.ama ne yapalım dayanıcaz bıraz.hem bebegım olsa canım sıkılmazdı dıyorum.inşallah gelecek bebıslerımız.

aleyna sen hıc hormon testı yaptrdınmı.eger yaptrdysan ve sonucların cok ama cok yuksek yanı abartı derecede yuksek cıkmadıysa korkma problem yoktur.zaten cok yuksek hormon degerın olsa bılırdın.bence dr. ya her ıhtımale karsı ıstıyordur yada kendı hastanesınde yapılcaksa para kazanılsın dıye yapıyordur.sıkma canını.bısı cıkmaz rahat ol.

Son düzenleme:

moralin çok önemli olduğunu biliyosun sakın bozma moralini inş bir daha ki testte her şey çok daha güzel olacak ve güzel haberler alıcaz..biraz daha sabır gerekiyo:)))

Günaydınnn

Aleynacım o test eğer bir türlü gitmeyen kistin varsa bendeki çikolata kisti gibi o zaman o testi istiyorlar.Tehlikeli bir şeymi diye sanırım.. Sor Doktoruna neden istediğini için rahatlasın.

kızlarrr eşim bhcg sonucunu almış yumurtlamadan sonra 9. günümdü 1.20 çıkmış yükselirmiki değer :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…