- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.941
kadserrrrrrrrrrrrr sabahtan beri topiğe senin için bakıyomm gel artık
tabi bilgemmm senide bekliyorumm canım
ALLAH cc razı olsun canım,mutlaka bunlarda birer imtihan canım biliyorum,hep daha kötüleri düşünüyorum ama işte bu karamsarlık çöküncede 2-3 gün kendime gelemiyorum due et olurmu canımmm
canım hep inanıyorum,inancımı kaybetmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum işte şimdi şuan hiçbişeye umudum yok,sanki herşey hep kötü gidecekmiş gibi bir his var içimde,eşim ilahiyat 4.sınıfta (uzaktan eğitim programı)son dönem haziranda bitecek ama onun ders çalışması bile beni sinirlendiriyor,ama oda mecbur çünkü bide daha askerliği var yaş 29 son senesi tecil hakkıda yok yani bitirmek zorunda
başka alternetife gelince ilçedeki emeklilik yaşı neredeyse 20 yıl geçmiş imamlar emekli olmayınca
ve de açılan yerlere eş durumu,sağlık raporu vb.belgelerle başvurunca sınavada boşa girmiş oluyorsun tabi
köyde yaşamakta bunaltıyor tabi,öncedende 900 nufuslu bi kasabadaydım tek farkı adı kasabaydı işte yani 4 yıldır köy hayatı yaşıyor sayılırım,köyde yaşayanların canım yokmu tabi ama onlar hep burdaydılar ve buna göre yaşadılar ama ben 23 yaşımda tanıştım
evlenirken 1001 umutla aldığım eşyalar heba oldu,
şimdi lojmanım 2 odalı yemek masamı aşağı katta ( rutubetli bir odada muhtemelen farelerin masası olmuştur,oooof dahasıda var ama neyse canım sizide bunaltmayım
Ronya ben cmt günü gideceğim ..
Hafta içi çalıştığım için cmt gününe randevu aldım ..
Bakalım etrafımdakiler hamile olabilirsin diyor ama bilmiyorum ki,
Tüp bebek ardından kürtaj ve hiç adet olmadan hamile kalmak..
Rabbim ol derse olur ama insanın inanası gelmiyor(
İnşş cmt günü güzel haberlerle dönerim..
Dularınızı eksik etmeyin ..
Ekin inşş arkadaşım..Merhaba kızlar..
Kadser ve ronya güzel haberler verin bize..
Bilgem zaten verecek ondan eminim
gelsinlerrrrrr
bilgem canıııım kesin hamilesin sen....
çok güzel bir haber bu.....
Ekin inşş arkadaşım..
O kadar emek verdikten sonra doğal yolla hamile kalırsam çok sevinirim yaa, düşüncesi bile beni benden alıyor..
Cmt sabah gideceğim gelir gelmez yzaraım hemen..
Tunamine öyle midir acaba?
Bügün 27 gün oldu kürtaj olalı ama kimisi hala gebelik testinde çift çizgi çıkabilir normaldir diyor ..
Kimisi sen kürtaj oldun , bhcg kalmaz düşük mü yaptın ki kalsın diyor..
Bende şaşırdım kaldım ..
Eşime 1.5 aydır keçibonuzu kürü yaptım ..
2 kutuda proxeed kullandı devam ediyoruz ama bunlarda benim için umut..
Artık cmt kesinleşecek ..
Hayırlısı oolsun arkadaşım ne diyim ki..
Arkadaşlar bu arada eşimin morfoloji %4 sperm sayısı 13 milyon hareket %24 ..
İmkansız değil yani durumum değil mi?
Olmuşta olabilir..
hadi az kalmış canım. biz de senin kadar merakla bekliyoruz.Ronya ben cmt günü gideceğim ..
Hafta içi çalıştığım için cmt gününe randevu aldım ..
Bakalım etrafımdakiler hamile olabilirsin diyor ama bilmiyorum ki,
Tüp bebek ardından kürtaj ve hiç adet olmadan hamile kalmak..
Rabbim ol derse olur ama insanın inanası gelmiyor(
İnşş cmt günü güzel haberlerle dönerim..
Dularınızı eksik etmeyin ..
şimdi okudum canım. yazmışsın. olsun sonuçta artmış değeriniz. daha da artar inşallah.S.A. kızlar :))
eşimin sonuçlarını daha ben görmedim ama dediğine göre total 18 milyon milimde 6 milyon muş
morfolo ji 1 miş harekette % 5 değişmemiş yani hayırlısı bakalım vitaminlere başlayalı 1ay oldu inş. önümüzdeki ay patlama yapar değerler çünki klm...n 3. ayında yani onunlada alakalı olabilir bu arada en son 2 ay önce vermişti total 9 milyondu ozaman..
beim kan değerine gelince zaten daha bugün 24. gününm dr. değeri söylemedi bişeyden anladığıda yok zaten negatif dedi sadece dedim siz değeri söyleyin 1.20 falan değil diyor adam yaaa 0,12 arası normal yani değer falan dedieşime sen sabah giderken alda kendimiz bakalım dedim artık ama sanırım negatif neyse hayırlısı bakalım :))
Ekin inşş arkadaşım..
O kadar emek verdikten sonra doğal yolla hamile kalırsam çok sevinirim yaa, düşüncesi bile beni benden alıyor..
Cmt sabah gideceğim gelir gelmez yzaraım hemen..
Tunamine öyle midir acaba?
Bügün 27 gün oldu kürtaj olalı ama kimisi hala gebelik testinde çift çizgi çıkabilir normaldir diyor ..
Kimisi sen kürtaj oldun , bhcg kalmaz düşük mü yaptın ki kalsın diyor..
Bende şaşırdım kaldım ..
Eşime 1.5 aydır keçibonuzu kürü yaptım ..
2 kutuda proxeed kullandı devam ediyoruz ama bunlarda benim için umut..
Artık cmt kesinleşecek ..
Hayırlısı oolsun arkadaşım ne diyim ki..
Arkadaşlar bu arada eşimin morfoloji %4 sperm sayısı 13 milyon hareket %24 ..
İmkansız değil yani durumum değil mi?
Olmuşta olabilir..
değerlerimiz aynı :)) sen bu değerlerle hamile kaldın değilmi?yani çokta kötü değil durumumuz inş. önümüzdeki ay katlar değerlerde biraz moral olur :))canıım değerleriniz inan güzel...
hele bizimkine nazaran şahane....
bizde sayı 20 milyon
morfoloji %1
hız %5
inan bu değerlerle ben bile umut besliyorum.....
canım çok teşekkür ederim,dediğin gibi bunaldım,biraz ağladım rahatladım şükür daha iyi gibiyim ALLAH cc emanet ol canım hemşerim benim,ünv.de görevin ne ?
edam selam canım, ancak girebildim, canım gerçekten sıkma canını, inş hepsi düzelecek Allah'ın izniyle, sadece sabır gerekiyor biraz..Bak bende kapalıyım ama ünvde görev yapıyorum..perukla falan halledilebilecek şeyler, günahı onların boynuna..Diğer konulardada sabır gerekiyor, bebek Allah'ın takdiri, köy eşine bağlı sanırım belki oda çözülür ilerde, sen bence biraz bunalmışsın ama çok şükür halimize, belki bizden daha kötü durumda olanlarda vardır canım benim..
Kızlar bu arada bizimde klomen ve proxeedde 3. ayımız dolacak, 23ünde test günümüz inş sonuçlar güzel çıkar..
slm edacım, evet ben de çorumluyum, alaca ama merkezde yaşadık,büyüdük. çok haklısın insan bilmediği ortamda hele de büyük bi yerden küçüğe gidildiyse çoook bunalıyor, ama Allah sağlık versin gerisi boş. seni tanıdığımız kadarıyla bunlarla çok rahat başedecek kapasiten var maşallahbizim sana söyleyeceklerimizin en iyilerini sen biliyosun zaten ama arada olur öyle.....
canım ben öğretim görevlisiyim..İnş sizinde içinde herşey çok güzel olacak canım, duanı eksik etme,, inş bende size devamlı dua yollayacağım..canım çok teşekkür ederim,dediğin gibi bunaldım,biraz ağladım rahatladım şükür daha iyi gibiyim ALLAH cc emanet ol canım hemşerim benim,ünv.de görevin ne ?
inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar mubarek cuma gecesi RABBİM inşallah yzünü güldürür
canım canım canım çok teşekkürler dua et ALLAH cc yüzünü güldürsün inşallah, bebeğin nasıl?
Canım korkma inş bişi yoktur, benim bilgim yok ama sen korkma canımcımkizlar nasilsiniz......kadsercim sonuclariniz masallah 2 ye katlamis
kizlar dr sizden ca125 testi istedimi bugun benden bu testi istedide arastirdim yumurtalik kanseri tesisinde istiyolarmis biraz korktum acikcasi
değerlerimiz aynı :)) sen bu değerlerle hamile kaldın değilmi?yani çokta kötü değil durumumuz inş. önümüzdeki ay katlar değerlerde biraz moral olur :))
KADER ARKADAŞIM....
biz bu değerlere 5 ayda gelebildik...
ama şunuda anladımki hiçbirşey imkansız değilmiş...
Allah büyük canım...çaresiz dert vermesin yaradan....
biz elimizden geleni yapalım...
pazar günü adet tarihim ama 4 gündür lekelenmelerim var benim....
ALLAH cc razı olsun canım,mutlaka bunlarda birer imtihan canım biliyorum,hep daha kötüleri düşünüyorum ama işte bu karamsarlık çöküncede 2-3 gün kendime gelemiyorum due et olurmu canımmm
canım hep inanıyorum,inancımı kaybetmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum işte şimdi şuan hiçbişeye umudum yok,sanki herşey hep kötü gidecekmiş gibi bir his var içimde,eşim ilahiyat 4.sınıfta (uzaktan eğitim programı)son dönem haziranda bitecek ama onun ders çalışması bile beni sinirlendiriyor,ama oda mecbur çünkü bide daha askerliği var yaş 29 son senesi tecil hakkıda yok yani bitirmek zorunda
başka alternetife gelince ilçedeki emeklilik yaşı neredeyse 20 yıl geçmiş imamlar emekli olmayınca
ve de açılan yerlere eş durumu,sağlık raporu vb.belgelerle başvurunca sınavada boşa girmiş oluyorsun tabi
köyde yaşamakta bunaltıyor tabi,öncedende 900 nufuslu bi kasabadaydım tek farkı adı kasabaydı işte yani 4 yıldır köy hayatı yaşıyor sayılırım,köyde yaşayanların canım yokmu tabi ama onlar hep burdaydılar ve buna göre yaşadılar ama ben 23 yaşımda tanıştım
evlenirken 1001 umutla aldığım eşyalar heba oldu,
şimdi lojmanım 2 odalı yemek masamı aşağı katta ( rutubetli bir odada muhtemelen farelerin masası olmuştur,oooof dahasıda var ama neyse canım sizide bunaltmayım
kizlar nasilsiniz......kadsercim sonuclariniz masallah 2 ye katlamis
kizlar dr sizden ca125 testi istedimi bugun benden bu testi istedide arastirdim yumurtalik kanseri tesisinde istiyolarmis biraz korktum acikcasi
S.A. kızlar :))
eşimin sonuçlarını daha ben görmedim ama dediğine göre total 18 milyon milimde 6 milyon muş
morfolo ji 1 miş harekette % 5 değişmemiş yani hayırlısı bakalım vitaminlere başlayalı 1ay oldu inş. önümüzdeki ay patlama yapar değerler çünki klm...n 3. ayında yani onunlada alakalı olabilir bu arada en son 2 ay önce vermişti total 9 milyondu ozaman..
beim kan değerine gelince zaten daha bugün 24. gününm dr. değeri söylemedi bişeyden anladığıda yok zaten negatif dedi sadece dedim siz değeri söyleyin 1.20 falan değil diyor adam yaaa 0,12 arası normal yani değer falan dedieşime sen sabah giderken alda kendimiz bakalım dedim artık ama sanırım negatif neyse hayırlısı bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?