Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sagol canım ALLAH razı olsun
hazel hormon testlerimde bişe cıkmadı ama gecen ay kistim vardı onun için mi istedi aacaba bu olabilir capaya gidiyorum canım para yönünden istediyini zannetmiyorum

Günaydınnn

Aleynacım o test eğer bir türlü gitmeyen kistin varsa bendeki çikolata kisti gibi o zaman o testi istiyorlar.Tehlikeli bir şeymi diye sanırım.. Sor Doktoruna neden istediğini için rahatlasın.
gecen ay kistim vardı gitti dedi bana dr ama demekki tekrarlamış bana da bişe demiyolarki ya insan soru sormaya korkuyo devlet has.
kızlarrr eşim bhcg sonucunu almış yumurtlamadan sonra 9. günümdü 1.20 çıkmış yükselirmiki değer :26:

ronyanında dediyi gibi önu acık bi sonuc İNŞALLAH yükselir

esilanur, baruk selam kızlarrrr nasılsınız....bişey soracam size....ovulasyon testi kullandınız mı ?3 gündür ovulasyon testi kullanıyorum ama son iki gündür T silik_C koyu çizgi çıkıyo normal mi acaba ya da hatalı mı kullanıyorum...üst üste T nin silik çıkması normal mi?

merhaba ben hıc kullanmadım, doktora gıdıp yumurta takıbı yaptım ve çatlatma ıgnesı kullandım.
tam olarak detayı bılemıyorum. ama sılık cıktıysa yumurta oluşmuş ve çatlama gunune cok yakın sız bu günleride degerlendırım derım. spermler bayan vucudunda 72 saat kalabılıyor.

saol canım doğru oluşmaya başlamış olabilir...değerlendirmek lazım o zaman:)))

yok canım eşim azosperm olduğu için daha şimdiden kullanmak istemedim

anladım canım..gerçi bizde 3. ayı daha doldurmadık dolayısıyla test yaptırmadık..son gelişmeleri bilmiyoruz..değerler arttı mı düştü mü? kısmet belkide test yaptırmaya gerek kalmadan rabbim nasip eder inş.. siizn tedavi nasıl gidiyor canım?

inşallah canım inşallah gerek kalmadan olur.
biz ilaçları kullanmaya devam ediyoruz işte 2. ayımızdayız.
fsh düştü ama diğeri aynı kaç aydır keçiboynuzu vitamin kullanıyor eşim hiç fark yok bazen ümitsizliğe kapılıyorum sonra toparlıyorum kendimi.
Rabbim ol deyince olacak hz. meryem in eşi yokken oldu.
hz. zekeriya kendisi ve eşi yaşlıydı oldu.
Bizlerinde olur inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar inşallah

Oyüzden onları getirmeye çalışıyorum aklıma böyle işte canımmm

ümitsizliğe sakın kapılma canım..burada ki hikayeleri okuyoruz diğer arkadaşlar hiç olamaz dedikleri bianda o güzel haberi alıyolar..rabbim ol derse olur ki ;izin vermezse bir yaprak bile kımıldamaz biliyoruz ve inanıyoruz.....bizim de tedavide 2. ayımız canım aynı duyguları bazen bende yaşıyorum sanki her şey bitmiş hiç olmayacakmış gibi geliyo ama rabbim o kadar büyük ki hiç bizaman ümidi kesememk lazım...verdiğin örnekler çok güzel bunları düşünmek lazım sabır ve dua gerekiyooo..birbirimize dua edelim inş..

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
sayfalar ne kadar yavaş ilerliyorr kimsecikler yok
krisin ceza yarın bitiyor dimi :)

melis canım hemşerim benim dualarım hepinizle,öğretim görevlisi tanıdığımda oldu çok havalı
ALLAH CC EMANET OL HEMŞERİM :)

hazel canım sanada çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
ALLAH CC EMANET OL

ARKADAŞLAR HEPİNİZ İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSINIZ
MELİSELA-ALEYNA-RONYA-KADSER-HAZEL-MUES-VEDAEL-BARUK VE HEPİNİİİİİİİİZ

Son düzenleme:

edacım ıyı dileklerin için teşekkurler. Ben 6 haftalık hamıleyım yarın doktora ilk kontrolumu yaptırıcam ınsallah ıyı cıkar.
Darısı sızlerin başına inşallah...

sagol canım ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…