- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.961
kızlarrr eşim bhcg sonucunu almış yumurtlamadan sonra 9. günümdü 1.20 çıkmış yükselirmiki değer :26:
sagol canım ALLAH razı olsun
canım ben öğretim görevlisiyim..İnş sizinde içinde herşey çok güzel olacak canım, duanı eksik etme,, inş bende size devamlı dua yollayacağım..
Canım korkma inş bişi yoktur, benim bilgim yok ama sen korkma canımcım
hazel hormon testlerimde bişe cıkmadı ama gecen ay kistim vardı onun için mi istedi aacaba bu olabilir capaya gidiyorum canım para yönünden istediyini zannetmiyorumcanım senı cok ıyı anlıyorum , zaman zaman bende boyle oluyorum.bende koyde ogretmenlık yapıyorum esımle.4. yılım benım burda.sıkıcıdır köy hayatı cunku sosyal aktıvıte yok.gezecek yer yok .cıkıp markette gezıyım bıle dıyemıyorsun cunku buyuk market yok alısverıs merkezı yada gidecegın bır cafe yada cınemadan bahsetmıyorum bıle.evet köy hayatı cok saglıklı ama dedıgın gıbı bız belkı alısmadıgımızdan zor gelıyor.ama ne yapalım dayanıcaz bıraz.hem bebegım olsa canım sıkılmazdı dıyorum.inşallah gelecek bebıslerımız.
aleyna sen hıc hormon testı yaptrdınmı.eger yaptrdysan ve sonucların cok ama cok yuksek yanı abartı derecede yuksek cıkmadıysa korkma problem yoktur.zaten cok yuksek hormon degerın olsa bılırdın.bence dr. ya her ıhtımale karsı ıstıyordur yada kendı hastanesınde yapılcaksa para kazanılsın dıye yapıyordur.sıkma canını.bısı cıkmaz rahat ol.
gecen ay kistim vardı gitti dedi bana dr ama demekki tekrarlamış bana da bişe demiyolarki ya insan soru sormaya korkuyo devlet has.Günaydınnn
Aleynacım o test eğer bir türlü gitmeyen kistin varsa bendeki çikolata kisti gibi o zaman o testi istiyorlar.Tehlikeli bir şeymi diye sanırım.. Sor Doktoruna neden istediğini için rahatlasın.
kızlarrr eşim bhcg sonucunu almış yumurtlamadan sonra 9. günümdü 1.20 çıkmış yükselirmiki değer :26:
esilanur, baruk selam kızlarrrr nasılsınız....bişey soracam size....ovulasyon testi kullandınız mı ?3 gündür ovulasyon testi kullanıyorum ama son iki gündür T silik_C koyu çizgi çıkıyo normal mi acaba ya da hatalı mı kullanıyorum...üst üste T nin silik çıkması normal mi?
hayırlı günler nasılsın vedael canım
merhaba ben hıc kullanmadım, doktora gıdıp yumurta takıbı yaptım ve çatlatma ıgnesı kullandım.
tam olarak detayı bılemıyorum. ama sılık cıktıysa yumurta oluşmuş ve çatlama gunune cok yakın sız bu günleride degerlendırım derım. spermler bayan vucudunda 72 saat kalabılıyor.
yiim tatlım saol sen nasılsın?ovulasyon testi kullanmışmıydın canım sen?
yok canım eşim azosperm olduğu için daha şimdiden kullanmak istemedim
anladım canım..gerçi bizde 3. ayı daha doldurmadık dolayısıyla test yaptırmadık..son gelişmeleri bilmiyoruz..değerler arttı mı düştü mü? kısmet belkide test yaptırmaya gerek kalmadan rabbim nasip eder inş.. siizn tedavi nasıl gidiyor canım?
inşallah canım inşallah gerek kalmadan olur.
biz ilaçları kullanmaya devam ediyoruz işte 2. ayımızdayız.
fsh düştü ama diğeri aynı kaç aydır keçiboynuzu vitamin kullanıyor eşim hiç fark yok bazen ümitsizliğe kapılıyorum sonra toparlıyorum kendimi.
Rabbim ol deyince olacak hz. meryem in eşi yokken oldu.
hz. zekeriya kendisi ve eşi yaşlıydı oldu.
Bizlerinde olur inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar inşallah
Oyüzden onları getirmeye çalışıyorum aklıma böyle işte canımmm
baruk gelmedi istek istersen sende bana yaz adresini bende ekleyeyim
mues canım ben çıkıyorum işteyim malüm:))kendine dikkat et görüşürüz:))
[ı]herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
Sayfalar ne kadar yavaş ilerliyorrkimsecikler yok
krisin ceza yarın bitiyor dimi :)
melis canım hemşerim benim dualarım hepinizle,öğretim görevlisi tanıdığımda oldu çok havalı
Allah cc emanet ol hemşerim :)
hazel canım sanada çok teşekkür ederim allah razı olsun
allah cc emanet ol
arkadaşlar hepiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
melisela-aleyna-ronya-kadser-hazel-mues-vedael-baruk ve hepiniiiiiiiiz[/ı]
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?
sayfalar ne kadar yavaş ilerliyorrkimsecikler yok
krisin ceza yarın bitiyor dimi :)
melis canım hemşerim benim dualarım hepinizle,öğretim görevlisi tanıdığımda oldu çok havalı
ALLAH CC EMANET OL HEMŞERİM :)
hazel canım sanada çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
ALLAH CC EMANET OL
ARKADAŞLAR HEPİNİZ İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSINIZ
MELİSELA-ALEYNA-RONYA-KADSER-HAZEL-MUES-VEDAEL-BARUK VE HEPİNİİİİİİİİZ
edacım ıyı dileklerin için teşekkurler. Ben 6 haftalık hamıleyım yarın doktora ilk kontrolumu yaptırıcam ınsallah ıyı cıkar.
Darısı sızlerin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?