- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.361
ronyacım bence hersey yolundadır ki topıge gırmıyor gulum.bılırsın ki genelde hamiş olduktan sonra topıge gırmıyor hamıslerımız cok fazlae tabi haklı olarak bebiş var.ona zarar gelmesın dıye .
oyuzden hıc canını sıkma hersey yolundadır :)))) kotu dusunmeyelım
evet canim cok yorgunum bugun halim yok hic
Boncugum sizi takip ediyorum napim
ronyacım bence hersey yolundadır ki topıge gırmıyor gulum.bılırsın ki genelde hamiş olduktan sonra topıge gırmıyor hamıslerımız cok fazlae tabi haklı olarak bebiş var.ona zarar gelmesın dıye .
oyuzden hıc canını sıkma hersey yolundadır :)))) kotu dusunmeyelım
ronyacım sende sonucunu almışsın hakkında hayırlısı olsun canım.rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah
bana da öyle geliyor, çok uzun zaman oldu ortalarda yokkk. Allahım kötü bişey olmasın inşallah. gulum nerdesin yaaaa?
seni çok merak ediyoruz.
Insallah tahmin ettigin gibi degildir
Hicbisey olmaz korkma canim... insanlar ne ilaclar kullaniyor
hamile oldugunu ogrenince ona gore tedavi verirler zaten
Geçmiş olsun canım ya.Lösemi yanlışlıkla teşhisi konacak bir hastalıkmı ne diyim o doktora yaa
Kıssslar bişey soracağım...
Şimdi ben merakımdan ovülasyon testi yaptım (yani ben daha çalışmalara başlamadım )...
Reglimin 11.günü tek çizgi çıktı,başka da bişey yok...
Sizce erken mi yaptım,daha yumurtlama günüme vakit var mıdır sizce?
Kıssslar bişey soracağım...
Şimdi ben merakımdan ovülasyon testi yaptım (yani ben daha çalışmalara başlamadım )...
Reglimin 11.günü tek çizgi çıktı,başka da bişey yok...
Sizce erken mi yaptım,daha yumurtlama günüme vakit var mıdır sizce?
bence tam zamanında başlamışsın
Çok iyiyim canım,yeniden doğmuş gibiyim...
Vücudumda durduk yere morluklar oluşmaya başlamıştı,doktora gittim ge.... adam bana lösemi teşhisi koydu.Dünyam başıma yıkıldı...
Sonra birkaç doktora daha gittim,bi dünya kan testleri yapıldı,emarlar,tomografiler...
Herşey tertemiz çıktı...
Meğerse kullandığım ilaçlar alerji yapmış...
Ama geçirdiğim şu 2-3 günü bi ben bilirim bi de Allah
Yani yapmaya devam edeyim mi tatlım...
Yumurtlamam başlamamış mı oluyor bu durumda?
canım benim bildigim 9. gün testleri yapmaya başlıyorsun
Yani yapmaya devam edeyim mi tatlım...
Yumurtlamam başlamamış mı oluyor bu durumda?
kızlar kk araştırırken bersuuu diye bir arkadaşın yazısını buldum ona özelden mesaj yoolamıştım cevapyazmış.Onunda morfoloji SIFIR ileri hareketlilik %5 olarak dogal yollardan hamiş kalmış.hamiş kalmadan bir ay önce klomen kullanmış.yumurta zayıflıgı varmış.eşide 3 aya yakın keçiboynuzu kürü arısütü+bal+polen evicap kullanmış.aşılama yaptırcagı ay dogal yollardan bebişi gelmiş ve bugünlerde dogum yapmak üzereymiş.bana umut oldu.darısı bizlere inşallah.3 kere ayrı zamanlarda yaptırdıgı testte morfoloji sıfır çıkmış.
evet yapmaya devam et
cift cizgi silikte ciksa bidaha yapma yeterli
CANIM GEÇMİŞ OLSUN KÖTÜ ŞEYLER YAŞAMIŞSIN ,Allah bir daha yaşamasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?