- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #17.741
Kıssslar PAMUK kesin hamile
KRİSİM kem küm ettiğine göre
ablacımmmm sen varyaaaa pamukda hamiledir kesin, krisimde var zaten bişiler :)) belki duruda hamiş..
bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum
kris varya muhtar gibi kadınsın her bişeyden uçan kuştan haberin var daha neler biliyon kim bilir
bizede bizede bizede bananeeeeeeeeeeeeeee
Kesinlikle katılıyorum...
Kısslar o zaman bi gebişimiz daha var...
DURU da gelmiyor ne zamandır
bencede
bu arada topiğe kim yada kimler uzun süre uğramıyorsa bilinki hamile.hep böyle yapıyorlar.tabi ilk önce kris biliyo ama renk vermiyor.ben hamile kalınca 1 ay gelmesem mi acaba ama durabilirmiyim bilmiyorum
Allah iyiliginizi versin emi:))
pamuk cok gulecek bu ise:)
pamugum gelde beni kurtarrrrrrrrrrr
PAMUĞUM asıl gel de bizi kurtar...
KRİSİM çatlatacak şimdi bizi
aman guzel kusum
sen hamile kalda 2 ay izin sana:))))))))))
canim benim:)
sakin sen olmayasin:))))))))))
ayy kızlar gerçekten hamilemi???? bende şimdi krise faceden baktım yoktu, gitmiş prof. :))) melek....yaaa nasıl tutyor maşallah..ben olsam dayanamaz sölerdim valla..bak esrayı görür görmez yazdım :)) kızmazlar umarım bana
ay canımın içi ben 8,5 yıl beklemişim evlat sahibi olmak için hayırlısıyla bi hamile kalsam patlak davul gibi patlarım hemen ne 2 ayı anında naklen yayın yaparım hatta benim ev tam ana yol üzerinde denizede yakın afiş bile asabilirim havadan karadan herkez görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?