Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaaaa kısslar ben bu aydan çok umtluyum ya olamzsa ya gelmesse bebğim.....bütün umudum kırılır!!!!

kendimi o kadar çok inandım ki ben onun geleceğine sanki farklı oldu bu ya banada!!!ama bilmiyorum ya offfffff!!!

eşimde iandı bu ay olacağına ne derim onada ben kızlarrrr!!!!!bana biraz aklı ver lütfen yaaa!!!

çok sağolun kızlar, amiiiiin.. inş Rabbim hepimizew nasip eder.

bu arada Meliselaaaa o kadar nasıl bekleyecen kız valla helal olsun:) hehe ben ilk gün yaptıydım

dua ediyorum canım inşşşşş hamilesindirr....
sağol mericim darısı sizlere inş.

bir sorum daha var çok oldum ama:) kadser in adeti gecikmişti ne oldu?
canım çok teşekkür ederim, canım napim şimdi moralim bozulmaktansa haftaya kadar hasta olursam daha az canım sıkılır :)))

melisela canım neden test yapmıyon
bence yarın sabah ilk idrarınlar yap ve müjdeli haberi ver bizlere
canım idrar testinde çıkarmıki daha 2 günlük gecikme?? birde korkuyorum yaaa..yapmadan hasta olmak daha ii bence :)))

canım valla doktorun dediği değil, Allah'ın dediği oluyor :))) Allah takdir ettiyse inş bebişin gelir, gelmezsede demekki daha zamanı vardır :))

haklısın meleğim mevlam ne derse oooo....alırda verirde inşallah verir bebğim yaaa!!!!olmassada mutlaka zamanı vardır haklısın....

iyiyim canım hamdolsun sen nasılsın varmı başka gelişmeler bu arada benim pc çok yavaş kusura bakmayın sayfalar çok geç açılıyor bu akşam

yok vala bi gelişme beklioom işte martın 6 sını:)))))))))bu gün göğüslerim çok ağırlaştı eneslena sanki iki katı oldu yaaa:)))))

inşallah salıkla kucağına da alırsın canım.
dualarına amin diyorum.

nun cum ya senin adetin gelmeden ve geçmeden önce herhengi bi belirti yaşadınmı....yani hissttinmi onu meleğiğni....ne biiilim herhengi bi belirti varmıydı bi paylaşsan

yok vala bi gelişme beklioom işte martın 6 sını:)))))))))bu gün göğüslerim çok ağırlaştı eneslena sanki iki katı oldu yaaa:)))))

güzelim sen kendini fazla dinliyorsun galiba rabbim inşallah bu ay nasip eder sanada.kalbini kendini ferah tut biraz çok stres yapıyorsun.gelişmelerin çok güzel zaten daha fazla belirti arama kendinde.yanlış anlama ama her iki sonucada hazırlıklı olmalısın hayırlısını iste

canım en çokta bu msj için yazdım az önce

haklısın canım ama napıyım oluyor işte dayanamıyorum !!!!!zaten o gün geldiğinde napcam onu bilmiyorummmm????ben test yapmıycam 3 gün geçerse doktorumu arıycam ya bebiş yada kistelrim tekrar geliiioolar beklooozzz!!!

nun hadi bebeğim ya söylede ben çıkıım iş var biraz...adte günün geçmeden belirti hissettinmi?????

yok meleğim ya fazla da belirti aramıyorum hem neden yanlş anlayımki beni rahatlatıyosun öyle düşünme!!!

Emelcim enes doğru diyor, bence kafaya fazla takma, bak takarsan değerleriniz falan ii olsada sebepsiz infertileden kaynaklı gebe kalamayabilirsin..Hem senin daha evleneli 8 ay olmuş..bence daha çok başlardasın, bu ay olur inşAllah ama olmazsada bence fazla kasma ne kendini ne de eşini..hayırlısını iste canım.. kızlar bab-ı esrarı okuyorum, bugün orda bir hikaye vardı çok etkilendim..adamın birinin bebeği olmuyormuş, herşeyi varmış, sonra bir dervişle karşılaşıyor ve o bazı şeyler sölüyor ve yapıyor, eşi hamile kalıyor..ama derviş tabi birkaç lafta söylüyor bunun yanında, adamın bebeği oluyor ama mutlu değil, ve sormaya başlıyor kendince, sonra evden gidiyor senelerce, oğlu büyüyor ve babasını aramaya çıkıyor.. en son kabede buluyor ve baba diye sesleniyor, Adam ne dese, Allah'ım senin sevginden aşkından başka bişey istemiyorum ben ya benim yada oğlumun canını al, Allah'ta oğlunun canını alıyor..bu hikaye olabilir ama çocuk bence herşey değil, belki şuan bilmeden istiyoruz ama belki Rabbim ileride hayırlı olmayacağını düşündüğü için vermiyordur..Önce hayırlısını isteyelim bence, bizim içi ne hayır, ne şer bilmiyoruz..

evet canım 8 aylıkkkk

ayyyyyyyy yedin şimcik beni daha çok tazesin senin daha rahat olman lazım.bak ben 9 yıllık evliyim ve her ay adetten önce başım dönse yada canım bişey istese eşim hemen moda giriyo kendi kendine seviniyo garibim ama bu işler nasip meselesi.herşeye hazırlıklı olmak lazım sonra düzeltmek çok zor oluyor bak ben neredeyse her ay birde eşime moral veriyorum düşün yani

sana sonuna kadar katılıyorum canım.bazen bizde eşimle aynı şeyleri konuşuyoruz.bana çocuğum olsun diye dua edenleride uyarıyorum hep hayırlısını dileyin diye.hayırsız olmasından çok korkarım atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya hep o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…