Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın bende buna benzer bişiy biliyom...kuranı kerimde dioki:evladı olmayan kadınlar kıyamet günü iyiki olmamış diceklermiş canım....aman demi hayırlısı nese o olsun benim takıntı yaptığım konu şu hastalığımın tekrar başlaması ...sağlıklı oluyumda ne zaman olursa olsun be meleğim...o önemli deil...sadece ben çok heyecan yapıyorum o kadar bunu eşimede yansıtıyorum oda bende beklediğimiz olmayıca üzülüyoz..haklısın biraz sabır dimi???

kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0

ronyacım bu testte gerçekten bir hata olabilr çünkü ben hiç bir yerde 6 saat sonra sonuç verildiğini görmedim özel lab. ve özel hastanalerde de yaptırdık sabah verip öğleden sonra aldık sonuçları.tekrarlamanız en güzeli moralini bozma sakın

herşeyin hayırlısı...tamam bende biraz sıkmam kendimi napıım....aslında ben eşime moral vereceğime o bana veriyor..oo beni rahatlatıyor o çok sakin yani en azından dışı öyleee...kurban olsun karısı ona....dert ortağımm benimm...bilemessiniz canım ben devlet hastanesine gittiğimde bana yumurtalıkların yavaş zayıfla bebği olmaz dendi çaresi varmı dedim biraz zor dedi...b de o angelin bana sorun sanki vuruldumm....1 hafta uyuyamadın intihar bile düşündüm çevremdeki insanların bakışlarından korktum hastalıklı gözüyle bakılmak sıktı beni???ama ozamana göre çok iiiimmmm meleklerimm ya....şimdi tedavi ii sonuç verince sevinmemek elde olmuyor...bide dk.torum %90 deyince iii ce kaybedioosun kendini kaptırıyosun....

evet canım bencede hata olabilir...bizde verdik ama 2 saate aldık...

melis bence de yaptır test varsa birşey mutlaka belli olur

ben olsam şimdiye kadar evde yapmıştım bile

kendindeni yapmadın test canım

dua ediyorum canım inşşşşş hamilesindirr....

sağol mericim darısı sizlere inş.

bir sorum daha var çok oldum ama:) kadser in adeti gecikmişti ne oldu?

bende tam bilmiyorum ama galiba kanda baktırmıştı çok düşükte olsa sıfırdan farklı çıkmıştı diye hatırlıyorum ben

melis bence de yaptır test varsa birşey mutlaka belli olur

ben olsam şimdiye kadar evde yapmıştım bile

kendindeni yapmadın test canım

yok yapmadım canım, gerçekten merak etmedim çünkü, sonra üzülüyorum kaç aydır ama düzenli oluyordum, 4-5 ay önce bi kere 8gün geçmişti, o yüzden buda öyle bişeydir diye açıkcası heveslenmiyorum..

haklısın melisacım bende bi sorun olduğunu bilmeden önce adetimin üstünden 3 gün geçse hemen test yapıyodum hep negetif negatif artık hastaneye gittimmm veeeeeeeeeeeeee bi sorun çıktı!!!

ya enescim melisacım böyle işte şimdi umutlanmak da olmuyor.....

hayatım umutlanma demiyoruzki bizi yanlış anladın sadece her iki sonucada hazırlıklı ol diyoruz.senin belirtiler güzel maşşallah ama sen negatif olursa yıkılırım felan deyince bizde öyle konuştuk sen ümitlen ama kendinide hırpalama

yok canım başka yerde yaptırdık
ama çok iyi bilinen bir merkezde yaptırdık

ronya bızde testımıızn brını ıyı bılınen bı merkez olsun dedık
herkes bıolab'ı onerdı
oraya yaptırdık
ve onlarda 6,5 saatte verdıler bıze..

aynı yer mı Alsancakta ıdı bıolab dedıgım yer..

bızde de ılerı hızlı hareket O

nun bebişin terar hayırlı olsun canım kesinleşmiş artık pıt pıtları ne zaman duyucaksınız
kızlar gece geliyorlar galiba
koçişleri uyutup gecelere akıyorlar
sonrada sayfaları sabah oku okuyabilirsen

sağol canım hoş buldum seninde gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah rahat bir nefes almışsındır
evet canım çok şükür:)
nun cum ya senin adetin gelmeden ve geçmeden önce herhengi bi belirti yaşadınmı....yani hissttinmi onu meleğiğni....ne biiilim herhengi bi belirti varmıydı bi paylaşsan
canım geçmişe bakıyodum maşşallah sayfalarca dolmuş:) adet günüme 1-2 gün kala normal adet belirtilerim oldu. bende arkadaşlara katılıyorum varsa da yoksa da sakin olmalısın hormonları etkiliyor çünkü..
bende tam bilmiyorum ama galiba kanda baktırmıştı çok düşükte olsa sıfırdan farklı çıkmıştı diye hatırlıyorum ben
canım geçmişe baktım adet olmuş hayırlısıinş marta artık..

sorma ya yüsbin sayfa olmuş:) canım ben pıt pıt duymadım ama dr kalp atışları görünüyo dedi heralde bunu kasdetti:)

Kızlar bence hamile(?) olma ihmali olan arkadaşlara kızmayın, kırılmayın, mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum ki paylaşmıyorlar daha bizimle.

Bende öğrendiğim zaman sadece krise söylemiştim hatta kalp atışlarını duyuna kadar da sizlere söylemeyecektim çünkü yine bir kayıp olursa canım çok yanacaktı biliyordum...Ama baruk söyleyince bende dayanamayıp söyledim...

Burda ne kadar samimiyiz, bence oldukça samimiyiz, benim hamile olduğumu ailemden annem ve babamdan başka kimse bilmiyor, eşimin ailesindense hiç kimse...Ama burda sizinle paylaştım.

Neden söylemiyorum diye merak edersenizde korkuyorum önceki olumsuz tecrübemden dolayı...Doktor 1 ay sonrasına randevu verdi şurda 3 haftam kaldı, eğer doktor bir sonraki gidişimizde herşey yolunda derse ondan sobnra söyleyeceğiz herkese...

Benim hissettiklerim böyle...

nun tekrar tebrik ederim, Rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin, burdaki bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.

kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0

canim nasil olur boyle

inanilir gibi degil

iyiki yaptirmissiniz testi bosu bosuna zaman kaybedecekmissiniz

bence hic vakit kaybetmeden ameliyat olun ...

canim istanbulda ertesi gun veriyolar

icine sinmediyse tekrar yapsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…