- 12 Şubat 2011
- 225
- 28
- 298
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.101
Emelcim enes doğru diyor, bence kafaya fazla takma, bak takarsan değerleriniz falan ii olsada sebepsiz infertileden kaynaklı gebe kalamayabilirsin..Hem senin daha evleneli 8 ay olmuş..bence daha çok başlardasın, bu ay olur inşAllah ama olmazsada bence fazla kasma ne kendini ne de eşini..hayırlısını iste canım.. kızlar bab-ı esrarı okuyorum, bugün orda bir hikaye vardı çok etkilendim..adamın birinin bebeği olmuyormuş, herşeyi varmış, sonra bir dervişle karşılaşıyor ve o bazı şeyler sölüyor ve yapıyor, eşi hamile kalıyor..ama derviş tabi birkaç lafta söylüyor bunun yanında, adamın bebeği oluyor ama mutlu değil, ve sormaya başlıyor kendince, sonra evden gidiyor senelerce, oğlu büyüyor ve babasını aramaya çıkıyor.. en son kabede buluyor ve baba diye sesleniyor, Adam ne dese, Allah'ım senin sevginden aşkından başka bişey istemiyorum ben ya benim yada oğlumun canını al, Allah'ta oğlunun canını alıyor..bu hikaye olabilir ama çocuk bence herşey değil, belki şuan bilmeden istiyoruz ama belki Rabbim ileride hayırlı olmayacağını düşündüğü için vermiyordur..Önce hayırlısını isteyelim bence, bizim içi ne hayır, ne şer bilmiyoruz..
kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0
ronyacım bu testte gerçekten bir hata olabilr çünkü ben hiç bir yerde 6 saat sonra sonuç verildiğini görmedim özel lab. ve özel hastanalerde de yaptırdık sabah verip öğleden sonra aldık sonuçları.tekrarlamanız en güzeli moralini bozma sakın
dua ediyorum canım inşşşşş hamilesindirr....
sağol mericim darısı sizlere inş.
bir sorum daha var çok oldum ama:) kadser in adeti gecikmişti ne oldu?
melis bence de yaptır test varsa birşey mutlaka belli olur
ben olsam şimdiye kadar evde yapmıştım bile
kendindeni yapmadın test canım
yok yapmadım canım, gerçekten merak etmedim çünkü, sonra üzülüyorumkaç aydır ama düzenli oluyordum, 4-5 ay önce bi kere 8gün geçmişti, o yüzden buda öyle bişeydir diye açıkcası heveslenmiyorum..
ya enescim melisacım böyle işte şimdi umutlanmak da olmuyor.....
neden böyle oldu çıldırcamm
toplamda 60 milyon sperm vardı 2 ayda bu kadar düşermi
aradım şimdi laboratuara sinirden doktora dünyanın lafını saydım
dedim siz bana sonucu 6 buçuk saatte verdiniz ve kesinlikle ilk 1 saat içinde çalışmadınız dedim
izmirdeki tüm merkezler 1 saat içinde sonuç veririken siz neden bu kadar geç verdiniz dedim
bilmiyom ne yapcağımı şaşırdım sinirden
yok canım başka yerde yaptırdık
ama çok iyi bilinen bir merkezde yaptırdık
evet canım çok şükür:)sağol canım hoş buldum seninde gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah rahat bir nefes almışsındır
canım geçmişe bakıyodum maşşallah sayfalarca dolmuş:) adet günüme 1-2 gün kala normal adet belirtilerim oldu. bende arkadaşlara katılıyorum varsa da yoksa da sakin olmalısın hormonları etkiliyor çünkü..nun cum ya senin adetin gelmeden ve geçmeden önce herhengi bi belirti yaşadınmı....yani hissttinmi onu meleğiğni....ne biiilim herhengi bi belirti varmıydı bi paylaşsan
canım geçmişe baktım adet olmuşbende tam bilmiyorum ama galiba kanda baktırmıştı çok düşükte olsa sıfırdan farklı çıkmıştı diye hatırlıyorum ben
nun bebişin terar hayırlı olsun canım kesinleşmiş artık pıt pıtları ne zaman duyucaksınız
kızlar gece geliyorlar galiba
koçişleri uyutup gecelere akıyorlar
sonrada sayfaları sabah oku okuyabilirsen
nun canm hayırlı olsun RAbbim tamamına erdirsin inşlh
kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0
neden böyle oldu çıldırcamm
toplamda 60 milyon sperm vardı 2 ayda bu kadar düşermi
aradım şimdi laboratuara sinirden doktora dünyanın lafını saydım
dedim siz bana sonucu 6 buçuk saatte verdiniz ve kesinlikle ilk 1 saat içinde çalışmadınız dedim
izmirdeki tüm merkezler 1 saat içinde sonuç veririken siz neden bu kadar geç verdiniz dedim
bilmiyom ne yapcağımı şaşırdım sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?