- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.141
Slm güzeller...
Bombayı patlatıyorum...
Ben HAMİLE DEĞİLİM.........
Dün Krisle takıldık öyle sadece ama şakası bile çok heyecanlandırdı beni...
Arkadaşlar ben çok stresliyim,4 negatif tüp denemem oldu...
Dünyalar başıma yıkıldı,yeni yeni sizlerin sayesinde toparlanıyorum...
Lütfen şaka için kusura bakmayın(Stres atmak içindi)...
Ama bazı fıstıklar bozulmuş heralde var da söylenmiyor diye...
Kızlar ben de herşeyimi sizlerle paylaşıyorum,vücudumda ki morluklara kadar bahsettim sizden...
Ola ki birgün hamile kalırsam,inanın ilk sizlerle paylaşırım...
Tekrar şaka için kusura bakmayın,hepiniz heyecanlandınız biliyorum ama öyle birden gelişti...
Ben HAMİLE DEĞİLİM ama PAMUKtan haberim yok canlar...
Hepinizi çoooook seviyorum
ayy canım ben neler cektım.benımkı yenı imana geldı.sımdı kendı ıcıyor.saatını bıle kacrmıyor.baktı gordu beklemekle olmuyor.benım dedıgıme geldı.
canım ıstanbuldaysan Radyotom dıye bır merkezde cektrdım ben.hıc ama hıc acımadı.onerebılecegım bır yer.helede cok acıyor dıyenlerı duyunca ben hıc acı hıssetmedım.sanırım merkezle alakalı.Rabbimyardımcın olsun.
her şeyde vardır bir hayır canım.. kendini paralasanda rabbim izin vermeikçe bişey olmuyo işte sabır gerkiyo..bide bizim biraz kendimizi geri çekmemiz sanırım..erkeklerin hepsi aynı reaksiyonu veriyomuş demek:)))
eskişehirdeyim canım ...sanırım herkese göre değişiyo bu hsg...çok farklı yorumlar yapılmış kimi senin gibi hiçbişey hissetmedim diyor..kimi de kesinlikle anestezi iste diyor..yaptıralım bakalım nasıl olacak:))
ayy canım ben neler cektım.benımkı yenı imana geldı.sımdı kendı ıcıyor.saatını bıle kacrmıyor.baktı gordu beklemekle olmuyor.benım dedıgıme geldı.
canım ıstanbuldaysan Radyotom dıye bır merkezde cektrdım ben.hıc ama hıc acımadı.onerebılecegım bır yer.helede cok acıyor dıyenlerı duyunca ben hıc acı hıssetmedım.sanırım merkezle alakalı.Rabbimyardımcın olsun.
sanırım hemen hemen bütün eşler bu konuda benimkine yakın reaksiyon veriyomış canım..napalım bize biraz daha sabretmek düşüyo...
eskişehirdeyim canım ...hsg sanırın bünyeden bünyeye değişiyo..çektirrenlern yorumlarını okuduğumda kimi senin gibi hiç hissetmedim diyo..kimi de mutlaka anestezi iste diyor canım..inş acısız olur benim kide:))
Hazel inşş dediğin gibi olur benim kocamda yola gelir..
Kızlar şu preesed ten bende alacağım .. Bunuda kullanmadım demeyim bari..
Zaten bu vitaminlere servet harcıyoruz..
bir yandanda ne olur ne olmaz diye para biriktiriyorum..
tüp bebek gerekirse ya da çocuğum olursa çalışamam bi kenarda dursun diye ..
evdeki hesabı çarşıya uydurmak zor anlayacağınız..
hepimiz içinde öyledir..
inşşş işe yarasında başka bişey istemiyorum..
eşimle bu sigara yüzünden kavga etmektende yoruldum zaten..
çıldırmaya az kaldııııı :))))
kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0
kendimden alıntı yapayım bari. kimse cevap yazmamış.
iyice geçmişe gidince okudum şimdi.
esra hanile kalmış ama söylememiş. ama düşük yapmış geçmiş olsun.
demekki kendi kendine ya düşerse diye buraya yazmamış ama kendini gerçekleştiren kehanet olmuş.
hamile kalmak kadar olumlu düşünmek de önemli demek.
kadsere sonuna kadar hak verdim nedense insanlar dert dökmeye insan arıyor, ama mutlu bişey olunca ortadan kayboluyolar. ingilizce de bi söz var, ingilizce bilen arkadaşlar anlarr.
misery seeks company. diye, yani yoksulluk, acı arkadaşlık arar diye. buraya cukk diye oturmuş.
tabi hamile kalıp da hala buraya yazmaya devam edenleri tenzih ediyorum.
kızlar bu arada ben bugünden hastalanmadım :))) umarım 9 ayda hastalanmam..haftaya kadar olmazsam test yaparım, inş hayırlı haberler verrrim size :)))
canım sanki bir güç olmasın diye uğraşıyor
teslim oldum ben herşey kısmet
esra hamıle kalmıs sölememıs yazmıssın...cunku ben bıle ınanmıordum hamıle kaldıgıma.tek bır topıge yazdım mesajlarımın takıp edılıp kopyalanacagını bıldıgım ıcın gunlerce gırmedım bıle ne buraya ne baska topıge.doktora gıdecegım gunde asırı dercede kanama yasadım ve dusuk....emın ol hamıleyım dıye kesın kes ıyıykı yazmamısım cunku gecmıs olsun dıye cumlelerı okumak cok acı verıyor....durumumu krs bılıyordu gorustugum ıcın söleyecegını tahmın edıyordum ben...
ben su yazdıgın cumeyede katılmıorum.ınsanlar dert dokmeye ınsan arıyor mutlu bırsey olunca ortadan kalkıor.emın ol ınsanlar artık hamıle kalsa bıle tedırgın oluyor.helede bızım gıbılerrrrr.bırseyleri netlestırmeden ınsanlara yarı bucuk umut olmak ıstemıor.
pamuk ve fatma ınş hamıledır ama belkıde kesın seyler yazmak ıcın beklıorlardır.uzulmenızı ıstemıolardır bırde bu bakımdan dusunun.gunum gectı tam 13 gun cıft cızgıyıde gordum kac sefer ama emın değildim.bırseylerın yolunda gıtmedıgını anlıyordum.muhakkak cıkıp onlarda sıze hamıle olup olmadıklarını yazacklardır m. etmeyın.
onun ıcın sınırlenme lonelinesssssss
ayrıca herkese gunaydın
krıscıgım nasılsın canım
ya bızım 1 ay doldu dıger hafta gıdıcez teste ama sperm testı verecekmıyız
yoksa sadece kan testımı yapılacak?
esra hamıle kalmıs sölememıs yazmıssın...cunku ben bıle ınanmıordum hamıle kaldıgıma.tek bır topıge yazdım mesajlarımın takıp edılıp kopyalanacagını bıldıgım ıcın gunlerce gırmedım bıle ne buraya ne baska topıge.doktora gıdecegım gunde asırı dercede kanama yasadım ve dusuk....emın ol hamıleyım dıye kesın kes ıyıykı yazmamısım cunku gecmıs olsun dıye cumlelerı okumak cok acı verıyor....durumumu krs bılıyordu gorustugum ıcın söleyecegını tahmın edıyordum ben...
ben su yazdıgın cumeyede katılmıorum.ınsanlar dert dokmeye ınsan arıyor mutlu bırsey olunca ortadan kalkıor.emın ol ınsanlar artık hamıle kalsa bıle tedırgın oluyor.helede bızım gıbılerrrrr.bırseyleri netlestırmeden ınsanlara yarı bucuk umut olmak ıstemıor.
pamuk ve fatma ınş hamıledır ama belkıde kesın seyler yazmak ıcın beklıorlardır.uzulmenızı ıstemıolardır bırde bu bakımdan dusunun.gunum gectı tam 13 gun cıft cızgıyıde gordum kac sefer ama emın değildim.bırseylerın yolunda gıtmedıgını anlıyordum.muhakkak cıkıp onlarda sıze hamıle olup olmadıklarını yazacklardır m. etmeyın.
onun ıcın sınırlenme lonelinesssssss
yok canım ne havası..hayırlısı olsun canım, yaparım inş..şimdiden havaya girmişsin canım..inş beklediğin sonucu alırsın...bize de güzel haberlerini verirsin..kızların söylediği gibi bence de çok beklemeden testini yaptır istersen:)))
esracım selam canım..Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki kimse senin veya bir başkasının msjlarını takip etmiyor canım, girende seni düşündüğü ve merak ettiği için bakıyordur..Ben kendim için şunu söyleyim, eğer yaza kadar doğal yoldan hamile kalamazsam tüp bebek düşündüğüm için o topiğede bakıyorum ve senin yazına da öyle denk gelip buraya taşımıştım..kusura bakma bunun için, ama bir olayın veya durumun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim..sanada çok geçmiş olsun, hassassın biliyorum, inş tekrardan hamile kalırsın canım..
yok canım ne havası..hayırlısı olsun canım, yaparım inş..
iyiyiz canım, bugün doktora gittik sonunda dr umuz hamile olduğumuzu kabul etti:))
pek şüpheciydi pek, yok dış gebelik yok bilmem ne çok şükür Rabbime bugün gördü nihayet:) ailelerimize söyledik biz de:)
inş. en kısa zamanda hepimiz yaşayalım bunları
herkese günaydınlar[/QUO
senin de günün aydın olsun canımm:)))
anlatamıorum kendımı galıba.olayı buyuten ben deılım.sadece lonelınese uzuldum yazdıgına kotu gunde burdalar ıı gunde kımse yok dıe yazmıs.senın benım mesajı kaydetmenlen alakalı bırsey demedım ben.bende merak edıorum merak ettıgımınde son mesajına bakıorum.heralde bakacaz.cunku hepımız aynı dertten mustarıbız.ve kopyalayıp yapıstırmanda super bnce.cunku herkes bılıor durumumu ıste.sımdı cıkıorum gelecem ogleden sonra cok optum sızı
Kadser bizi sensiz birakma sakin...
Listemiz oksuz kalir(
seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?