Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bak kırılma dünkü sohbetimizde senle pamuğun adı geçti
sizin öyle muhabbettiniz olduğu için.ama bu sana kırıldığımızdan yada seni üzmek için değildi
canım herkes dilediği gibi yapabilir.isteyen söyler yada söylemez
bu durumda benim arkadaşlarıma olan sevgim
verdiğim değer asla değişmez ama yine diyorum yüreğim bi buruk olur
ben bırak hamile olmayı yumurtlama günlerime kadar çalışma sayıma kadar burda paylaşıyorum
en başta acılarımızı paylaşıyoruz
sevincimizide içten içe tek başımıza yaşamayalım diyorum
ve ben bütün gönlümle neye inanıyorum biliyormusunuz
bizler çok acı çektik çok mücadele ettik Rabbim korur meleklerimizi

sabret canım ..biraz oluruna bırakmak gerekiyo sanırım..inş tüp bebeğe gerek kalmadan rabbim normal yollarla bebğine kavuşmayı nasip eder.. bende preseed kullanıcam bu ay bakalım bi de onu deneyelim dimi:)?

kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0

önceki değerlere göre çok farketmiş canım..inş dediğin gibi bi ihmalkarlık vardır..testi tekrar yaptığınızda inş her şey daha güzel olur:))

esra hamıle kalmıs sölememıs yazmıssın...cunku ben bıle ınanmıordum hamıle kaldıgıma.tek bır topıge yazdım mesajlarımın takıp edılıp kopyalanacagını bıldıgım ıcın gunlerce gırmedım bıle ne buraya ne baska topıge.doktora gıdecegım gunde asırı dercede kanama yasadım ve dusuk....emın ol hamıleyım dıye kesın kes ıyıykı yazmamısım cunku gecmıs olsun dıye cumlelerı okumak cok acı verıyor....durumumu krs bılıyordu gorustugum ıcın söleyecegını tahmın edıyordum ben...

ben su yazdıgın cumeyede katılmıorum.ınsanlar dert dokmeye ınsan arıyor mutlu bırsey olunca ortadan kalkıor.emın ol ınsanlar artık hamıle kalsa bıle tedırgın oluyor.helede bızım gıbılerrrrr.bırseyleri netlestırmeden ınsanlara yarı bucuk umut olmak ıstemıor.
pamuk ve fatma ınş hamıledır ama belkıde kesın seyler yazmak ıcın beklıorlardır.uzulmenızı ıstemıolardır bırde bu bakımdan dusunun.gunum gectı tam 13 gun cıft cızgıyıde gordum kac sefer ama emın değildim.bırseylerın yolunda gıtmedıgını anlıyordum.muhakkak cıkıp onlarda sıze hamıle olup olmadıklarını yazacklardır m. etmeyın.
onun ıcın sınırlenme lonelinesssssss

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben bugünden hastalanmadım :))) umarım 9 ayda hastalanmam..haftaya kadar olmazsam test yaparım, inş hayırlı haberler verrrim size :)))

şimdiden havaya girmişsin canım..inş beklediğin sonucu alırsın...bize de güzel haberlerini verirsin..kızların söylediği gibi bence de çok beklemeden testini yaptır istersen:)))

ayrıca herkese gunaydın

krıscıgım nasılsın canım
ya bızım 1 ay doldu dıger hafta gıdıcez teste ama sperm testı verecekmıyız
yoksa sadece kan testımı yapılacak?

canim nasil oldun toparlandin mi?
Bak demekki kendi basinada hamile kalabiliyorsun hemde tek denemeyle ..
Demekki bu aydan itibaren full calisacagiz insallah ta basaracagiz

ayrıca herkese gunaydın

krıscıgım nasılsın canım
ya bızım 1 ay doldu dıger hafta gıdıcez teste ama sperm testı verecekmıyız
yoksa sadece kan testımı yapılacak?

sperm testine gerek olacagini sanmiyorum canim
kan testi yeterli olur diye dusunuyorum

ben iyiyim canim bende degisen birsey yok gunleri sayiyorum.

esracım selam canım..Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki kimse senin veya bir başkasının msjlarını takip etmiyor canım, girende seni düşündüğü ve merak ettiği için bakıyordur..Ben kendim için şunu söyleyim, eğer yaza kadar doğal yoldan hamile kalamazsam tüp bebek düşündüğüm için o topiğede bakıyorum ve senin yazına da öyle denk gelip buraya taşımıştım..kusura bakma bunun için, ama bir olayın veya durumun bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim..sanada çok geçmiş olsun, hassassın biliyorum, inş tekrardan hamile kalırsın canım..

şimdiden havaya girmişsin canım..inş beklediğin sonucu alırsın...bize de güzel haberlerini verirsin..kızların söylediği gibi bence de çok beklemeden testini yaptır istersen:)))
yok canım ne havası..hayırlısı olsun canım, yaparım inş..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ekin79 ................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
hazel82...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mellek................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
vedael.........................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnnnn

anlatamıorum kendımı galıba.olayı buyuten ben deılım.sadece lonelınese uzuldum yazdıgına kotu gunde burdalar ıı gunde kımse yok dıe yazmıs.senın benım mesajı kaydetmenlen alakalı bırsey demedım ben.bende merak edıorum merak ettıgımınde son mesajına bakıorum.heralde bakacaz.cunku hepımız aynı dertten mustarıbız.ve kopyalayıp yapıstırmanda super bnce.cunku herkes bılıor durumumu ıste.sımdı cıkıorum gelecem ogleden sonra cok optum sızı

çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza:))

canım hani mesajlarımın takip edileceğini bildiğimden girmedim falan deyince bende ister istemez üstüme alındım ne yapayım neyse sen iyi olda, biz haberlerini sonradan da alsak sorun olmaz..Kendine dikkat canım, öpüldün..

Kadser bizi sensiz birakma sakin...
Listemiz oksuz kalir(
seni seviyorum

canım benim bende seni çok seviyorum,ama yaşımın ve evlilik sürecimizin etkisiyle olsa gerek biraz yoruldum sanki!Hep yerimde sayıyormuşum gibi,listeyi yine yayınlarım inş. ama sanki biraz uzak kalsam bu konudan rahatlıyacam,Kafam allak bullak her anımı dinler oldum kendi kendimi delirticem allah korusun lütfen dua edin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…