Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar..
İşe geldim büroyu derledim topladım gazetemi okudum şimdide çayımı içerken hemen size yazmak istedim..
İnşş herkes iyidir..
inşş yakında yeni hamişş haberleri alacağız..

Kızlar önümüzdeki hafta Kaan Hoca ya gideceğiz, hangi gün daha sakin olur ki hastane..
eşimm beklemeyi sevmezde..
((((((((((8

Kadser bazen işin içinden çıkamadığımız anlar olabilir..
Dua etmek ve mücaoele etmekten başka yapacak birşey yok..
BeN YİNEDE DUA EDERİM AMA SENİ AYAKTA TUTACAK OLAN YİNE SENSİN..

kadserr bencede bizi sensiz bırakma
istersen tabikide biraz uzaklaşabilirsin
ama uzaklaşmak daha yalnızlaştırıyor insanı
biz seni çok seviyoruz unutma tamammı fıstğım

kızlar selam..malesef benimde kırmızılar geldi umudumuz gelecek aya artık, napalım.. Zamanı var demekki, zaten olsaydı mucize olurdu..görüşürüz canlarım..

Canim nasil rahat , huzurlu ve saglikli olacaksan oyle yap
ama cok fazlada uzaklasma bizlerden
ozleriz seni
Bu arada yerinde de saymiyorsun hersey gunden gune daha iyiye gidiyor ve gidecek insallah

sormadan ogrenmeden gitme canim ameliyat gunune denk gelirsin falan
istersen tel ac oyle gidin

fatmacım o muhambetlerde ben de vardım ve ben eğlendik diye yazdın okudunmu bilmiyorum
ben ilk önce hamilelik durunu olupta yazmayanlar için mutlaka çok geçerli bi durumları vardır anlayış göstermek lazım arkadaşlar dedim (ki böyle bi durum var mı yok mu o da belli değil ,belkide yok ve bizler boşu boşuna alınganlık gösteriyoruz)
fakat sonrasında düşündüm çünkü burası paylaşım sitesi sıradan bir yer değil topiğin isminden de belli oluyoki hepimiz çocuk için mücadele ediyoruz,bu uğurda yaşadıklarımızı tedavimizi eşilerimizin değerlerini,ovülasyon günlerinde yapmamız gerekenlere kadar sorup danışıyoruz birbirimize,bizler birbirimizin dışardan okuldan yada sosyal hayattan arkadaşları değiliz biz kader ortağıyız ve hepimiz birbirimizden güç alıyoruz,sevinçlerimizi üzüntülerimiz paylaşıyoruz
söylemek istemeyen arkadaşlar ilk dönemlerin tehlikeli olduğu açısından kötü birşey olursa üzülecekleri açısından beklemek istedikleri söylendi haklı olabilirler haklıdırlarda ama dediğim gibi bizler yüzyüze görüşmüyoruz ve beraber çıktığımız yolda aynı mücadeleyi veriyoruz
ben kimsenin şahsı adına varsa ve söylemiyorsa diye üzülüyorum demedim
seninle o gece zaten eğlendik hep beraber
boncuk gerçekten geçmişte oldukça üzücü şeyler yaşadı
baruk aynı gün paylaştı diye biliyorum
nunun her anını takip ettik zaten
esra için hiç birşey söyleyemiycem çünkü zaten düzenli topiğe giripte bizlerle yazışmıyo zaman zaman geiyo selam veriyo gidiyo onada bi kırgınlık olamaz bence
pamuksa sadece ortada yok bir söylentidir dolaşıyo ama doğruluğunu bilmiyoruz,ki zaten pamukta öyle bi durum olsa bence bizlerle paylaşırdı
bizlerin gösterdiği üzüntü belkide sadece olası durumlar içindi bilemiyorum çünkü dünden beri herkes bir birinden şüphe ediyo acaba bundada varda söylemiyomu gibi yani bana öyle geliyo belkide
ben hiç bir arkadaşın şahsı adına kırgınlık olduğunu söylemedim,sadece böyle bir durum olurda bizlerle paylaşılmazsa bu arkadaş için sevinir ama söylenmediği için üzülülürüm dedim,birçok arkadaşda bu şekilde yorum yaptı

sen kendi adına hiç bir çıkarma yapma bence canım diğer arkadaşlarda belkide hepimiz aynı anda pskolojik sorunlar yaşıyoruz bu kadar uğraş verip zamanını beklemek yoruyor bizleri,maddi manevi yıpranmışlıklarımız etkiliyor bizleri ve hassaslaşıyoruz,
yani her ay bir ümit uğraşıp sonunu umutla beklerden yine kırmızıların gelmesi bizlere belliki fazlasıyla ağır geliyo artık,ama yapıcak bişey yok sabrımızı ve inancımızı kaybetmeden yine birbirimize destek olarak yola devam edicez
ne uzun yazdım dimi sayfanın tamamını kaplar bu şimdi:))
bende bekliyorum kırmızıları galiba bu ayda olmadı belirtiler şimdiden başladı ama daha 5 6 günüm var
hepiniz kendinize cici bakın ki ilerde bebişlerinize lazım olucaksınız delüüüüü kızlar:==)))))

sorma kris parmaklarım yoruldu
ama napim topiğin bu havası hiç hoşuma gitmedi
bende döktürdümde döktürdüm

evet dokturmussunde dokturmussun
nehaber nasilsin . Bende butun gece ruyamda ronyam ile ugrastim . Insallah test yanlistir yada gecici bir durumdur
ama acilen biseyler yapmamiz ve bu duruma bir durrr dememiz lazim

evet dokturmussunde dokturmussun
nehaber nasilsin . Bende butun gece ruyamda ronyam ile ugrastim . Insallah test yanlistir yada gecici bir durumdur
ama acilen biseyler yapmamiz ve bu duruma bir durrr dememiz lazim

iyiyim krisciğim
ronyanın durumuna bende üzüldüm
diyebileceğim tek şey inşallah testte bi hata vardır oldu
ama yoksada sanırım eşinin acilen ameliyat olması gerekiyor

Sabahtan beri proxeed bulmaya çalışıyorum ..
Eşim alacaktı bulamamış..
Neyseki bi ecz"den buldum sonunda ..

Kris haklısın gitmeden önce arayacağım..

kızlarrrr canlarımm hepinizi çok seviyorum desteğiniz için sağolun arkadaşlar
krisimm meroşumm sağolun güzel arkadaşlarım
ve tümm arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canlar size bişey tanışmak istiyorum
şimdi doktor eşime gnc corex vitamini yazdı aldık başladı kullanmaya
diyorumki bu bitinde yani bir dahaki aya prosed plus mı alsak :26:
evicapta kullanıyoruz başka vitamşn kullansakmı :97:

kızlarrrr canlarımm hepinizi çok seviyorum desteğiniz için sağolun arkadaşlar
krisimm meroşumm sağolun güzel arkadaşlarım
ve tümm arkadaşlarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

sende sagol canım
amiiiiiin
canım ama sizde varikoselde olsa bu kadar kısa zamanda bu kadar çok düşemez.
bizde bugün kan testi yaptırdık bakalım ne çıkıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…