Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyiiz saol canım..senin de keyfinin yerinde olduğuna sevindim...biz kaan hocaya gittiğimizde salı günleri cebeci tıptaydı.cuma günleri de ibni sinada..en son duyduğuma göre sadce cuma günleri kabul ediyormuş..krisin de dediği gibi çok yoğun oluyo..mutlaka telefon edip git ...

bizimki çıkmış yalnız prolaktin çıkmamış anlamadım.doktora gidip yarın ögrenicem.digerleri şöyle
fsh 2,17
lh 1,85
testesteron 341,57
7 ay önce fsh 2,12 di.yinede düşük galiba

fsh düşük diğerleri hakkında pek bilgim yok ama
eşiminde testestoran 6,2
lh 5,22 çıkmıştı sorun yok demişdi iki doktorda şimdi fsh yükseltmeye çalışyırouz

siz ne kullanmıştınız ?

yazmamakta ısrarlısın çok teşekkürediyorum..ama merak etme ben de sana yazmakta ısrar etmicem...

canım anlamadım bu yazıyı banamı yazdın
ben bişeyleri kaçırdımmı acaba
canım adet oldum çok ağrım var
ve en çokta ruhum gergim birşeyleri kaçırmış olabilirim

önceki değerlere göre çok farketmiş canım..inş dediğin gibi bi ihmalkarlık vardır..testi tekrar yaptığınızda inş her şey daha güzel olur:))

canım şimdi geçmişe bakınca gördüm kaçırmışım
iyi dileklerin için sağol inşallah öyledir canım bir ihmalkarlık vardır

canım biz daha proxseed plus onbeşgün oldu kullanmaya başlıyalı
bal+polen+arısütü
l arginin kullanıyoruz bir iki vitamin daha
bunların daha etkisi oldugunu sanmıyorum
sizin fsh kaç.yükseltmek için ne yapıyorsunuz?

15 gün olduysa pek etki etmez dediğin gibi
bizim fsh 1,4
bizde daha dün başladık ilaç kullanmaya
sabahları yarım klomen
gnc corex günde 2
evicap günde 2 kullanıyoruz bakalım bir ay sonra kontrol

aslınd akeçi boynuzu kürü kullanıyoduk ilaçlarla ters tepki yaparmı diye bıraktık
birde pekmezini yiyo sabah akşam bi kaşık :97:

canım anlamadım bu yazıyı banamı yazdın
ben bişeyleri kaçırdımmı acaba
canım adet oldum çok ağrım var
ve en çokta ruhum gergim birşeyleri kaçırmış olabilirim

ronyacım özelden mesaj atamıyorum..her 10 dak 1 mesaj hakkı diyor canım..çok geçmiş olsun..gereksiz insanlarla yorma kendini boşver görüşürüz:)))

bizimki çıkmış yalnız prolaktin çıkmamış anlamadım.doktora gidip yarın ögrenicem.digerleri şöyle
fsh 2,17
lh 1,85
testesteron 341,57
7 ay önce fsh 2,12 di.yinede düşük galiba

canım sanırım biraz düşük ben eşiminkini 5 ,5 diye hatırlıyorum ama...prolaktin değeri erkeklerde ne için ölçülüyo canım..benim eşimde sınır değerden yüksekti...

canım şimdi geçmişe bakınca gördüm kaçırmışım
iyi dileklerin için sağol inşallah öyledir canım bir ihmalkarlık vardır

canım Ronyam dün giremedim pek şimdi gördüm takma kafana 2 gün sonra başka yerde yaptır canım ne yanlışlıklar yapıyo bu laboratuvarlar görüyoruz haberlerde.

canım biz hiç vitamin falan kulanmadık o yüzden bişey diyemicem..ameliyattın 3. ayında test yaptırıcaz değerlere göre kullanıcaz..bildiğim kadarıyla proxeedi 6 ay aralıksız kullanmak gerekiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…