- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.201
paptya,vedael,ronya,aleyna84,
kızlar nasılsınız bügün
canım Ronyam dün giremedim pek şimdi gördüm takma kafana 2 gün sonra başka yerde yaptır canım ne yanlışlıklar yapıyo bu laboratuvarlar görüyoruz haberlerde.
iyiiz eminecim saolasın her güne yeni bir umutla uyanıyoruz işte..güzel haberler bekliyoeuz herkesten..sen nasılsın canım?
hadi inşlhh yükselmiştir değerleriniz çift taraflımı tekmiydi ?canım biz hiç vitamin falan kulanmadık o yüzden bişey diyemicem..ameliyattın 3. ayında test yaptırıcaz değerlere göre kullanıcaz..bildiğim kadarıyla proxeedi 6 ay aralıksız kullanmak gerekiyo...
sevgili alayne ve ayşen kızlar nasılsınız
ben şuan adet oluyorum sancım çok var
arkadaşlar belki yazdıklarınızı kaçırıyor olabilirim kusuruma bakmayın
iyiyim canım sen nasılsın
ayaklarını belini felan sıcak tut ağrılımı olur adetlerin
bende cmrtsi olucam ama ben pek anlamam şeytan kulağına kurşun :)
adaçayı iç o da iyi geliyo
canım geçmiş olsın sıcak tut sıcak su torbası varsa koy ayaklarının altına.ben hergece koyuyorum dün doldururken su torbası patladı direk göğüsüme geldi gecenin 3 ünde çok fena oldum
canımm benim sağol iyi oldu adaçayını dedin
şimdi yapayımda içeyim
canım benim bekarken acayip olurdu sancılarım
yani acile gidecek kadar olurdu
ama şimdi önceye göre daha iyi
Ronya geçmiş olsun arkadaşım..
Benimde adetlerim çok sancılı geçer hele kürtajdan sonraki adetim nasıl geçicek çok merak ediyorum..
Ayaklarını sıcak tut mutlka..
Vedael arkadaşım, ben Kaan Hocaya gitmeden ararım mutlaka..
İşimi şansa bırakmayayım..
adaçayı iyi adet söktürüyo.bende adet olduğum gün başlarım sabah akşam 7 gün içerim..7 günden sonrada 2 aydır soğan suyu içiyorum..
halamın kızıda bekarken çok ağrılı olurdu her adet olduğunda hastanede iğne vurulmadan geçmezdi..evlenince azaldı doğum yaptım hiç analmıyorum diyo inşlhh sende doğurunca bu sorununda biter :)
canım sanırım biraz düşük ben eşiminkini 5 ,5 diye hatırlıyorum ama...prolaktin değeri erkeklerde ne için ölçülüyo canım..benim eşimde sınır değerden yüksekti...
ayyy Allah muhafaza dikkat et canım çok yanmadın inşallah
şimdi işteyim akşama koyarım ilaç içmeden atlatmaya çalışıyom
yok tatlım aksıne cok sevındım duyarlı olp arkadslara haber verdıgın ıcın
canım hani mesajlarımın takip edileceğini bildiğimden girmedim falan deyince bende ister istemez üstüme alındım ne yapayımneyse sen iyi olda, biz haberlerini sonradan da alsak sorun olmaz..Kendine dikkat canım, öpüldün..
bır yere gıdemezsın ben yollamıorum senı :)daha gobısımız cıkıcak kusacaz basımız donecek :)as verecez,canımız tuhaf seyler cekecek nereye gıdıon sen kızarım haaaaaaaaaa :)canım benim bende seni çok seviyorum,ama yaşımın ve evlilik sürecimizin etkisiyle olsa gerek biraz yoruldum sanki!Hep yerimde sayıyormuşum gibi,listeyi yine yayınlarım inş. ama sanki biraz uzak kalsam bu konudan rahatlıyacam,Kafam allak bullak her anımı dinler oldum kendi kendimi delirticem allah korusun lütfen dua edin bana....
ben sankı hıslerımı aldırdım yhaaaaaaaaaakadserr bencede bizi sensiz bırakma
istersen tabikide biraz uzaklaşabilirsin
ama uzaklaşmak daha yalnızlaştırıyor insanı
biz seni çok seviyoruz unutma tamammı fıstğım
kızlar selam..malesef benimde kırmızılar geldiumudumuz gelecek aya artık, napalım.. Zamanı var demekki, zaten olsaydı mucize olurdu..görüşürüz canlarım..
kız ben doğurdum bir tane
bir oğlum var biz ikinci için uğraşıyoz
ilkinde ilk aydan hamile kalmıştım şimdi bir buçuk yıldır
ikinci için uğraşıyoz olmuyooo
kız ben doğurdum bir tane
bir oğlum var biz ikinci için uğraşıyoz
ilkinde ilk aydan hamile kalmıştım şimdi bir buçuk yıldır
ikinci için uğraşıyoz olmuyooo
Allahtan yanık kremi vardı evde.ben ilça içmeden asla geçmez karınm 500mg ilaç kullanıyorum bazen hastanelik oluyorum karın ağrısı yüzünden evlenince geçer diyolardı ama malesef geçmedi
Aysenn benimki evlenince hiç geçmedi yaaa!!
Hiçbir adetimi ağlamadan geçirmedim..O sancının inan tarifi yok..
Ronya kürtajdan sonra en geç 40 günde olursun dedi dr..
34 gün oldu.. İnşşş yakında hem adet olurum hemde beta sıfırlanır !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?