- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.261
kuzummm yok inan bir bilgimm
ama yakında bu alandada profesör olucam
neye çok şükür aman bu derdimiz yok dediysem başımıza geldi
pko den çok korkardım ayyy ALlah korusun olmaz derdim o başıma geldi
ayyy erkek infertilitesi diye bir bölüm varmışş iyiki bu derdimiz yok dedim buranın müdavini oldum
hormon bozukluğuyla ilgili neyseki bu yok dedim sanırım oda var
ha bide bazı arkadaşlar eşimin varikoseli var diye yazardı
bu neki acaba derdim bizde oda var
Allah korktuğuyla sınarmış insanı
canım eşin gitmek istemiyormu
eğer öyle bir durum varsa ikna etmeye bak
elletmem baktırmamdiyo ama zaman neler gösterir bilemem tabi
canımm 3 ay olmuşş inşallah yakında senin güzel haberlerini alırız
inşallah yoktur canım ya şimdi kan testi yaptırıcaz k.. ay...s a mail olarak göndericez benim eşimde şekerde var maleseföyle her ilacıda kullanamıyo.Allah yardımcımız olsun
inşallah kızlarrr bu hüznümüz sevince dönüşür
hep birlikte yine halay başını çekeriz
elletmem baktırmamdiyo ama zaman neler gösterir bilemem tabi
cümleten ıyı aksamlar aynı dert bende de var gıbı.ıkınci kez spermegram istedi adam vermıyo yahu.bir sorun yok dio delı olucam ne olurrrrrrrrr yardım ne yapıcam ben yıcem kafayı
ronya bizimde başımıza geldi eşimin 40 milyon olan spermi 5 milyona düştü sok olmuştum sonra zamnla yukseldi tekrar düştü benim eşimdede var varikosel galiba o yapıyo biraz da rahat veremiyolar galiba spermi o yuzden düşük cıkıyokızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0
bilge ne pekmezi ismini bide markasını söylemisin özelden de yazabilirsin marka vermek yasak saKızlar ben uyguladığımız bu kürlerin ve ilaçların faydasının olduğunu düşünüyorum..
Eşim spermin çıkışı bile farklılaştı diyor..
Bende biraz kilo aldım 52 oldum ..
Pekmez , folik asit , bebek asprini falan kullanıyorum ama aslında pekmezden şüpheleniyorum :))
Eşimde cinsel istek bile arttı söylemesi ayıp !!
Yaa ben inanıyorum yakında doğal yollardan gelir inşş bebişim..
Tüp bebek fikrini tamamiyle rafa kaldırdım ..
anlıyamassın canım dr muayne etcekya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?
toktor bene ellemesin tokdor bene dokunmasın benim karim beni eller
cem yılmazın yıllar önce böyle bir skeçi vardı hatırladınızmı
sende benim gibisin bende bakmak istemiştim:))))hatırladım:)))bana bile inceleme diyo hadi çaktırmadan bakıyım ben istiyorum ama damar falan mı şişkin oluyo nasıl anlaşılıyo:))
çok gemiş olsun canım sıcak su yanıgını iyi bilirim:94::94:canım geçmiş olsın sıcak tut sıcak su torbası varsa koy ayaklarının altına.ben hergece koyuyorum dün doldururken su torbası patladı direk göğüsüme geldi gecenin 3 ünde çok fena oldum
sanada geçmiş olsun.düdüklü ne kadar güvenli olsada bir o kadarda patlamaya hazır bomba gibicanım silverdin krem kullan o çok iyi geliyor
benim bir ara düdüklü tencere patladı
sorma elim bacağım hep yandı
o krem sayesinde iz falan kalmadı çok şükür
canım doğumdan sonra sancılar biraz hafifliyor
benim rahimim tersmiş ondan böyle sancılı olurmuş adetim
canım vermek zorunda.birazcık suratını as hemen yaptırır.cümleten ıyı aksamlar aynı dert bende de var gıbı.ıkınci kez spermegram istedi adam vermıyo yahu.bir sorun yok dio delı olucam ne olurrrrrrrrr yardım ne yapıcam ben yıcem kafayı
inş canım.. çorap söküğü gibi ardı ardına gelir güzel haberler hepimizden inş..
sevgili alayne ve ayşen kızlar nasılsınız
ben şuan adet oluyorum sancım çok var
arkadaşlar belki yazdıklarınızı kaçırıyor olabilirim kusuruma bakmayın
evet bende dr duymustum sancılı olursa adet daha iyi ymiş o ay demiştikızlarrr adet döneminde sancı çeken arkadaşlar
sancıyla ilgili güzel bir şey söylüyeyim size
çekilen sancı o ayın verimli olduğunu kadının yumurtladığını gösterirmiş
biliyorsunuz bende pko vardı 1 yıl boyunca bunla uğraştım
bu bir yıl içinde hep düzensiz adet oldum ve hiç anlamadım yani sancım olmamıştı
tabi yumurtlamıyordumda
yani arkadaşlar adet olmakta sancı çekmekte bir nimet
bende neden korktuysam başıma geliyo artık bişeyden korkmaya korkar oldumkuzummm yok inan bir bilgimm
ama yakında bu alandada profesör olucam
neye çok şükür aman bu derdimiz yok dediysem başımıza geldi
pko den çok korkardım ayyy ALlah korusun olmaz derdim o başıma geldi
ayyy erkek infertilitesi diye bir bölüm varmışş iyiki bu derdimiz yok dedim buranın müdavini oldum
hormon bozukluğuyla ilgili neyseki bu yok dedim sanırım oda var
ha bide bazı arkadaşlar eşimin varikoseli var diye yazardı
bu neki acaba derdim bizde oda var
Allah korktuğuyla sınarmış insanı
[selam kızlar mues vedeal nasılsınız .......
canım bu çorap nasıl sökülüyorsa bir yolunu bulsakda sökmeye başlasak artık diyorum.
esilanur kadser nasılsınız
kadser elbet sıkıldıgımız anlar olacak ama bunu yalnız atlatamassın burda birbirimize destek olarak daha kolay atlatıyoruz.krisinde dedigi gibi listemizi öksüz bırakma .sen bana çok yardımcı olmuştun .hatırlarsın.
cümleten ıyı aksamlar aynı dert bende de var gıbı.ıkınci kez spermegram istedi adam vermıyo yahu.bir sorun yok dio delı olucam ne olurrrrrrrrr yardım ne yapıcam ben yıcem kafayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?