Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

demek ki neymiş bundan sonra iyi ki şöyle bir derdimiz yok dememek gerekiyormuşşşş.
böylece yeni yeni dertler edinmiyormuşuz.dimi canım
şaka bir yana Allah daha beter dertler vermesin canım ne diyelim
biz galiba çok ilgilendikçe yeni yeni sorunlar çıkıyor

inşallah yoktur canım ya şimdi kan testi yaptırıcaz k.. ay...s a mail olarak göndericez benim eşimde şekerde var maleseföyle her ilacıda kullanamıyo.Allah yardımcımız olsun

amin canım ..kan sonuçları da güzel çıkar inş..şeker hastalığı kontrol altında tutulabilir onda sorun olmaz sanıırm ama dediğin gibi ilaç kullanmak problem olur..evet kaan hoca maille yönlendirir sizi..bu arada hangi şehirdesiniz?

kızlarr sinirlerim alt üstt
eşim bugün kültür+spermigrom verdi değerleri berbatt
ml de 2.600.000
toplam 5.200.000
%70 hareketsiz
ve ileri hareket 0
ronya bizimde başımıza geldi eşimin 40 milyon olan spermi 5 milyona düştü sok olmuştum sonra zamnla yukseldi tekrar düştü benim eşimdede var varikosel galiba o yapıyo biraz da rahat veremiyolar galiba spermi o yuzden düşük cıkıyo

bide benim aklıma ne geldi spermler kendini72 günde bi yaniliyomuş acaba yenilerken ki zamanına mı denk geliyoruz bide böyle düşündüm ben
bilge ne pekmezi ismini bide markasını söylemisin özelden de yazabilirsin marka vermek yasak sa
ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?
anlıyamassın canım dr muayne etcek
toktor bene ellemesin tokdor bene dokunmasın benim karim beni eller
cem yılmazın yıllar önce böyle bir skeçi vardı hatırladınızmı

:))))hatırladım:)))bana bile inceleme diyo hadi çaktırmadan bakıyım ben istiyorum ama damar falan mı şişkin oluyo nasıl anlaşılıyo:))
sende benim gibisin bende bakmak istemiştim

yok canım anlıyamassın
[selam kızlar mues vedeal nasılsınız .......

canım geçmiş olsın sıcak tut sıcak su torbası varsa koy ayaklarının altına.ben hergece koyuyorum dün doldururken su torbası patladı direk göğüsüme geldi gecenin 3 ünde çok fena oldum
çok gemiş olsun canım sıcak su yanıgını iyi bilirim:94::94:
sanada geçmiş olsun.düdüklü ne kadar güvenli olsada bir o kadarda patlamaya hazır bomba gibi
cümleten ıyı aksamlar aynı dert bende de var gıbı.ıkınci kez spermegram istedi adam vermıyo yahu.bir sorun yok dio delı olucam ne olurrrrrrrrr yardım ne yapıcam ben yıcem kafayı
canım vermek zorunda.birazcık suratını as hemen yaptırır.
inş canım.. çorap söküğü gibi ardı ardına gelir güzel haberler hepimizden inş..

canım bu çorap nasıl sökülüyorsa bir yolunu bulsakda sökmeye başlasak artık diyorum.

sevgili alayne ve ayşen kızlar nasılsınız
ben şuan adet oluyorum sancım çok var
arkadaşlar belki yazdıklarınızı kaçırıyor olabilirim kusuruma bakmayın

evet bende dr duymustum sancılı olursa adet daha iyi ymiş o ay demişti
bende neden korktuysam başıma geliyo artık bişeyden korkmaya korkar oldum
[gecmiş olsun ronya sıcak tut kendini

Son düzenleme:
esilanur kadser nasılsınız
kadser elbet sıkıldıgımız anlar olacak ama bunu yalnız atlatamassın burda birbirimize destek olarak daha kolay atlatıyoruz.krisinde dedigi gibi listemizi öksüz bırakma .sen bana çok yardımcı olmuştun .hatırlarsın.

canlarım geldim doktora bir bir başımdan geçeni anlattım eşimden için sayısı güzel ama haareket düşük dedi önemli olan hareket bizim için dedi banada dış gebelik geçirmişsin rahim filmi istedi bende ısrarla bu ay ilaç ve çatlatma ignesi denemek istiyorum dedim tamam ama hemen olacak diye bişey diyemem dedi kılo....... verdi sabah akşam iç martın 8 gel yumurtalıkların durumuna çatlatma ignesi yaparız dedi hayırlısı bakalım bu ayda olmassa rahim filmi çekilecek

iyiyim canım sen nasılsın doktora gittim yazdım okursun kadsere ne oldu ben bişey anlamadım okuyamadımda kısaca özet geçsen

merhaba kızlarr Rabbimden dilerim biran önce herkese güzel duyguları yaşatsın benimde eşimde problem vardı 2.tüp bebek denememizde oldu Allahın izniyle ama proxed kullanmaya başlamıştık topicinize bi ara giriyodum nekadar çok ilerlemiş ya bu arada krishazel vardı onu göremiyorum genelde burdaki arkadaşlara o destek oluyodu

cümleten ıyı aksamlar aynı dert bende de var gıbı.ıkınci kez spermegram istedi adam vermıyo yahu.bir sorun yok dio delı olucam ne olurrrrrrrrr yardım ne yapıcam ben yıcem kafayı

konuşa konuşa yıldırtıcaksın adamı en sonunda yaptırayımda kurtulayım diycek canım:))))

emine82 kullanıcısından alıntı
canım geçmiş olsın sıcak tut sıcak su torbası varsa koy ayaklarının altına.ben hergece koyuyorum dün doldururken su torbası patladı direk göğüsüme geldi gecenin 3 ünde çok fena oldum

çok gemiş olsun canım sıcak su yanıgını iyi bilirim

canım çok sağol teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…