- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.221
bizimki çıkmış yalnız prolaktin çıkmamış anlamadım.doktora gidip yarın ögrenicem.digerleri şöyle
fsh 2,17
lh 1,85
testesteron 341,57
7 ay önce fsh 2,12 di.yinede düşük galiba
ronyacım fikrini söylermisin canım.
lh demi düşük gibi
selam kıssslar mapıyosunuz bakem?????
ayy ronyacım bel ağrısı ve kasık ağrısı pkolu bi kadının sadece yumurtladığını mı?gösteriyor anlamadım valla!!!!şuanda benim acayip şekilde bel ve kasık ağrılarım var ama benim yumurtalarım bundan 1,5 hafta önce oluştu,geçen cumarteside çatladı bunun ağrısı olabilirmi yani?????
iyiyiz canım sen nasılsın
canım silverdin krem kullan o çok iyi geliyor
benim bir ara düdüklü tencere patladı
sorma elim bacağım hep yandı
o krem sayesinde iz falan kalmadı çok şükür
canım doğumdan sonra sancılar biraz hafifliyor
benim rahimim tersmiş ondan böyle sancılı olurmuş adetim
ayy ronyacım bel ağrısı ve kasık ağrısı pkolu bi kadının sadece yumurtladığını mı?gösteriyor anlamadım valla!!!!şuanda benim acayip şekilde bel ve kasık ağrılarım var ama benim yumurtalarım bundan 1,5 hafta önce oluştu,geçen cumarteside çatladı bunun ağrısı olabilirmi yani?????
canım ben bir yerde okudum
adet sancısı çekmek bir önceki periyodun verimli olduğunu gösterir diyordu
yani iyi bir şey yumurtladığını gösteriyor tabi kist vb durumun yoksa
tüh bende diyorumki!!!kesin meleğim geliyor ondan ağrıyor diyorum....biraz önce diğer konulara baktımda belirtisi olan bayanlar bölümüne onlarda olmuşda bu ağrılar bende seviniyodum...olsum eğer dediğiğn gibiyse bunada sevindim bu da bi icaaat......
bende aynı canım yeni bişeyler bekliyorum:)Rabbim hayırlısını versin hepimize.sen bana yazmışsın dün gece 2 de girebildim :))eşimde varikosel varmı daha bilmiyoruz sperm değerleri düşük ve yaklaşık 3 aydır krisimin tavsiyeleriyle bişeyler kullanıyoruz yeni proxeede başladığımız için daha sperm testi yaptırmıyoruz beklemedeyiz anlıyacağın canım.
hadi inşlhh yükselmiştir değerleriniz çift taraflımı tekmiydi ?
bizede gizli oalbilir ameliyat yapalım demişti bi profkaç doktora gittik varikosel varmı yokmu diye iki defa renkli dopler çekildi hiç bi sorun yok ellede yok
inşlh daha fazla beklemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?