Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm 3 ay olmuşş inşallah yakında senin güzel haberlerini alırız

Hepinize hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız?
Ronyacım çok üzüldüm durumun için bende böyle bir sorun yaşadım başka yerde yaptırdık 3 ay evvel 300.000 çıkmıştı geçenlerde yaptırdık nadir hareketli yazıyordu inşallah laborauvarın ihmalkarlığıdır.

canım pekala sizin en son sayı kaç çıktı

inşallah yoktur canım ya şimdi kan testi yaptırıcaz k.. ay...s a mail olarak göndericez benim eşimde şekerde var maleseföyle her ilacıda kullanamıyo.Allah yardımcımız olsun

ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?

ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?

toktor bene ellemesin tokdor bene dokunmasın benim karim beni eller
cem yılmazın yıllar önce böyle bir skeçi vardı hatırladınızmı

toktor bene ellemesin tokdor bene dokunmasın benim karim beni eller
cem yılmazın yıllar önce böyle bir skeçi vardı hatırladınızmı

:))))hatırladım:)))bana bile inceleme diyo hadi çaktırmadan bakıyım ben istiyorum ama damar falan mı şişkin oluyo nasıl anlaşılıyo:))

şöyle diyim biz ilk burada yaptırdığımız laboratuvarda nadir hareketli çıktı doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi sonra İst. da bir tüp bebek merkezine gittik orada 300.000 çıktı bu arada vitamin tarzı şeyler kullanınca yükseldi sandık. Sonra yeni tedaviye başlayıp keçiboynuzu vs. kullandıktan 3 ay sonra yapıldı nadir hareketli çıktı aynı laboratuvara yaptırdık başka yok burada bildiğim sonradan karar verdiksorunun laborauvar kaynaklı olduğunua

Son düzenleme:

şöyle diyim biz ilk burada yaptırdığımız laboratuvarda nadir hareketli çıktı doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi sonra İst. da bir tüp bebek merkezine gittik orada 300.000 çıktı bu arada vitamin tarzı şeyler kullanınca yükseldi sandık. Sonra yeni tedaviye başlayıp keçiboynuzu vs. kullandıktan 3 ay sonra yapıldı nadir hareketli çıktı aynı laboratuvara yaptırdık başka yok burada bildiğim sonradan karar verdiksorunun laborauvar kaynaklı olduğunua

Kızlarr maşallah çok maharetlisiniz..Ben eşimi muayene etmedim ama ameliyattan sonra pansumanını yaptım..
Bizim çift taraflıyı..
Tesadüfen öğrendik..
Yani bizim ellememizle anlaşılmıyor ki her ürolog bile anlamıyor..
Emin olamadıklarında dopplere yolluyorlar..

canişkom ben aslında tam olarak anlatamadım :111:
benim sormak istediğim laboratuae kaynaklı olduğunu nasıl anladınız
yani sonradan değerler çok yüksekmi çıktı

canişkom ben aslında tam olarak anlatamadım :111:
benim sormak istediğim laboratuae kaynaklı olduğunu nasıl anladınız
yani sonradan değerler çok yüksekmi çıktı

Anlıyorum canım diyorum ya iki kere yaptırdık ikisindede aynı sonuç çıktı yani ona inandırmak istiyoruz birde tahlil kağıdında bekleme süresini 1 saatten fazla yazıyor diğer yerde yaptırdığımızda 30 dakika yaıyordu.Demek çok bekletiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…