- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.241
küştüm ben size bi iyyiz canım sen napıyosun demediniz antalyalı hariç!!!
saol canımm..tek taraflıydı bizim canım..ilk dr a gittiğimizde fiziki muayenede hemen anlamış zaten ama biz emin olmak için 3 dr a gitiik..sonra kaan hocaya tek taraflı ameliyat olduk...mart 16 da 3. ayımız dolacak inş..
sizde elle muayenede bişey çıkmamışsa varikosel yoktur canım..çünkü fiziki muayene varikosel önemli bi teşhis yolu başka şekilde yapılmıyo yani..inş strestendir canım:))
Hepinize hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız?
Ronyacım çok üzüldüm durumun için bende böyle bir sorun yaşadım başka yerde yaptırdık 3 ay evvel 300.000 çıkmıştı geçenlerde yaptırdık nadir hareketli yazıyordu inşallah laborauvarın ihmalkarlığıdır.
anladım canım da sperm testini nasıl verdiniz mutlaka doktor kontrolü olmuştur..benim eşimde bebek olmuyo diye dr a gittiğinde fiziki muayenede anladı dr ve bide sperm testi alalım demişti..bence eşin bir ürolağa gitsin hemen anlaşılır...çünkü sperm düşüklüğünün en öenmli sebebi varikosel canım..
ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?
toktor bene ellemesin tokdor bene dokunmasın benim karim beni eller
cem yılmazın yıllar önce böyle bir skeçi vardı hatırladınızmı
canım pekala sizin en son sayı kaç çıktı
:))))hatırladım:)))bana bile inceleme diyo hadi çaktırmadan bakıyım ben istiyorum ama damar falan mı şişkin oluyo nasıl anlaşılıyo:))
ben muayene ettim kuzummm ama göremedim
yani iş yine toktora düşüyor
((((yandım ozaman ben Allah büyük 3 ay sonra bakalım neler olucak
canım pekala sizin en son sayı kaç çıktı
şöyle diyim biz ilk burada yaptırdığımız laboratuvarda nadir hareketli çıktı doktorumuz bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi sonra İst. da bir tüp bebek merkezine gittik orada 300.000 çıktı bu arada vitamin tarzı şeyler kullanınca yükseldi sandık. Sonra yeni tedaviye başlayıp keçiboynuzu vs. kullandıktan 3 ay sonra yapıldı nadir hareketli çıktı aynı laboratuvara yaptırdık başka yok burada bildiğim sonradan karar verdiksorunun laborauvar kaynaklı olduğunua
canişkom ben aslında tam olarak anlatamadım :111:
benim sormak istediğim laboratuae kaynaklı olduğunu nasıl anladınız
yani sonradan değerler çok yüksekmi çıktı
inşallah gönlünü rahatlatmıştır canım anlattıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?