Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunlar çok güzel gelişmeler arkadaşım .. İnşş ilaç ve çatlatma iğnesi ile bu ay başarılı olursunuz..
Merakla bekliyorum haberlerinizi..

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ..
Sağlıcakla dünyaya gelsin kuzun inş..
Kris hala bu topikte ..
Bugün akşam gelir mutlaka ..

Allah tamamına erdirsin canım,gözünüz aydın.

krisini dinlemiyorsun uz ki
yaptiginiz dogru degil
once testleri yaptirin varikosel varmi yokmu onu ogrenin ondan sonra tedaviye gecin

krisss canım sana bir soru şimdi biliyosun eşimde varikosel var
ama olduki hormonlarda bozukluk çıktı önce hormonel tedavi mi olur yoksa ameliyatmı :111:

ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?

daha neler:))))) sen waffle yapmaya devam et canim karistirma oyle seyleri:))))))))))
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınızz güzeller
meroşum eneslena antalya lonee krisiimmm hepinizi öpüyorumm

hareketde hallolur canım.kısa zamanda senden hayırlı bir sonuç alırız inşallah
iyiyim canım sen nasılsın doktora gittim yazdım okursun kadsere ne oldu ben bişey anlamadım okuyamadımda kısaca özet geçsen
kadser kırmızılar gelince biraz morali bozuldu galiba.hepimize olan şeyler canım
sana hayırlı olsun demiştim canım.tekrar Allah tamamına erdirsin sen antalyada nereye yaptırmıştın
iyiyim canım sen nasılsın.herkeze hayırlı akşamlar........

sanada hayırlı akşamlar canım

ronyacım sanada geçmiş olsun, bende öğleden sonra izin aldım geldim, çok kötü karnım ağrıdı benimde..her ay zaten çok sancılı oluyor benim..akşama kadar yattım valla, saolsun eşimde yemeği falan yaptı, yeni kendime geliyorum valla..her ay ilaç alıyorum malesef bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…