- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.281
Bunlar çok güzel gelişmeler arkadaşım .. İnşş ilaç ve çatlatma iğnesi ile bu ay başarılı olursunuz..canlarım geldim doktora bir bir başımdan geçeni anlattım eşimden için sayısı güzel ama haareket düşük dedi önemli olan hareket bizim için dedi banada dış gebelik geçirmişsin rahim filmi istedi bende ısrarla bu ay ilaç ve çatlatma ignesi denemek istiyorum dedim tamam ama hemen olacak diye bişey diyemem dedi kılo....... verdi sabah akşam iç martın 8 gel yumurtalıkların durumuna çatlatma ignesi yaparız dedi hayırlısı bakalım bu ayda olmassa rahim filmi çekilecek
merhaba kızlarr Rabbimden dilerim biran önce herkese güzel duyguları yaşatsın benimde eşimde problem vardı 2.tüp bebek denememizde oldu Allahın izniyle ama proxed kullanmaya başlamıştık topicinize bi ara giriyodum nekadar çok ilerlemiş ya bu arada krishazel vardı onu göremiyorum genelde burdaki arkadaşlara o destek oluyodu
lena nun nasılsınız kızlar nun nasıl gidiyo hamilelik canım
merhaba kızlarr Rabbimden dilerim biran önce herkese güzel duyguları yaşatsın benimde eşimde problem vardı 2.tüp bebek denememizde oldu Allahın izniyle ama proxed kullanmaya başlamıştık topicinize bi ara giriyodum nekadar çok ilerlemiş ya bu arada krishazel vardı onu göremiyorum genelde burdaki arkadaşlara o destek oluyodu
lena nun nasılsınız kızlar nun nasıl gidiyo hamilelik canım
bizimki çıkmış yalnız prolaktin çıkmamış anlamadım.doktora gidip yarın ögrenicem.digerleri şöyle
fsh 2,17
lh 1,85
testesteron 341,57
7 ay önce fsh 2,12 di.yinede düşük galiba
bende aynı canım yeni bişeyler bekliyorum:)Rabbim hayırlısını versin hepimize.sen bana yazmışsın dün gece 2 de girebildim :))eşimde varikosel varmı daha bilmiyoruz sperm değerleri düşük ve yaklaşık 3 aydır krisimin tavsiyeleriyle bişeyler kullanıyoruz yeni proxeede başladığımız için daha sperm testi yaptırmıyoruz beklemedeyiz anlıyacağın canım.
cok dusuk canim sizin problem hormonlarda
ya kızlar biz bunu anlıyamıyomuyuz elle muayne biz etsek?nasıl anlıyo dr?hani şişkinlik damar falanmı kalın oluyo??bilginiz varmı?
krisss canım sana bir soru şimdi biliyosun eşimde varikosel var
ama olduki hormonlarda bozukluk çıktı önce hormonel tedavi mi olur yoksa ameliyatmı :111:
:))))hatırladım:)))bana bile inceleme diyo hadi çaktırmadan bakıyım ben istiyorum ama damar falan mı şişkin oluyo nasıl anlaşılıyo:))
kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınızz güzeller
meroşum eneslena antalya lonee krisiimmm hepinizi öpüyorumm
hareketde hallolur canım.kısa zamanda senden hayırlı bir sonuç alırız inşallahcanlarım geldim doktora bir bir başımdan geçeni anlattım eşimden için sayısı güzel ama haareket düşük dedi önemli olan hareket bizim için dedi banada dış gebelik geçirmişsin rahim filmi istedi bende ısrarla bu ay ilaç ve çatlatma ignesi denemek istiyorum dedim tamam ama hemen olacak diye bişey diyemem dedi kılo....... verdi sabah akşam iç martın 8 gel yumurtalıkların durumuna çatlatma ignesi yaparız dedi hayırlısı bakalım bu ayda olmassa rahim filmi çekilecek
kadser kırmızılar gelince biraz morali bozuldu galiba.hepimize olan şeyler canımiyiyim canım sen nasılsın doktora gittim yazdım okursun kadsere ne oldu ben bişey anlamadım okuyamadımda kısaca özet geçsen
sana hayırlı olsun demiştim canım.tekrar Allah tamamına erdirsin sen antalyada nereye yaptırmıştınmerhaba kızlarr Rabbimden dilerim biran önce herkese güzel duyguları yaşatsın benimde eşimde problem vardı 2.tüp bebek denememizde oldu Allahın izniyle ama proxed kullanmaya başlamıştık topicinize bi ara giriyodum nekadar çok ilerlemiş ya bu arada krishazel vardı onu göremiyorum genelde burdaki arkadaşlara o destek oluyodu
iyiyim canım sen nasılsın.herkeze hayırlı akşamlar........
kızlarrr adet döneminde sancı çeken arkadaşlar
sancıyla ilgili güzel bir şey söylüyeyim size
çekilen sancı o ayın verimli olduğunu kadının yumurtladığını gösterirmiş
biliyorsunuz bende pko vardı 1 yıl boyunca bunla uğraştım
bu bir yıl içinde hep düzensiz adet oldum ve hiç anlamadım yani sancım olmamıştı
tabi yumurtlamıyordumda
yani arkadaşlar adet olmakta sancı çekmekte bir nimet
once ameliyat canim
sonra hormon tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?