Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meroşumm durumlar nasıl varmı belirti falan
canım bu ay bizi sevindirirsin inşallah
hep birlikte halay başı çekerizz

yok canım sanmıyorumda
regli belirtilerim var sadece
gögüsler şişti sivilcem çıktı ve duygusala bağladım her ay böyle olur(

sanada ayrıca kızıyorum varikosel vardı madem neden önce ameliyat olmadınız yazık kaç gündür harap ettin kendini

canımıniçi biliyon demi gebelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı
kısmet hiç belli olmaz meleğin gelir inşallah

canım değerler düzelince doktorumuz şuan için çok acil değil amaliyat dedi
ama bu durumda sanırım eşim yakında ameliyat olacaktır

biliyorum canım ama hissetmiyorum bişey galiba buluşamadılar yine

siz olun ameliyatı her şey yoluna girer

Ronya microcerrahi yöntemi ile yapılıyor varikosel .. Kasıktan küçük delikler açılıp tığ gibi bir aletle damarların etrafı temizleniyor.. 3 günde ayakta , yalnızca 3 ay kadar ağır kaldırmak yasak..
Eşim kıldönmesi ameliyatı oldu kuyruk sokumundan inan o daha zordu 25 gün yüzüstü yattı ..
5 varikosel ameliyatına bedeldi .. Aklında bir şüphe kalmaz en azından .. Zaten sadece sperm sayısı için değil ki ilerde herhangi bir rahatsızlık ağrı çekmemesi için şimdiden olsa iyi olur..

bilgemmm sağol canım yaaa çok güzel anlatmışsınn
zaten basit bir ameliyatmış inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz
şöyle milyoncuklarrr koşuştururrr

krisini dinlemiyorsun uz ki
yaptiginiz dogru degil
once testleri yaptirin varikosel varmi yokmu onu ogrenin ondan sonra tedaviye gecin

yaptırıcaz canım nasipse haftaya cuma hormon testini yaptırıcaz istanbula gelicez orda yaptırıcam nasipse.sonra onları k..a..s a göndericem bakalım neler olucak.

Son düzenleme:
bilgemmm sağol canım yaaa çok güzel anlatmışsınn
zaten basit bir ameliyatmış inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz
şöyle milyoncuklarrr koşuştururrr

Amin inşş .. Şimdi ben bu konuda biliyorum bişeyler ama eşim 2008 de ameliyat olduğunda nasıl yapılıyor ne yapılıyor hiç bilmiyordum .. Dr ameliyat dedi heme orda kabul ettik..
Eşim ameliyattan çıktı karnı boydan boya sarılı .. Aman allah'ım dedim bu nee ?
Sezeryan olmuş sankide boydan boya kestiler sandım öyle sarmışlar karnını.. Bir açtık pansuman için küçücük iki delik bir tane sağda bir tane solda.. Her deliğede birer tane dikiş..
Bizi bir gülme aldı .. İnanamazsın .. Eşim ertesi gün gezmeye bile gitti ..
Şimdi söylemesi ayıp daha iyi ereksiyon oluyor .. Sanırım birçok şeyi etkiliyormuş.. Eşimin cinsel isteklerinde artış oldu .. Kendini daha verimli, daha sağlıklı hisetti..
Bunları yazarken yüzüm acık kızarıyor ama hayatın bir gerçeği nede olsa Ronya :)

esini boydan boya kestilermi sanmistin:)))))))))))))))

evet canim ameliyattan sonra bizde de oldu o durumlar:) ama benim yuzum kizarmiyor sanirim kasarlandim

ee profosyonel melek olmak bu demek demekki:))

ayyyy canımmm benide güldürdün
Allahım senide güldürsünnn
kızlarrr eşimde bana sarmış habire diyo sen beni hergün hergün görmedin ondan ben kısır oldumm
bide az evvel demezmi sen bana çok kısır yedirdin ondan böyle oldum
bilgemmm cankuşumm sağol desteğin içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…