- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.321
selamlarr nasılınız??? bende geldim topiğinize..yer var mı bir kişilk daha :) ??
meroşumm durumlar nasıl varmı belirti falan
canım bu ay bizi sevindirirsin inşallah
hep birlikte halay başı çekerizz
kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınızz güzeller
meroşum eneslena antalya lonee krisiimmm hepinizi öpüyorumm
yok canım sanmıyorumda
regli belirtilerim var sadece
gögüsler şişti sivilcem çıktı ve duygusala bağladım her ay böyle olur(
sanada ayrıca kızıyorum varikosel vardı madem neden önce ameliyat olmadınız yazık kaç gündür harap ettin kendini
bende seni öptüm şeker iyiyim hamdolsun sen nasıl oldun bugün iyimisin
canımıniçi biliyon demi gebelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı
kısmet hiç belli olmaz meleğin gelir inşallah
canım değerler düzelince doktorumuz şuan için çok acil değil amaliyat dedi
ama bu durumda sanırım eşim yakında ameliyat olacaktır
Ronya microcerrahi yöntemi ile yapılıyor varikosel .. Kasıktan küçük delikler açılıp tığ gibi bir aletle damarların etrafı temizleniyor.. 3 günde ayakta , yalnızca 3 ay kadar ağır kaldırmak yasak..
Eşim kıldönmesi ameliyatı oldu kuyruk sokumundan inan o daha zordu 25 gün yüzüstü yattı ..
5 varikosel ameliyatına bedeldi .. Aklında bir şüphe kalmaz en azından .. Zaten sadece sperm sayısı için değil ki ilerde herhangi bir rahatsızlık ağrı çekmemesi için şimdiden olsa iyi olur..
krisini dinlemiyorsun uz ki
yaptiginiz dogru degil
once testleri yaptirin varikosel varmi yokmu onu ogrenin ondan sonra tedaviye gecin
iyiyimm lenacımmm dünkü dumura uğramış halim azcık azaldı
daha iyiyim tam gaz mücadeleye devam edicezz
yaptırıcaz canım nasipse haftaya cuma hormon testini yaptırıcaz istanbula gelicez orda yaptırıcam nasipse.sonra onları k..a..s a göndericem bakalım neler olucak.
mücadele etmeme gibi bir şansın yok zaten hayatım biz seni rahat bırakmayız.pes etmek yok:95:
bilgemmm sağol canım yaaa çok güzel anlatmışsınn
zaten basit bir ameliyatmış inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz
şöyle milyoncuklarrr koşuştururrr
Amin inşş .. Şimdi ben bu konuda biliyorum bişeyler ama eşim 2008 de ameliyat olduğunda nasıl yapılıyor ne yapılıyor hiç bilmiyordum .. Dr ameliyat dedi heme orda kabul ettik..
Eşim ameliyattan çıktı karnı boydan boya sarılı .. Aman allah'ım dedim bu nee ?
Sezeryan olmuş sankide boydan boya kestiler sandım öyle sarmışlar karnını.. Bir açtık pansuman için küçücük iki delik bir tane sağda bir tane solda.. Her deliğede birer tane dikiş..
Bizi bir gülme aldı .. İnanamazsın .. Eşim ertesi gün gezmeye bile gitti ..
Şimdi söylemesi ayıp daha iyi ereksiyon oluyor .. Sanırım birçok şeyi etkiliyormuş.. Eşimin cinsel isteklerinde artış oldu .. Kendini daha verimli, daha sağlıklı hisetti..
Bunları yazarken yüzüm acık kızarıyor ama hayatın bir gerçeği nede olsa Ronya :)
istanbulda nere de peki?
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bizim fsh 10.17. sizce normal mi?
AKSARAYDA İSTANBUL LAB var cerrahpaşaya bağlı bize yakın olan o çünkü denizotobüsüyle geliyoruz yenikapıya ordan hemen oraya geçicez.birde sonuçları maille gönderiyolar.
AKSARAYDA İSTANBUL LAB var cerrahpaşaya bağlı bize yakın olan o çünkü denizotobüsüyle geliyoruz yenikapıya ordan hemen oraya geçicez.birde sonuçları maille gönderiyolar.
Amin inşş .. Şimdi ben bu konuda biliyorum bişeyler ama eşim 2008 de ameliyat olduğunda nasıl yapılıyor ne yapılıyor hiç bilmiyordum .. Dr ameliyat dedi heme orda kabul ettik..
Eşim ameliyattan çıktı karnı boydan boya sarılı .. Aman allah'ım dedim bu nee ?
Sezeryan olmuş sankide boydan boya kestiler sandım öyle sarmışlar karnını.. Bir açtık pansuman için küçücük iki delik bir tane sağda bir tane solda.. Her deliğede birer tane dikiş..
Bizi bir gülme aldı .. İnanamazsın .. Eşim ertesi gün gezmeye bile gitti ..
Şimdi söylemesi ayıp daha iyi ereksiyon oluyor .. Sanırım birçok şeyi etkiliyormuş.. Eşimin cinsel isteklerinde artış oldu .. Kendini daha verimli, daha sağlıklı hisetti..
Bunları yazarken yüzüm acık kızarıyor ama hayatın bir gerçeği nede olsa Ronya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?