Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sanada hayırlı geceler olsun.AMİN RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HEĞİMİZE...

hyr canim sakin kafadan kullanmayin
neden tup dusunuyoruz diyorsun ki .. hata etmissin cok
deki normal yolla olamsi icin elimizden geleni yapacagiz. lutfen bize tedavi verin.

iyi geceler canim gorusuruz

kris o konuları hoca ile konuştuk zaten.şu anda denediğimiz yol o zaten.ama k.ho. tüp diyor.eşimin sayı 21milyon,ileri%6,morfoloji %4 ama hoca spermlerinde mikrotese ile toplanmasını istiyor 2 başarısız denememiz olduğu için.bakalım daha tedavi aşamasındayız haftaya spermlerin dnasına bakılacak...

yaa eşinin hayal gücü de süpermiş hani, kısır ye kısır ol:))
Allah iyiliğini versin

canım bizede temmuza evraklarınızı hazırlayın tüp yapalım demişti ama gün doğmadan neler doğuyor:) inş gerek kalmaz sizinde

canım bizede temmuza evraklarınızı hazırlayın tüp yapalım demişti ama gün doğmadan neler doğuyor:) inş gerek kalmaz sizinde

Tabi canim karari verecek olan sizlersiniz

tedavi olmadan sakin biseye kalkismayin
bizede sizin tupten baska yolla olmaz dediler hep
sonuc ortada ...

siz doktorunuza suan tup u hic dusunmediginizi normal yolla istediginizi israrla soyleyin canim

iyi akşamlar kızlar
destek olan olmayan herkese çok teşekkür ederim
uzun uzun yazıp mevzuyu derinleştirmek istemiyorum zaten hepimiz birbirimizi çok net anlıyoruz :))
RONYA;değerleri yeni gördüm neden öyle olmuş yaaa hemen vitamin takviyelerine başla ahh şu yumurtalar ve spermler
MELİSELA ;yeni ay yeni umut şeker :))

hoşbuldum:) sıkışıverdim bi yere zaten :)

Hoşgeldin arkadaşım .. Her zaman herkese yer vardır mutlaka burada ! :)

hoşbuldum.. bende 19 aylık evliyim hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.. hastaneye gitmedim ne sorun var bilmiyorum :) hastanelerden nefret ediyorum biraz daha bekliyip öle gitcem..
arkidişim hoş geldin aramıza.sen niye düştün bu topiğe

hoşbuldumm.. sorun bende bilmiyorum valla bendemi eşimdemi..
hoşş geldin canım topiğimize:9sizin sorununuz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…