- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.361
galiba bunlar yine face mi kaçtılar.
huuuuuuuuuuuuuuuu kızlar
geceye dogru gelirler heralde.
benimde net sürekli gidip geliyor deli olucam.bende çıkıyım en iyisi sabah görüşürüz
hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN.DUALRINIZI KABUL ETSİN KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN.
biri susarken biri aglasın.
kızlar bugünde hastanede birinin üçüzleri olmuş.adamın yaşıda biraz vardı.kadın birini kucagına birini yanına birinide ön koltuga koydular eşimle bakakaldık.tabi Allahım herşeyin hayırlısını versin.üçüzde çok zor olur ya
krisss bişey daha sorabilirmiyim?k.hoca bize daha klomen vermedi?tedavinin hangi aşamasında veriyor bu ilacı.biz eylül de tüp düşünüyoruz diyince vermemiş.biz kullansak zararı olurmuki?nede olsa zor ama amacımız doğal yolla hamilelik.
geceye dogru gelirler heralde.
benimde net sürekli gidip geliyor deli olucam.bende çıkıyım en iyisi sabah görüşürüz
hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN.DUALRINIZI KABUL ETSİN KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN.
biri susarken biri aglasın.
kızlar bugünde hastanede birinin üçüzleri olmuş.adamın yaşıda biraz vardı.kadın birini kucagına birini yanına birinide ön koltuga koydular eşimle bakakaldık.tabi Allahım herşeyin hayırlısını versin.üçüzde çok zor olur ya
ayyyy canımmm benide güldürdün
Allahım senide güldürsünnn
kızlarrr eşimde bana sarmış habire diyo sen beni hergün hergün görmedin ondan ben kısır oldumm
bide az evvel demezmi sen bana çok kısır yedirdin ondan böyle oldum
bilgemmm cankuşumm sağol desteğin içinn
kris o konuları hoca ile konuştuk zaten.şu anda denediğimiz yol o zaten.ama k.ho. tüp diyor.eşimin sayı 21milyon,ileri%6,morfoloji %4 ama hoca spermlerinde mikrotese ile toplanmasını istiyor 2 başarısız denememiz olduğu için.bakalım daha tedavi aşamasındayız haftaya spermlerin dnasına bakılacak...
canım bizede temmuza evraklarınızı hazırlayın tüp yapalım demişti ama gün doğmadan neler doğuyor:) inş gerek kalmaz sizinde
kris o konuları hoca ile konuştuk zaten.şu anda denediğimiz yol o zaten.ama k.ho. tüp diyor.eşimin sayı 21milyon,ileri%6,morfoloji %4 ama hoca spermlerinde mikrotese ile toplanmasını istiyor 2 başarısız denememiz olduğu için.bakalım daha tedavi aşamasındayız haftaya spermlerin dnasına bakılacak...
KRİSİM ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALMIŞSIN RABBİM SAĞLIKLA,SIHATLE,MUTLULUKLA KULLANMANIZI NASİP ETSİN
Tabi canim karari verecek olan sizlersiniz
tedavi olmadan sakin biseye kalkismayin
bizede sizin tupten baska yolla olmaz dediler hep
sonuc ortada ...
canım bizede temmuza evraklarınızı hazırlayın tüp yapalım demişti ama gün doğmadan neler doğuyor:) inş gerek kalmaz sizinde
Sagol canim
seninde ihtiyacin oldugu zaman soylerim sana yerlerini:)
bu konudada cok emek verdim
Hoşgeldin arkadaşım .. Her zaman herkese yer vardır mutlaka burada ! :)
süper ozaman hemen sıkıştım bi yere :) nasılsınız??
süper ozaman hemen sıkıştım bi yere :) nasılsınız??
Hoşgeldin arkadaşım .. Her zaman herkese yer vardır mutlaka burada ! :)
arkidişim hoş geldin aramıza.sen niye düştün bu topiğe
hoşş geldin canım topiğimize:9sizin sorununuz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?