Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar pzt ve cuma günlerinin yoğun olduğunu düşündüğüm için salı günü Kaan Hocaya gitmeye karar verdik , daha doğrusu ben verdim bu kadardan henüz eşimin haberi yok..
Yanlız o kadar heyecanlıyım ki Kaan hocaya soracak ve söyleceklerimi liste yapmam lazım ..

- Varikosel ameliyatından sonra muayene yapılmadığını söyleyeceğim..
- Hormon tetkiki isteyeceğim..
-Spermiyogram hiç kaçmaz :)
-Eşimin sigara içtiğini mutlaka söylemem lazım , söylemezsem çatlarım :)
İnşş hoca bizi kovalamaz hastaneden ..

kaan hoca sizdende dna hasar testi istedimi birde kromozom testi tabiki ilaç verdimi acaba?

slm kızlar.
az once tupbebek bolumune baktım.sympatique dıye bır arkadas vardı.onun yazdıklarını hep okurdum.sureklı esınde sıfır sperm oldugunu yazıyordu.bugun okudum hamıleymıssss.ne kadar guzel degılmı.mıkrotese ıle sperm cıkmıs hatta bırazını dondurmuslar.dusunsenıze 20-30 tane sperm var ve hamıle.bız mılyonlardan bahsedıyoruz.bence herkes hamıle kalır.hemde o arkadas fransadaymıs.en ıyı proflara gtmıs ve en sonunda turkıyede tedavı olmus ve sonuc pozıtıf.Hemen yumurataları toplanmıs ve yerlestırılmıs..yanı bızde tup yada dogal bır sekılde kalıcaz kızlar yaa.umudum ıyıce arttı.ımknsız gozuyle bakılırken o kısının hamıle haberı benı cok duygulandırdı.Rabbim hepımıze yasatsın o duyguyu AMİN.

esini boydan boya kestilermi sanmistin:)))))))))))))))

evet canim ameliyattan sonra bizde de oldu o durumlar:) ama benim yuzum kizarmiyor sanirim kasarlandim

ee profosyonel melek olmak bu demek demekki:))

Kris ben yine şok oldum ama çenemi kapalı tuttum .. Kayınvalidem buda mı başımza gelecekti diye dövünüyordu yazık..Oda minik delikcikleri görünce gülmeye başladı ..

Ronya ne demek , ne yaptım ki !
Eşimde aşkım yediriyorsun içiriyorsun o kadar şeyi ama benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor !!!
İşten geliyorum yatana kadar iş yap , hiç oturmak yok..
Haftada 1 gün bari tatilim olsun :)
Direk yatağa girince uyku moduna girmek istiyorum ..

Bende çok sevindim şimdi sen söyleyince ..
Azospermlilere çok üzülüyorum ..
Onların durumu bizimkinden daha zor rabbim yardım etsin ..
Kızlar koçişş geldi ben kaçar ..
Proxeed'ide almış getirmiş sağolsun zahmet oldu ama neyse :)
Şikayet etmeden içmeyide öğrense mutlu olucam ..
Beni sinir ettikçe kurtlu keçiboynuzu kaynatıp içiricem vallahi nasılsa anlamıyor..
Akıllı olsun..

kaan hoca sizdende dna hasar testi istedimi birde kromozom testi tabiki ilaç verdimi acaba?

ceymi ilk defa gideceğiz.. Sadece mailleşmiştik ve 1 ay endol ile trental kullanıp gelin dedi..
Ben ayrıca proxeed ve evicapta verdim ama ..
Proxeed 3. kutuya geçtik evicapta 1 kutu bitmek üzere ..
Kaan Hoca'nın kullanın dediği ilaçlar bitti..

ronya canım esın ne kullanıyordu senın.proxeed kullanıyormuydu pekı yada klomen.klomen ılk etapta dusuruyor ya belkı ondan dusmsutr

krisss bişey daha sorabilirmiyim?k.hoca bize daha klomen vermedi?tedavinin hangi aşamasında veriyor bu ilacı.biz eylül de tüp düşünüyoruz diyince vermemiş.biz kullansak zararı olurmuki?nede olsa zor ama amacımız doğal yolla hamilelik.

canım aynı şeyi bende sormuştum kris assla dedi dr vermeden kullanmayın zararı olabilirmiş

sende beni çok güldürdün Allahda seni güldürsün.demek çok kısır yedirdin ha.....
bizden istedi ama gidemiycez galiba antalyada da nereye yaptırılıyor bilmiyorum
hoşbuldumm .... : ) nasılsınız?
iyiyiz canım senin sorunun nedir

Son düzenleme:
kızlar yagmurumunda hiç sesi çıkmıyor.onunda yoklugu belli oluyor.
sülümannnnnnnnnnn nerdesin
pambık hadi annesigilde diye sesi çıkmıyor.
bugün net gidip duruyor sinir oldum

bende anlamadım hadi ben iş yerindeyim bir kalkıp bir oturuyorum diğerleri nerede:)))

geceye dogru gelirler heralde.
benimde net sürekli gidip geliyor deli olucam.bende çıkıyım en iyisi sabah görüşürüz
hepinize ALLAH RAHATLIK VERSİN.DUALRINIZI KABUL ETSİN KUCAKLARINIZI BEBİŞLERLE DOLDURSUN.
biri susarken biri aglasın.
kızlar bugünde hastanede birinin üçüzleri olmuş.adamın yaşıda biraz vardı.kadın birini kucagına birini yanına birinide ön koltuga koydular eşimle bakakaldık.tabi Allahım herşeyin hayırlısını versin.üçüzde çok zor olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…