- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.341
ust sinirda canim...
normal sanirim
Kızlar pzt ve cuma günlerinin yoğun olduğunu düşündüğüm için salı günü Kaan Hocaya gitmeye karar verdik , daha doğrusu ben verdim bu kadardan henüz eşimin haberi yok..
Yanlız o kadar heyecanlıyım ki Kaan hocaya soracak ve söyleceklerimi liste yapmam lazım ..
- Varikosel ameliyatından sonra muayene yapılmadığını söyleyeceğim..
- Hormon tetkiki isteyeceğim..
-Spermiyogram hiç kaçmaz :)
-Eşimin sigara içtiğini mutlaka söylemem lazım , söylemezsem çatlarım :)
İnşş hoca bizi kovalamaz hastaneden ..
kaan hocada bi yanlışlıkmı var acaba demiş ama tekrarda istememiş.bir açıklamada yapmamış benimde aklıma takıldı
esini boydan boya kestilermi sanmistin:)))))))))))))))
evet canim ameliyattan sonra bizde de oldu o durumlar:) ama benim yuzum kizarmiyor sanirim kasarlandim
ee profosyonel melek olmak bu demek demekki:))
ayyyy canımmm benide güldürdün
Allahım senide güldürsünnn
kızlarrr eşimde bana sarmış habire diyo sen beni hergün hergün görmedin ondan ben kısır oldumm
bide az evvel demezmi sen bana çok kısır yedirdin ondan böyle oldum
bilgemmm cankuşumm sağol desteğin içinn
slm kızlar.
az once tupbebek bolumune baktım.sympatique dıye bır arkadas vardı.onun yazdıklarını hep okurdum.sureklı esınde sıfır sperm oldugunu yazıyordu.bugun okudum hamıleymıssss.ne kadar guzel degılmı.mıkrotese ıle sperm cıkmıs hatta bırazını dondurmuslar.dusunsenıze 20-30 tane sperm var ve hamıle.bız mılyonlardan bahsedıyoruz.bence herkes hamıle kalır.hemde o arkadas fransadaymıs.en ıyı proflara gtmıs ve en sonunda turkıyede tedavı olmus ve sonuc pozıtıf.Hemen yumurataları toplanmıs ve yerlestırılmıs..yanı bızde tup yada dogal bır sekılde kalıcaz kızlar yaa.umudum ıyıce arttı.ımknsız gozuyle bakılırken o kısının hamıle haberı benı cok duygulandırdı.Rabbim hepımıze yasatsın o duyguyu AMİN.
kaan hoca sizdende dna hasar testi istedimi birde kromozom testi tabiki ilaç verdimi acaba?
hosgeldin canim nedemek basimizin ustune yerin var hemde
bizlerde iyi olmaya çalışıyoruz canım
hoşgeldin boş buldugun yere kurul canım
ronya canım esın ne kullanıyordu senın.proxeed kullanıyormuydu pekı yada klomen.klomen ılk etapta dusuruyor ya belkı ondan dusmsutr
krisss bişey daha sorabilirmiyim?k.hoca bize daha klomen vermedi?tedavinin hangi aşamasında veriyor bu ilacı.biz eylül de tüp düşünüyoruz diyince vermemiş.biz kullansak zararı olurmuki?nede olsa zor ama amacımız doğal yolla hamilelik.
canım aynı şeyi bende sormuştum kris assla dedi dr vermeden kullanmayın zararı olabilirmiş
sende beni çok güldürdün Allahda seni güldürsün.demek çok kısır yedirdin ha.....ayyyy canımmm benide güldürdün
Allahım senide güldürsünnn
kızlarrr eşimde bana sarmış habire diyo sen beni hergün hergün görmedin ondan ben kısır oldumm
bide az evvel demezmi sen bana çok kısır yedirdin ondan böyle oldum
bilgemmm cankuşumm sağol desteğin içinn
bizden istedi ama gidemiycez galiba antalyada da nereye yaptırılıyor bilmiyorumkaan hoca sizdende dna hasar testi istedimi birde kromozom testi tabiki ilaç verdimi acaba?
hoşbuldumm .... : ) nasılsınız?
iyiyiz canım senin sorunun nedir
eeeee kızlaaaaaaaaaar kimsenin sesi soluğu çıkmıyo
galiba bunlar yine face mi kaçtılar.
huuuuuuuuuuuuuuuu kızlar
bende anlamadım hadi ben iş yerindeyim bir kalkıp bir oturuyorum diğerleri nerede:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?