Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim sen her aksam dukkandamisin
gunde kac saat duruyorsun orada?

sayida onemli
hareket az da olsa kullaniriz ama sayinin cok olmasi lazim

valla ablacım en son sayımız toplamda 43.4 milyondu, pazartesiye göre bir plan yaparız gariiii , ama hareketler %2 şer hızlı ve yavaş hızlı,%6 yerinde haraeketliydi İnş artma olmuştur hareket ve sayıda

saol yağmurum benim..Hasta oldum malesef gelecek aya umutlar artık :)))
canım çok üzüldüm ya. senden umutluyduk biz. neyse kısmet önümüzdeki aylara.

kızlar ben de histereskopi olmuştum ya ara kanama şikayetim oluyordu ya çok şükür bu ay olmadı. herhalde problemim düzeldi.maşallah. yumurtlama dönemim de geçti, hiç kanama falan olmadı. çok mutluyum. bu duyguyu uzun zamandır yaşamıyordum. 2 gün değerlendirebildik yumurtlama dönemimde. bakalım ben de beklemeye geçtim. günüm 9-10 mart. epey var daha.

aynen
dogururum valla

zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))

1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim
inşallah canım inşallah.
ben de aynı senin gibi düşünüyorum. arayı açmamak lazım.

hayırlısı canım benim..İnş senden güzel haber alırız, artık senden bekliyoruz :))) düzelmene de çok ama çok sevindim..bu ay ki hamişimiz sen olursun inşAllah..

hayırlısı canım benim..İnş senden güzel haber alırız, artık senden bekliyoruz :))) düzelmene de çok ama çok sevindim..bu ay ki hamişimiz sen olursun inşAllah..

fakirin ekmeği umut naparsın işte. ne kadar kanamam kesilse de rahmin tam toparlanması için 2-3 ay geçmesi gerekiyormuş. doktor bile kontrole mart sonunda çağırdı. bi tarafım bu açıdan umutsuz ama bi tarafım da pır pır ediyor.

olur inş canımcım, Rabbim takdir ederse olur, sen pır pır eden tarafını dinle tatlım:)))) iyi düşünelim iyi olsun..

hoşbulduk bebeğim yok hayatım hamile değilim olsam hemen size söylerim hatta tüm dünya duyar o kadarım yani ama sizleri çok özledim sen nasılsın canım
valla canım kusura bakma gerçekten. biz seni hamilesin ve topiğe girmiyosun zannettik. yanılmışız.
hoşgeldin tekrardan. nerelerdeydin?

Güzeller 32 günde bi regl oluyorum...
Reglimin 11.gününden beri ovülasyon testi yapıyorum...
Son 2 gündür çoook silik,belirli belirsiz ikinci çizgi çıktı...
Sizce devam edeyim mi,tahmini ne zaman yumurtlarım...
Bugün 15.günüm...
Yoksa testi yapmayı mı beceremedim...
Ayyyyy kafam çok karıştı...
:111::111::111::111::111:

valla canım kusura bakma gerçekten. biz seni hamilesin ve topiğe girmiyosun zannettik. yanılmışız.
hoşgeldin tekrardan. nerelerdeydin?

evet canım ya herkes beni hamile sanmış ama değilim canım net gitmişti zaten 4 günde istanbulda kaldım ve artık geldim hamiş olursam ilk siz duyarsınız zaten :))) sen nasılsın

bence biraz daha netleşssin çok silikse ama bariz belliyse hemen preseed ve bacaklar :))

canim sen her aksam dukkandamisin
gunde kac saat duruyorsun orada?

çoğunlukla burdayım canım evde canım sıkılıyo e yemek falanda burda yeniliyo biz belli olmuyo ama sabahları kayınpederim açıyo biz öğleden sonra geliyorum 3 te 4 te falan:)gece 12 1 gibi kapatıyoruz.burada canlılık falan oluyo evde tek durmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…