- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.601
benim de hemen hemen aynı günler.hadi bakalım Rabbim duanı kabul etsin.
kızlar ben çay sevmem ama burda şuan herkes içiyo yenide demlendi bende dışarıya çıkıyorum bi hava alıyım birde çay:)))ayyy şuan dükkanın her yerinden kaşık sesi çıkıyo:))
sayida onemli
hareket az da olsa kullaniriz ama sayinin cok olmasi lazim
canım çok üzüldüm ya. senden umutluyduk biz. neyse kısmet önümüzdeki aylara.
saol yağmurum benim..Hasta oldum malesef gelecek aya umutlar artık :)))
inşallah canım inşallah.aynen
dogururum valla
zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))
1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim
canım çok üzüldüm ya. senden umutluyduk biz. neyse kısmet önümüzdeki aylara.
kızlar ben de histereskopi olmuştum ya ara kanama şikayetim oluyordu ya çok şükür bu ay olmadı. herhalde problemim düzeldi.maşallah. yumurtlama dönemim de geçti, hiç kanama falan olmadı. çok mutluyum. bu duyguyu uzun zamandır yaşamıyordum. 2 gün değerlendirebildik yumurtlama dönemimde. bakalım ben de beklemeye geçtim. günüm 9-10 mart. epey var daha.
hayırlısı canım benim..İnş senden güzel haber alırız, artık senden bekliyoruz :))) düzelmene de çok ama çok sevindim..bu ay ki hamişimiz sen olursun inşAllah..
fakirin ekmeği umut naparsın işte. ne kadar kanamam kesilse de rahmin tam toparlanması için 2-3 ay geçmesi gerekiyormuş. doktor bile kontrole mart sonunda çağırdı. bi tarafım bu açıdan umutsuz ama bi tarafım da pır pır ediyor.
valla canım kusura bakma gerçekten. biz seni hamilesin ve topiğe girmiyosun zannettik. yanılmışız.hoşbulduk bebeğim yok hayatım hamile değilim olsam hemen size söylerim hatta tüm dünya duyar o kadarım yaniama sizleri çok özledim sen nasılsın canım
valla canım kusura bakma gerçekten. biz seni hamilesin ve topiğe girmiyosun zannettik. yanılmışız.
hoşgeldin tekrardan. nerelerdeydin?
bence biraz daha netleşssin çok silikse ama bariz belliyse hemen preseed ve bacaklar :))
Güzeller 32 günde bi regl oluyorum...
Reglimin 11.gününden beri ovülasyon testi yapıyorum...
Son 2 gündür çoook silik,belirli belirsiz ikinci çizgi çıktı...
Sizce devam edeyim mi,tahmini ne zaman yumurtlarım...
Bugün 15.günüm...
Yoksa testi yapmayı mı beceremedim...
Ayyyyy kafam çok karıştı...
:111::111::111::111::111:
canim sen her aksam dukkandamisin
gunde kac saat duruyorsun orada?
evet canım ya herkes beni hamile sanmış ama değilim canım net gitmişti zaten 4 günde istanbulda kaldım ve artık geldim hamiş olursam ilk siz duyarsınız zaten :))) sen nasılsın
bence biraz daha netleşssin çok silikse ama bariz belliyse hemen preseed ve bacaklar :))
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz......
Yok yavyu kuşum,mikroskopla baksan anca görürsün ikinci çizgiyi...
O zaman devam mı testi yapmaya...
Anam ne geç yumurtluyormuşum :44::44:
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?