- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.581
selam canım, iidir sen nasılsın? ben okumakla meşgulüm şuan :))) güzeller yazıyor ben okuyorum..Bugün tüm gün yattım, okula falan gitmedim, karnım baya ağrıdı nedense, üşüttüm sanırım..bende bu ay prseed ve test almayı düşünüyorum kızlar, erken mi sizce? pazartesi günkü test sonuçlarına göre tabii..biraz artış olduysa bu ay çalışmaları ciddi ciddi yapcam :)))
selam canım, iidir sen nasılsın? ben okumakla meşgulüm şuan :))) güzeller yazıyor ben okuyorum..Bugün tüm gün yattım, okula falan gitmedim, karnım baya ağrıdı nedense, üşüttüm sanırım..bende bu ay prseed ve test almayı düşünüyorum kızlar, erken mi sizce? pazartesi günkü test sonuçlarına göre tabii..biraz artış olduysa bu ay çalışmaları ciddi ciddi yapcam :)))
sen ne zaman regli olacaksın eminecim ,bittimi çalışma günlerin
her bebek için sıfırdan başlamak bunu kendim içinde düşünüyorum dakasım da inşallah kaldığın yere preseed le ilerlersin :)) krisim biri kucağında biri karnında ayy düşünemiyorum :))))
ammannnnnnnnnnnnnnn bazen diyorumki cocuk biyana sizin için giriyorum bu topiğe:)
Sizi özlüyorum ,samimiyetinizi:)
Tabi bazen aramıza bazı akrepler girmiyo değil ,onlarıda görmezden geliyorum çünkü bizzzz burda koca bir aileyiz :)))))
yok anacığım nerde ,ben öyle uzaktan ötenlerdenim ,birisinin karşısında hayatta hakkımı savunamam,ben gitsen üstüne bile para veririm:)
saol haytım iyiyz işte ,senide iyi gördüm:)
yok dimi yamuk bir durum ,canını sıkan:?
fsh i yukseltip
sperm kalitesini arttirmak icindi
parçalayamam cidden burda konuştuğum gibi olsam varya ülkeyi yönetirim ben:)sen adami varya
parcalarsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bitti hayırlısıyla dün bitti:)))bende haftaya bugün yani cuma günü başlıyo regl günüm inşallah olmam diyorum sonradan da kızıyorum kendime RABBİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN diyorum içimden:))))
Senin ne zaman mericim?
sen adami varya
parcalarsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk goz agrim benimmm
sen preseed ve testi al evde hazir bulunsun
ama test sonuclarini gormeden kullanma
ayy evet yaaa çok merak ediyom valla mericim, inş artma olmuştur yaa..birde 3. ay ya klomende belki azda çıkabilir veya hiç çıkmayabilirgeçmiş olsun meliscim
test sonuçlarınızı bende bekliyorum aynı anda start aldık sizle bakalım görelim:)
parçalayamam cidden burda konuştuğum gibi olsam varya ülkeyi yönetirim ben:)
inşallah olmuyacaksın hayatım:)pazartesi günüde hayır habelerle gel emi:)
yok ablam, zaten test sonucunu buraya da yazarım, siz ne önerirseniz ona göre..bişey sorcam, prseedi falan hareket en az kaç olunca kullanmalı???
ayy evet yaaa çok merak ediyom valla mericim, inş artma olmuştur yaa..birde 3. ay ya klomende belki azda çıkabilir veya hiç çıkmayabilireşime söyledim zaten, az çıkarsa veya çıkmazsa üzülmek yok, çünkü öyle oluyormuş diye..hayırlısı bakalım, inş pazartesi mutlu bir şekilde yazarım
benimde son günlerim canım bu gün 24. günümdü 26 -30.günler arası oluyorum
inşallah gelmez bu ay kırmızılar
abowwwwaynen
dogururum valla
zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))
1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim
başla başla geç bile kaldınben bu ay preseed kullanıcamhenüz çok erken ama şimdiden bu aydan itibaren başlıyorum ovulasyon günlerim zaten 1 mart oluyor bakalım bu ay neler olacak :)
dimi krisim o potansiyel var onda:))))
yok ablam, zaten test sonucunu buraya da yazarım, siz ne önerirseniz ona göre..bişey sorcam, prseedi falan hareket en az kaç olunca kullanmalı???
ayy evet yaaa çok merak ediyom valla mericim, inş artma olmuştur yaa..birde 3. ay ya klomende belki azda çıkabilir veya hiç çıkmayabilireşime söyledim zaten, az çıkarsa veya çıkmazsa üzülmek yok, çünkü öyle oluyormuş diye..hayırlısı bakalım, inş pazartesi mutlu bir şekilde yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?