Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen preseed ve testi al evde hazir bulunsun
ama test sonuclarini gormeden kullanma

geçmiş olsun meliscim

test sonuçlarınızı bende bekliyorum aynı anda start aldık sizle bakalım görelim:)

ammannnnnnnnnnnnnnn bazen diyorumki cocuk biyana sizin için giriyorum bu topiğe:)
Sizi özlüyorum ,samimiyetinizi:)
Tabi bazen aramıza bazı akrepler girmiyo değil ,onlarıda görmezden geliyorum çünkü bizzzz burda koca bir aileyiz :)))))

sen ne zaman regli olacaksın eminecim ,bittimi çalışma günlerin

Bitti hayırlısıyla dün bitti:)))bende haftaya bugün yani cuma günü başlıyo regl günüm inşallah olmam diyorum sonradan da kızıyorum kendime RABBİM NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN diyorum içimden:))))

Senin ne zaman mericim?

sen adami varya
parcalarsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
parçalayamam cidden burda konuştuğum gibi olsam varya ülkeyi yönetirim ben:)

inşallah olmuyacaksın hayatım:)pazartesi günüde hayır habelerle gel emi:)

benimde son günlerim canım bu gün 24. günümdü 26 -30.günler arası oluyorum

inşallah gelmez bu ay kırmızılar

Son düzenleme:
sen preseed ve testi al evde hazir bulunsun
ama test sonuclarini gormeden kullanma

yok ablam, zaten test sonucunu buraya da yazarım, siz ne önerirseniz ona göre..bişey sorcam, prseedi falan hareket en az kaç olunca kullanmalı???

geçmiş olsun meliscim

test sonuçlarınızı bende bekliyorum aynı anda start aldık sizle bakalım görelim:)
ayy evet yaaa çok merak ediyom valla mericim, inş artma olmuştur yaa..birde 3. ay ya klomende belki azda çıkabilir veya hiç çıkmayabilir eşime söyledim zaten, az çıkarsa veya çıkmazsa üzülmek yok, çünkü öyle oluyormuş diye..hayırlısı bakalım, inş pazartesi mutlu bir şekilde yazarım

inşallah öyle bi şok yaşamazsınız meliscim ama yinede olası durumlar iöçin eşleri hazırlamak lazım dediğin gibi

ama bence artmıştır kl. kullnanlardaki düşüş çok nadir görülüyomuş

benimde son günlerim canım bu gün 24. günümdü 26 -30.günler arası oluyorum

inşallah gelmez bu ay kırmızılar

benim de hemen hemen aynı günler.hadi bakalım Rabbim duanı kabul etsin.

kızlar ben çay sevmem ama burda şuan herkes içiyo yenide demlendi bende dışarıya çıkıyorum bi hava alıyım birde çay:)))ayyy şuan dükkanın her yerinden kaşık sesi çıkıyo:))

aynen
dogururum valla

zaten dogumdan sonra hic korunmicam 2. icin bende sizinle mucadeleye baslicam arkadaslar:))

1 sene sonra burada herseye sifirdan basliyorum
klmn ler proxeed ler preseed lerrr:)) ay heyecanlandim
abowwww
hoş bende aynen senin gibi düşünüyorum nasipse yani arka arkaya ayy çok heyecanlı yaa doğrucaksın emzireceksin ve bunları burda bizimle yaşıyacaksın inşşşş...
bu arada acil msn yi açarmısın sana sormam gerekn bişeyler var lütfennn

ben bu ay preseed kullanıcam henüz çok erken ama şimdiden bu aydan itibaren başlıyorum ovulasyon günlerim zaten 1 mart oluyor bakalım bu ay neler olacak :)
başla başla geç bile kaldın
beraber hamiş kalcaz inş. ha gayret

veee selam güzel hatunlarrrrr

sayida onemli
hareket az da olsa kullaniriz ama sayinin cok olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…