- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.821
gunaydın kızlarrrr
nasılsınız ozlem ronya yagmur gulum nermın vede dıger arkadslar.......
ben ılaclarıma basladım cok sukur 3. gunumuz bugun teyzelerı :)
10 arlıktada lucrıne gecıorum rabbımın ıznylen
duanıza ıhtıyacım var hepınızı cok optum
Maşallah canım. Hayırlı olsun tedavin. Hadi patlat bi hamileyimmmmmmm haberini inşallah...gunaydın kızlarrrr
nasılsınız ozlem ronya yagmur gulum nermın vede dıger arkadslar.......
ben ılaclarıma basladım cok sukur 3. gunumuz bugun teyzelerı :)
10 arlıktada lucrıne gecıorum rabbımın ıznylen
duanıza ıhtıyacım var hepınızı cok optum
canım geçmiş olsun varikosel v.s bişey varmıydımerhaba,paylaşım için çoookk teşekkürler dün gece saat 3 te buldum bu konuyu ve hemen tarifi yazdım inşallah işe yarar gerçi sıkıntının tam olarak neden kaynakladığını bilemiyorum eşimde hem sperm azlığı hemde canlılığında sıkıntı var spermogram testi yapılabildi sadece morfoloji testi yapılamamış sayı azlığından ve 8 tane ölü görünmüş doktorumuz sonuçlara bakar bakmaz hemen tüp bebek dedi ilaç ve tedaviyle boşa zaman kaybetmeyin testi tekrarlıyalım ve bir üroloğa görünün dedi şimdi testi tekrarı için zaman geçmesini bekliyorum napıcaz bilmiyorum çok umutsuz durumdaymışız gibi hissediyorum
sagol cnaım evet üşüttüm galıba cok sancım var
canım geçmiş olsun varikosel v.s bişey varmıydı
canım anlamadım ya siz neye dayanarak sperm testi yaptınız doktor muayene etmedimi sebebi bu, bu yüzden spermler eksik bilgilendirmedimi canım tabiki en başta ürolog geliyo amao konuyla ilgili hiç bişey söylemedi doktorum testi tekrarlayıp üroloğa görünün dedi üroloğun söyliycekleri önemliymiş ona göre hareket ederiz dedi sadece
Öfffff kızlar Kaan Hocadan hala cevap gelmedi. Bende aradım kendisi, maillere bakıp yazayım dedi cevabı...Bakalım ne diycek????
canım ya bak sende ankarada yaşıyomuşsun ben prof. doktor Kaan AYDOS hocaya gidiyorum eşinle birlikte ona gidin dünyanın en güzel doktoru biz ona gittikinan neye göre istedi bilmiyorum dktoruma 1.5yıllık evli olduğumu ilk 3 ay ciddi şekilde korunduğumuzu sonrasında korunmadığımızı buna rağmen gebelik olmadığını anlattım muayene oldum bende yumurtlama sorunu varmış ou görünce bu tek taraflı olmaz genelde eşinde test yaptırsın dedi olay tamamen bundan ibaret anladığım kadarıyla üroluğa gönderme sebebide spermlerin neden az ve cansız olduğunu öğrenmek için doktorum bana belki küçükken geçirilen bi hastalık inmemiş testis hormon eksiliği filan olabilir dedi umarım bu sefer doğru anlamışımdır:)
kızzzlllllaaaaarrrr yaaaa kafam çoookkk karıştı bugüünn...
kocam doktora gitti sperm testi yapıldı doktor demiş ki enfeksiyon için daha antibiyotik kullanman lazım demiş ( 3 kutu kullanmıştık bayramdan önce ama geçmemiş) diğer değerlerin normal sadece hareket % 60 % 70 olsa daha iyi olur demiş diğer değerlerin normal enfeksiyon geçince 3-4 ay bekleyelim duruma göre varikosel için ameliyata gerek yok şu değerlerle demiş. bir önceki testi tüp bebek merkezinde yaptırmıştık değerler yaklaşık aynıydı morfoloji kruger e göre %1 di ama bizim doktor o testi beğenmedi kendi yaptırttı %60 çıktı who ya göre normal dedi amannn anlamadım bu arada ne değişti biraz keçiboynuzu falan yaptık bide antibiyotik kullandı işte yada ilk test yanlış oldu offf...yeni testime bide siz bakın kızlar ya ne diyosunuz?
volüm : 1cc
renk kirli beyaz
likefikasyon:15 dk. viskozite: normal ph : bazik
sayı 39milyon
normal morfoliji : %60
hareket saatte: %50
yorumlarınızı bekliyorumm :18:
krishazelim 24 saatlik idrar testi verices canım yarın sabah 8 de bitiyo bu nedenle şu ginseng v.s vitaminleri bugün vermeyeyim değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?