- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.841
vermedim canım sağolverme canim hicbirsey
ya ben bide rahim testi yaptırmadım hormanlarıma bakıldı sorun yokmuş yumurta takibinde de yumartalarım ve yumurtlamam normal çıktı ama doktor rahim filmi için erken demişti napsam ki acaba korkuyorum ama anesteziyle de oluyomuş öyle yaptırırım en olmadı ?
korktuğum proxeed plus bugün elime ulaştı şükür kocaman bir kutu 6 adet sipariş etmiştim :)))) krishazelim ben şimdi proxeed plus beklemeye alıyorum hormon ilaçlarını kullansın ondan sonra başlarım diye düşünüyorum proxeed plus a sen ne diyosun canım kaan hocayada msj attım ne zaman kullanmaya başlayalım diye
doktor sana kullanın sorun olmaz dediyse için rahat olsun canım benim işler biraz karışık :))) yarın kan tahlili sonuçlarını alıcas birde idrar testi verices hormon tedavisinin gelişimine başladık sayılır ama henüz ilerleyemedik sonra 17 şubata randevu verdiler MR için onuda beklices veya beklemices şuan belli değil yarın bir bakalım canım neolacak işte böylecanım son testte eşimin fsh değeri düşük çıktı doktor klomen verdi kullanıyoruz,aynı zamanda eşime proxeed plus da vermeye başladım inşallah kaş yapalım derken göz çıkarmayı
bende kaan hocaya ilaçları yazdım kullanabilir dedi
siz hormon tedavisini nasıl yapıyosunuz
rahim filmini çektirmek çok kolay ,ben çektirdim anastesi yok,çokda kısa sürdü korkma bence
mericim kan tahlili verdiniz değilmi ondan sonra klomen vermiştir
teşekkürler canım ne bileyim rahim filmi topiğini okudum da daha da korktum valla ama çektirmem lazım bakalım..
teşekkürler canım ne bileyim rahim filmi topiğini okudum da daha da korktum valla ama çektirmem lazım bakalım..[/QUOTE
ne kadardır çocuk istiyosun ve sorunun nedir bilmiyorum ama içinin rahat olmasını istiyosan çektitrebilirsin
ama çektireceğin yeri iyi araştır eski usül olmasın bildiğim kadarıyla o durumda enfeksiyon kapma olayı olabiliyor,yeni teknikle çektir biraz pahalı ama inan değer 5 dk hiç acısız çektirir 15 dk sonucu alırsın,
doktor sana kullanın sorun olmaz dediyse için rahat olsun canım benim işler biraz karışık :))) yarın kan tahlili sonuçlarını alıcas birde idrar testi verices hormon tedavisinin gelişimine başladık sayılır ama henüz ilerleyemedik sonra 17 şubata randevu verdiler MR için onuda beklices veya beklemices şuan belli değil yarın bir bakalım canım neolacak işte böyle
hayırlısı olur inşallah, ya bu MR nedir,eşinin beyin ameliyatı durumundan bahsetmişdin onunlamı ilgili canım geç bi tarih o yüzden merak ettim
sağol canım ya inşallah acısız olur... 1 sene olcak bizim olmadı maalesef eşimde varikosel çıktı ama şu anda değerleri çok kötü değil doktor eşinde bi kontrol ettirsin dedi bakçaz işte hayırlısı...teşekkürler canım ne bileyim rahim filmi topiğini okudum da daha da korktum valla ama çektirmem lazım bakalım..[/QUOTE
ne kadardır çocuk istiyosun ve sorunun nedir bilmiyorum ama içinin rahat olmasını istiyosan çektitrebilirsin
ama çektireceğin yeri iyi araştır eski usül olmasın bildiğim kadarıyla o durumda enfeksiyon kapma olayı olabiliyor,yeni teknikle çektir biraz pahalı ama inan değer 5 dk hiç acısız çektirir 15 dk sonucu alırsın,
canım ya bak sende ankarada yaşıyomuşsun ben prof. doktor Kaan AYDOS hocaya gidiyorum eşinle birlikte ona gidin dünyanın en güzel doktoru biz ona gittik
sağol canım ya inşallah acısız olur... 1 sene olcak bizim olmadı maalesef eşimde varikosel çıktı ama şu anda değerleri çok kötü değil doktor eşinde bi kontrol ettirsin dedi bakçaz işte hayırlısı...
sıfır acı mein olabilirsin ,çektirmeden önce dediğin topikden bende bakmışdım ama malesef bazı arkadaşlar çok abartıyor,jinekolojik muayneden hiç farkı yok,yani bilmiyorum ama ben hiç birşey hissetmedim ama doktorumda çok iyiydi,hiç korkma ,dediğin gibi hayırlısı
bugün bir başka arkadaş daha kaan aydos hocayı tavsiye etti bende gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için bakalım kaan hoca ne diycek inşallah hepimiz için güzel şeyler olur beklediğimiz güzel haberleri alırız.
canım banada krishazel anlatmıştı sonrasında eşimde anlattı çok ünlü bir prof olduğunu biz yine tanıdık vasıtasıyla onu bulmuştuk krishzael de destek vermişti kaan hocanın mükemmelliğine bende sana onu tavsiye ederim nasıl olsa burdasın gidin eşinle ankara üniv. tıp fakültesinde kaan hoca üroloji bölümü
meri fotonu bekliyoz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?