Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya ben bide rahim testi yaptırmadım hormanlarıma bakıldı sorun yokmuş yumurta takibinde de yumartalarım ve yumurtlamam normal çıktı ama doktor rahim filmi için erken demişti napsam ki acaba korkuyorum ama anesteziyle de oluyomuş öyle yaptırırım en olmadı ?

korktuğum proxeed plus bugün elime ulaştı şükür kocaman bir kutu 6 adet sipariş etmiştim :)))) krishazelim ben şimdi proxeed plus beklemeye alıyorum hormon ilaçlarını kullansın ondan sonra başlarım diye düşünüyorum proxeed plus a sen ne diyosun canım kaan hocayada msj attım ne zaman kullanmaya başlayalım diye

rahim filmini çektirmek çok kolay ,ben çektirdim anastesi yok,çokda kısa sürdü korkma bence

canım son testte eşimin fsh değeri düşük çıktı doktor klomen verdi kullanıyoruz,aynı zamanda eşime proxeed plus da vermeye başladım inşallah kaş yapalım derken göz çıkarmayı
bende kaan hocaya ilaçları yazdım kullanabilir dedi
siz hormon tedavisini nasıl yapıyosunuz

doktor sana kullanın sorun olmaz dediyse için rahat olsun canım benim işler biraz karışık :))) yarın kan tahlili sonuçlarını alıcas birde idrar testi verices hormon tedavisinin gelişimine başladık sayılır ama henüz ilerleyemedik sonra 17 şubata randevu verdiler MR için onuda beklices veya beklemices şuan belli değil yarın bir bakalım canım neolacak işte böyle

mericim kan tahlili verdiniz değilmi ondan sonra klomen vermiştir

evet canım kandan fsh lh ve testestorona bakıldı
ben fsh erkeklerde önemini yeni öğrendim bi,lmiyodum
çünkü biz geçen yıl teoman kadıoğluna gidiyoduk bizden sadece o fsh istemişti o zamanda 7.98 gibi bişeydi normal bulmuş doktorki bişey söylememiş
yani biz yaklaşık bir yıldır fsh dan habersizdik yeni öğrendik 15 gün sonra tekrar baktırıcaz

hayırlısı olur inşallah, ya bu MR nedir,eşinin beyin ameliyatı durumundan bahsetmişdin onunlamı ilgili canım geç bi tarih o yüzden merak ettim

teşekkürler kızlar destek ve moral için iyi ki varsınız valla yaaa... napayım mecbur çektircez dimi strese gerek yokkk..

canım ya bak sende ankarada yaşıyomuşsun ben prof. doktor Kaan AYDOS hocaya gidiyorum eşinle birlikte ona gidin dünyanın en güzel doktoru biz ona gittik

bugün bir başka arkadaş daha kaan aydos hocayı tavsiye etti bende gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim ilgin ve yardımın için bakalım kaan hoca ne diycek inşallah hepimiz için güzel şeyler olur beklediğimiz güzel haberleri alırız.

canım banada krishazel anlatmıştı sonrasında eşimde anlattı çok ünlü bir prof olduğunu biz yine tanıdık vasıtasıyla onu bulmuştuk krishzael de destek vermişti kaan hocanın mükemmelliğine bende sana onu tavsiye ederim nasıl olsa burdasın gidin eşinle ankara üniv. tıp fakültesinde kaan hoca üroloji bölümü

inşallah canım mutlaka gideriz eşimle konuştum şimdi kayınpederiminde bir arkadaşı varmış prof hacettepede tekin durukan duydunuzmu bilmiyorum ama çok tecrübeli ve zehir gibi bir doktormuş aklımızda şuan gidilicek sadece 2 doktor var artık ikisinede ayrı ayrı gösteririz sonuçları bakalım ne diycekler birde bişey sorucam sana canım eşimin test sonucunu kaan hocaya mail atma gibi bi imkanımız varmı acaba en azından bu testle bir fikrini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…