- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.861
canım benim dün hepinizi gördüm ve herkes çok şeker maşallah geleceğin güzel anneleri,ben girdiğimde kimse yokdu koymadım resim o yüzden başka zaman koyarım
ayrıca maşalla kim der 3 yaşında oğlu var..
evet tatlım kaan hocaya mail atabilirsin inşallah sizin için iyi olur canım acil şafalarinşallah canım mutlaka gideriz eşimle konuştum şimdi kayınpederiminde bir arkadaşı varmış prof hacettepede tekin durukan duydunuzmu bilmiyorum ama çok tecrübeli ve zehir gibi bir doktormuş aklımızda şuan gidilicek sadece 2 doktor var artık ikisinede ayrı ayrı gösteririz sonuçları bakalım ne diycekler birde bişey sorucam sana canım eşimin test sonucunu kaan hocaya mail atma gibi bi imkanımız varmı acaba en azından bu testle bir fikrini alırız
hoşbulduk pamukcum naber canımm
nasılsın
iyiyim canım takılıyorum yine buralarda herzaman ki gibi çıkarım birazdan :)
evet tatlım kaan hocaya mail atabilirsin inşallah sizin için iyi olur canım acil şafalar
korktuğum proxeed plus bugün elime ulaştı şükür kocaman bir kutu 6 adet sipariş etmiştim :)))) krishazelim ben şimdi proxeed plus beklemeye alıyorum hormon ilaçlarını kullansın ondan sonra başlarım diye düşünüyorum proxeed plus a sen ne diyosun canım kaan hocayada msj attım ne zaman kullanmaya başlayalım diye
daha yeniyim tanışmadık ama bugün bir kaç arkadaş bahsetti senden tavsiye ettiğin doktorlardan bu arada hoşgeldinnnnn...
iyi akşamlar kızlar, kaan hocaya ulaşmak için yardımlarınıza teşekkürler (özellikle ronya:)) cevap geldi endol ve trendal 400mg kullanın şimdilik demiş biz ankara'da değiliz 1 ay sonra gidebileceğiz o zaman da kan tahlili yaptırıp sonuçlarla gelin tekrar değerlendirelim demiş.
Bir sorum daha var size bunlar aç mı tok mu alınıyor?
iyi akşamlar kızlar, kaan hocaya ulaşmak için yardımlarınıza teşekkürler (özellikle ronya:)) cevap geldi endol ve trendal 400mg kullanın şimdilik demiş biz ankara'da değiliz 1 ay sonra gidebileceğiz o zaman da kan tahlili yaptırıp sonuçlarla gelin tekrar değerlendirelim demiş.
Bir sorum daha var size bunlar aç mı tok mu alınıyor?
dün geceden beri sayfa sayfa dolaşıyorum bir sürü kür buldum canlılığı ve sayıyı arttırmak için yapmaya başlıcaz bakalım morfoloji testi yapılamıycak kadar az sayıda ve cansızmış işte acaba morfoloji biz de de mi 0 oluyo bu durumda
Tok alacaksiniz canim
dogru yoldasiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?