- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.281
cnm bizim testesteronumuz düşüktü düzeldi sebepsiz infertiti tanısı konuldu bize sperm sayıyımız 3 ayda çok düştü dr söylemeden proxeed kullandık fazladan burdan sağolsun kızlardan öğrendiklerimi uygulamaya çalışıyorum morfoloji düzelmiyor yüzde 4 bakalım bu ay tekrar test yaptırdık hormon yarın alacağız sonuçları yorucu ama sabır:)bize devam dedi eşim içmek istemiyor yoruldu şimdi bir haftadır birşey içiremiyorum kırmızı ginseng dışında
selam güzel hatunlar nasılsınız??? kriscim ve melekcim ikinizede çok geçmiş olsun, Rabbim evlerden ırak kılsın hepimize.. Bende öyle okudum bir güzel şimdide yazayım dedim :))) KRİScim gerçekten ismi ne olacak meleğin :))) bende bilmiyorum, zeynep mi duymuştum sanki bir ara yada öle uydurdum :))
ohhh rahatladım şimdi geçebilirim içeri:)))yok canım neden alınayım :) işim vardı geldim şimdi
ohhh rahatladım şimdi geçebilirim içeri:)))
kris beni hala kabul etmedin ben göremiyorum o yüzden
selam şekerler
umarım herkes iyidir
melekcim hoş geldin merak ettim seni,annene çok geçmiş olsun tatlım inşallah kısa zamanda atlatır
kizlar ishal nasil gecer(
cok kotuyum
türk kahvesi veya kola içebilirsin yada türk kahvesini 1 tatlı kaşığı yiyebilrisin
cok kotuyum
sağol canım benim . arada okudum buraları ama bazı yerleri kaçırmışım. özledim sizleri.sen nasılsın?
cok kotuyum
kris benim reglime aşağı yukarı 2 -3 gün var
dayanamadım bu gün test yaptım tek çizgi çıktı((
bu ayda tutturamadıkkkkk
kırmızıllar gelene kadar ümidin olsun çizgiler bazen geç çıkıyomuş. inşallah hamilesindirkris benim reglime aşağı yukarı 2 -3 gün var
dayanamadım bu gün test yaptım tek çizgi çıktı((
bu ayda tutturamadıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?