- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.301
kizlar ishal nasil gecer(
cok kotuyum
kris benim reglime aşağı yukarı 2 -3 gün var
dayanamadım bu gün test yaptım tek çizgi çıktı((
bu ayda tutturamadıkkkkk
kris benim reglime aşağı yukarı 2 -3 gün var
dayanamadım bu gün test yaptım tek çizgi çıktı((
bu ayda tutturamadıkkkkk
reglin gecmeden idrarda cikmaz ki
bende öyle biliyorum ama bu gün gebelik topiğinde okudum amerikadan gelen preseed in içinden çıkan testlele 5 gün kala görenler olmuş yada 2 -3 gün öncesinden silik çift çizgi çıkmış bazılarında
bende onları okuyunca bakim bi dedim bakmez oleydimmmm((
sanmıyorum regli belirtilerinin tamamı var,gerçi öyle de olabiliyomuş ama ne biliyim hayırlısı kuşumkırmızıllar gelene kadar ümidin olsun çizgiler bazen geç çıkıyomuş. inşallah hamilesindir
amin canım hepimizemerim canım daha varmış regl gününe idrar testi yaptın sonuçta kan değilki 3 gün kala çıksın.moralini bozma Rabbim hayırlısını versin
meri en güzel belirti akıntının olması sende buaralar akıntı varmı
emine senin kaç günün var
mericim kendini fazla kaptırma hayatım sonra üzülürsün tabi inşallah hamilesindir adet gününü bekle tatlış olmassa ömümüzdeki aya kalır artık canını sıkma önümüzde güzel aylar bizi bekliyor zaten
umarım gelmez kırmızılar,ben tetikte bekliyorum hatta bi an önce gelsinlerde önümüzdeki aya çalışıyım diyorum kendeimcecanım benim şaşmazsa önümüzdeki cmts,pazar günü.öyle bir güne geliyo ben annemlerdeyim:)ve çalıştığım gün cmts:)
yok pamuk ben kendimi kaptırmıyorum zaten
ki sanmıyorum bu ayda regliyi bekliyorum
alıştım artık 2 yıldır hep aynı fasıl üzülme yetimi kaybettim sanırım yada fazla sürmüyor
iyiyim yani
aynı şeyleri bende hissediyorum merii
her ay gecikince test yapıyorum her seferinde ümitleniyorum ama negatifi görünce eskisi gibi olmuyorum :85::85::85:
aynı şeyleri bende hissediyorum merii
her ay gecikince test yapıyorum her seferinde ümitleniyorum ama negatifi görünce eskisi gibi olmuyorum :85::85::85:
kizlar kahveye limon sikip yedim
uzerine su icecekmiyim?
benim günüm hiç geçmiyo canım
normalde pek testte yapmam
ama bu gün yapasım tuttu
neyse inşallah zşıcaz bu günleride hepberaber
kizlar kahveye limon sikip yedim
uzerine su icecekmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?