Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
reglin gecmeden idrarda cikmaz ki

bende öyle biliyorum ama bu gün gebelik topiğinde okudum amerikadan gelen preseed in içinden çıkan testlele 5 gün kala görenler olmuş yada 2 -3 gün öncesinden silik çift çizgi çıkmış bazılarında
bende onları okuyunca bakim bi dedim bakmez oleydimmmm((

ya onların erken döllenmiştir seninki geç olmuş olabilir emin olamazsın birkaç gün geçmeden bence canım

kırmızıllar gelene kadar ümidin olsun çizgiler bazen geç çıkıyomuş. inşallah hamilesindir
sanmıyorum regli belirtilerinin tamamı var,gerçi öyle de olabiliyomuş ama ne biliyim hayırlısı kuşum
merim canım daha varmış regl gününe idrar testi yaptın sonuçta kan değilki 3 gün kala çıksın.moralini bozma Rabbim hayırlısını versin
amin canım hepimize
meri en güzel belirti akıntının olması sende buaralar akıntı varmı

yok malesef canım

mericim kendini fazla kaptırma hayatım sonra üzülürsün tabi inşallah hamilesindir adet gününü bekle tatlış olmassa ömümüzdeki aya kalır artık canını sıkma önümüzde güzel aylar bizi bekliyor zaten

yok pamuk ben kendimi kaptırmıyorum zaten
ki sanmıyorum bu ayda regliyi bekliyorum
alıştım artık 2 yıldır hep aynı fasıl üzülme yetimi kaybettim sanırım yada fazla sürmüyor
iyiyim yani

canım benim şaşmazsa önümüzdeki cmts,pazar günü.öyle bir güne geliyo ben annemlerdeyim:)ve çalıştığım gün cmts:)
umarım gelmez kırmızılar,ben tetikte bekliyorum hatta bi an önce gelsinlerde önümüzdeki aya çalışıyım diyorum kendeimce
ya aslına benim preseeddim biti sayılır
geçen ay için krise 2 kullanımlık var demiştim meğer baya varmış
bu ay de 2 kullanımlık çıkarda ama yinede hazırlık yapmam lazım

Son düzenleme:
yok pamuk ben kendimi kaptırmıyorum zaten
ki sanmıyorum bu ayda regliyi bekliyorum
alıştım artık 2 yıldır hep aynı fasıl üzülme yetimi kaybettim sanırım yada fazla sürmüyor
iyiyim yani

aynı şeyleri bende hissediyorum merii
her ay gecikince test yapıyorum her seferinde ümitleniyorum ama negatifi görünce eskisi gibi olmuyorum :85::85::85:

her ay gecikince test yapıyorum her seferinde ümitleniyorum ama negatifi görünce eskisi gibi olmuyorum :85::85::85:

bende tek çizgileri görünce bazen diyorum ki ben tek çizgi görüyorum birgün çift çizgi görürsem kafayı yermiyim acaba diyorum :)))))))))) sanırım mutluluktan yicez inşallah

benim günüm hiç geçmiyo canım
normalde pek testte yapmam
ama bu gün yapasım tuttu
neyse inşallah zşıcaz bu günleride hepberaber

benim günüm hiç geçmiyo canım
normalde pek testte yapmam
ama bu gün yapasım tuttu
neyse inşallah zşıcaz bu günleride hepberaber

ben her ay yapıyorum hemde hamile olmadığıma emin olduğum halde :)))) benim gibi deli yoktur diyorum kendimede .) canını sıkma hayatım Allah büyük birgün çift çizgiyi bizlerde göreceğiz o birgün de çok uzak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…