Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insan regl olunca önümüzdeki ay hemen geliyo:)zaman çabuk geçiyo canım

bende tek çizgileri görünce bazen diyorum ki ben tek çizgi görüyorum birgün çift çizgi görürsem kafayı yermiyim acaba diyorum :)))))))))) sanırım mutluluktan yicez inşallah

bende düşünüyorum ne yaparım diye ağlamak gülmek karışır herhalde

benim günüm hiç geçmiyo canım
normalde pek testte yapmam
ama bu gün yapasım tuttu
neyse inşallah zşıcaz bu günleride hepberaber

benim birgün geçse yaparım hatta o ay olana kadar
ben geçenlerde yaptım çıkmadı tabi
eşim diyorki sana en iyisi 1 koli alalım canın sıkıldıkça yaparsın

ama bir yandan da zevkli oluyor kızlar bu testler ya hepten olumsuz bakmayalım :)))) heyecanla dakikaların geçmesini bekliyosun yapması zevkli ama sonu kötü oluyo tamam bunu bende kabul ediyorum

kızlar ovulasyon günlerinden sonra adet gününe 13 veya 15 gün kalıyo aslında çok az değilmi tuhaf

ay benimki çok hamrat geçmiyo ki illa günüde gelcek hatta bir kaç gün önceden kahverngi gelcek hebr vercek kendini:) bende bu sefer test yaptım yerleşme kanasımı ffalan diye ama nerdeeee . ben eşime söylemiyorum test yaptığımı

kızlar bugün benim 12. gün ovulasyon tek çizgi çıkar kesin gideyim yapayım bakalım tek çizgimi acaba :)))

var var merak etme canım bende sendenim

geçen gün çok yakın bi arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim
arkadaşım geçen yaz hamile kalmıştı fakat düştü bende üzülüyo diye varmı bişey diye hiç sormam neyse renk verdi bu azıcık sıkıştırınca söyledi 3 ay dolmadan bu defa kimseye söylemiyolarmış 12 haftalık hamile ortak bi arkadaş vardı onu sordum aramıyorum ne zamandır iyimi diye bişey demedi
ben de diğer arkadaşı aradım telefonu bi açısşı vardı öyle bi mutlulukki anında anlaşılıyo hamileyim diye çığlık attı kuşum 12 haftalık yine
ikiside çok yakın arkadaşlarım ikiside bende çok sonra evlendiler ama her ikiside bizim kadar olmasada bebiş için biraz uğrartılar
keşke dedim benimde sizlele aynı anda olsaydı üçümüz beraber büyütürdük dedik ama kısmet değilmiş

Son düzenleme:

Ne güzel işte maşallah strese girmessin canım böyle insan umutlanıyor.

kızlar bugün benim 12. gün ovulasyon tek çizgi çıkar kesin gideyim yapayım bakalım tek çizgimi acaba :)))

yap bakalım

belli olmaz merim belki seninkide 2 haftalıktır şu an :) inşallah. olmazsa da onlara yetişecez merak etme

arkadaşlar slm bi süredir forumdan takip ediyodum ama ilk kez yazıyorum.benim de sorunum sizlerle aynı.eşimin sperm sayısı 5 milyon.3 kez aşılama denedik üçünde de hüsranla sonuçlandı.şimdi tüp bebek denemek istiyoruz.ne zormuş bu kadar sorun yaşamak.ama allah dermanını veriyo bi şekilde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin kucağı bebeişerimizle dolsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…