- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.321
umarım gelmez kırmızılar,ben tetikte bekliyorum hatta bi an önce gelsinlerde önümüzdeki aya çalışıyım diyorum kendeimce
ya aslına benim preseeddim biti sayılır
geçen ay için krise 2 kullanımlık var demiştim meğer baya varmış
bu ay de 2 kullanımlık çıkarda ama yinede hazırlık yapmam lazım
insan regl olunca önümüzdeki ay hemen geliyo:)zaman çabuk geçiyo canım
insan regl olunca önümüzdeki ay hemen geliyo:)zaman çabuk geçiyo canım
bende tek çizgileri görünce bazen diyorum ki ben tek çizgi görüyorum birgün çift çizgi görürsem kafayı yermiyim acaba diyorum :)))))))))) sanırım mutluluktan yicez inşallah
benim günüm hiç geçmiyo canım
normalde pek testte yapmam
ama bu gün yapasım tuttu
neyse inşallah zşıcaz bu günleride hepberaber
kizlar kahveye limon sikip yedim
uzerine su icecekmiyim?
çalışmalardan sonra adet gününe gelene kadar nasıl heyecan yapılıyo :)) ozaman hiç geçmiyo işte
çalışmalardan sonra adet gününe gelene kadar nasıl heyecan yapılıyo :)) ozaman hiç geçmiyo işte
bende düşünüyorum ne yaparım diye ağlamak gülmek karışır herhalde
benim birgün geçse yaparım hatta o ay olana kadar
ben geçenlerde yaptım çıkmadı tabi
eşim diyorki sana en iyisi 1 koli alalım canın sıkıldıkça yaparsın
sizin daha çok şansıznız var sebepsiz infitlite bizden daha şanslı, bence en kısa zamanda senden hamile haberleri alrıız :)
bende düşünüyorum ne yaparım diye ağlamak gülmek karışır herhalde
evt bende hep düüşünürüm naparım diye aman olsun da görcez inşallah napcağımızı
benim birgün geçse yaparım hatta o ay olana kadar
ben geçenlerde yaptım çıkmadı tabi
eşim diyorki sana en iyisi 1 koli alalım canın sıkıldıkça yaparsın
ben her ay yapıyorum hemde hamile olmadığıma emin olduğum halde :)))) benim gibi deli yoktur diyorum kendimede .) canını sıkma hayatım Allah büyük birgün çift çizgiyi bizlerde göreceğiz o birgün de çok uzak değil
ay benimki çok hamrat geçmiyo ki illa günüde gelcek hatta bir kaç gün önceden kahverngi gelcek hebr vercek kendini:) bende bu sefer test yaptım yerleşme kanasımı ffalan diye ama nerdeeee . ben eşime söylemiyorum test yaptığımı
kızlar bugün benim 12. gün ovulasyon tek çizgi çıkar kesin gideyim yapayım bakalım tek çizgimi acaba :)))
belli olmaz merim belki seninkide 2 haftalıktır şu an :) inşallah. olmazsa da onlara yetişecez merak etmegeçen gün çok yakın bi arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim
arkadaşım geçen yaz hamile kalmıştı fakat düştü bende üzülüyo diye varmı bişey diye hiç sormam neyse renk verdi bu azıcık sıkıştırınca söyledi 3 ay dolmadan bu defa kimseye söylemiyolarmış 12 haftalık hamile ortak bi arkadaş vardı onu sordum aramıyorum ne zamandır iyimi diye bişey demedi
ben de diğer arkadaşı aradım telefonu bi açısşı vardı öyle bi mutlulukki anında anlaşılıyo hamileyim diye çığlık attı kuşum 12 haftalık yine
ikiside çok yakın arkadaşlarım ikiside bende çok sonra evlendiler ama her ikiside bizim kadar olmasada bebiş için biraz uğrartılar
keşke dedim benimde sizlele aynı anda olsaydı üçümüz beraber büyütürdük dedik ama kısmet değilmiş
var var merak etme canım bende sendenim
tek değilmişim desene :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?