Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yavru kuşum üzülme yazdıklarını okuyunca içim buruldu birdahaki ay senin ayın olur hayırlısıyla inşallah
sizin şansınız benden daha yüksek tedaviye bayadır devam ediyorsunuz ben listenin sonundayım

Canım hoşgeldin aramıza Allah kolaylık versin tedavinizde
hepimizin dileği inşallah gerçek olurr hayırlısıylaaa

ikinci çizgi silik çıktı ama belirgin kızlar bugün deneme yapsam nasıl olur acaba
evt bugün çalışman lazım kris söylesene canım silik çıksa bile çalışın dyodun di mi. sen iyimisin bu arada miden de kötü mü wc demisin yoksa canım kendine iyi bak, geçemzse yarın doktora git.

hoşgeldin canım. allah yardımcımız olsun hepimizin. ama benim bildiğim 10 milyon olunca aşılam yapıyolar, size çabuk davranmışlar. tedavi denediniz mi

belli olmaz merim belki seninkide 2 haftalıktır şu an :) inşallah. olmazsa da onlara yetişecez merak etme

onlar için çok sevindim çünkü ikiside en az benim kadar istiyodu ve uğraşıyodu
canım sıkılmadı da keşke dedik üçümüzde,çok yakındık biz benim iş arkadaşlarımdı onlar eşlerimizde aynı meslekten ,inşallah bi daha ki aya yetişirim onlara dediğniz gibi

teşekkür ederim hoşbulduk ben hepşnizi tanıyorum aslında benim de ismim burcu burda olmaktan ve anlayan birilerini bulmaktan çok mutluyum.

doğru yerdesin canım biz burda herşeyi buluyoruz tedaviyi stressiz yaşamayı umutla beklemeyi sevinmeyi mutlu olmayı hepimiz yaşıyoruz burada sende hoşgeldin tekrardan aramıza

hoş geldin canım
inşallah kısa zamnda şişirirsin göbücünü

eşimin tek testisini küçükken almışlar.diğer taraftaki de de varikosel var.doktor ameliyatı önermedi.yaşımız 32 en iyisi aşılama olmazsa tüp bebek deneyin dedi

canım Hayırlısıyla seninde olucak geç olucak ama Allahın izniyle çok güzel olucak inşallah

canım Hayırlısıyla seninde olucak geç olucak ama Allahın izniyle çok güzel olucak inşallah

hepimiz inşallah canım o mutluluğu beraber yaşıycaz
bu arada size sosyal hayattan arkadaşlarımı anlatıyom arada
onlarda sizleri anlatıyom bazen :)))) tbi kk olarak değil burdaki yazışmalarımdan kimsenin haberi yokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…