- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.341
geçen gün çok yakın bi arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim
arkadaşım geçen yaz hamile kalmıştı fakat düştü bende üzülüyo diye varmı bişey diye hiç sormam neyse renk verdi bu azıcık sıkıştırınca söyledi 3 ay dolmadan bu defa kimseye söylemiyolarmış 12 haftalık hamile ortak bi arkadaş vardı onu sordum aramıyorum ne zamandır iyimi diye bişey demedi
ben de diğer arkadaşı aradım telefonu bi açısşı vardı öyle bi mutlulukki anında anlaşılıyo hamileyim diye çığlık attı kuşum 12 haftalık yine
ikiside çok yakın arkadaşlarım ikiside bende çok sonra evlendiler ama her ikiside bizim kadar olmasada bebiş için biraz uğrartılar
keşke dedim benimde sizlele aynı anda olsaydı üçümüz beraber büyütürdük dedik ama kısmet değilmiş
allahtan tek değiliz anlayabilicek kimse yok yaşayan biliyo yanlızca
arkadaşlar slm bi süredir forumdan takip ediyodum ama ilk kez yazıyorum.benim de sorunum sizlerle aynı.eşimin sperm sayısı 5 milyon.3 kez aşılama denedik üçünde de hüsranla sonuçlandı.şimdi tüp bebek denemek istiyoruz.ne zormuş bu kadar sorun yaşamak.ama allah dermanını veriyo bi şekilde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin kucağı bebeişerimizle dolsun inşallah.
tek değilmişim desene :))))))))))))
zaten en güzel yanı burda aynı dilden konuşmamız o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz sende hoşgeldin topiğimize :)
evet canım ama artık eşime söylemeden yapıyorum.ne yapacağımı nede sonucunu söylemiyorum
evt bugün çalışman lazım kris söylesene canım silik çıksa bile çalışın dyodun di mi. sen iyimisin bu arada miden de kötü mü wc demisin yoksa canım kendine iyi bak, geçemzse yarın doktora git.ikinci çizgi silik çıktı ama belirgin kızlar bugün deneme yapsam nasıl olur acaba
hoşgeldin canım. allah yardımcımız olsun hepimizin. ama benim bildiğim 10 milyon olunca aşılam yapıyolar, size çabuk davranmışlar. tedavi denediniz miarkadaşlar slm bi süredir forumdan takip ediyodum ama ilk kez yazıyorum.benim de sorunum sizlerle aynı.eşimin sperm sayısı 5 milyon.3 kez aşılama denedik üçünde de hüsranla sonuçlandı.şimdi tüp bebek denemek istiyoruz.ne zormuş bu kadar sorun yaşamak.ama allah dermanını veriyo bi şekilde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin kucağı bebeişerimizle dolsun inşallah.
belli olmaz merim belki seninkide 2 haftalıktır şu an :) inşallah. olmazsa da onlara yetişecez merak etme
onlar için çok sevindim çünkü ikiside en az benim kadar istiyodu ve uğraşıyoduyavru kuşum üzülme yazdıklarını okuyunca içim buruldu birdahaki ay senin ayın olur hayırlısıyla inşallah
sizin şansınız benden daha yüksek tedaviye bayadır devam ediyorsunuz ben listenin sonundayım
Canım hoşgeldin aramıza Allah kolaylık versin tedavinizde
hepimizin dileğiinşallah gerçek olurr hayırlısıylaaa
teşekkür ederim hoşbulduk ben hepşnizi tanıyorum aslında benim de ismim burcu burda olmaktan ve anlayan birilerini bulmaktan çok mutluyum.
arkadaşlar slm bi süredir forumdan takip ediyodum ama ilk kez yazıyorum.benim de sorunum sizlerle aynı.eşimin sperm sayısı 5 milyon.3 kez aşılama denedik üçünde de hüsranla sonuçlandı.şimdi tüp bebek denemek istiyoruz.ne zormuş bu kadar sorun yaşamak.ama allah dermanını veriyo bi şekilde.allahım hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin kucağı bebeişerimizle dolsun inşallah.
eşimin tek testisini küçükken almışlar.diğer taraftaki de de varikosel var.doktor ameliyatı önermedi.yaşımız 32 en iyisi aşılama olmazsa tüp bebek deneyin dedievt bugün çalışman lazım kris söylesene canım silik çıksa bile çalışın dyodun di mi. sen iyimisin bu arada miden de kötü mü wc demisin yoksa canım kendine iyi bak, geçemzse yarın doktora git.
hoşgeldin canım. allah yardımcımız olsun hepimizin. ama benim bildiğim 10 milyon olunca aşılam yapıyolar, size çabuk davranmışlar. tedavi denediniz mi
geçen gün çok yakın bi arkadaşım aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim
arkadaşım geçen yaz hamile kalmıştı fakat düştü bende üzülüyo diye varmı bişey diye hiç sormam neyse renk verdi bu azıcık sıkıştırınca söyledi 3 ay dolmadan bu defa kimseye söylemiyolarmış 12 haftalık hamile ortak bi arkadaş vardı onu sordum aramıyorum ne zamandır iyimi diye bişey demedi
ben de diğer arkadaşı aradım telefonu bi açısşı vardı öyle bi mutlulukki anında anlaşılıyo hamileyim diye çığlık attı kuşum 12 haftalık yine
ikiside çok yakın arkadaşlarım ikiside bende çok sonra evlendiler ama her ikiside bizim kadar olmasada bebiş için biraz uğrartılar
keşke dedim benimde sizlele aynı anda olsaydı üçümüz beraber büyütürdük dedik ama kısmet değilmiş
bende eşime sürpriz yapmak istiyorum o günüde iple çekiyorum Allah ım hepimize bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah
hoş geldin canım
inşallah kısa zamnda şişirirsin göbücünü
canım Hayırlısıyla seninde olucak geç olucak ama Allahın izniyle çok güzel olucak inşallah
Pamukcum hayırlı olsun çift çizgin darısı 12 gün sonra çift çizgiyi görmende
Pamukcum hayırlı olsun çift çizgin darısı 12 gün sonra çift çizgiyi görmende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?