- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.541
ronyam gözünü seveyim sus kris gelirse yine canı bişeyler çeker ozaman düşünemiyorum
Selam herkese..Ronyam valla bu testte 15-20 lökosit görüldü yazıyor. Canım hormon değerlerini de yazıyorum, yorum yaparsanız çok sevinirim..aslında onlarda düşmüş
FSH==>3,17====> 2 ay önce 4.24
LH==> 5.59====>2 ay önce 8.61
sperm değerleride yazdığım gibi
KRİSSSSS nerdesindüzelirmi canım bunlar, akşam kaan hocada mail atacam zaten
canım üzülme bizimde 1 ayda çok düşmüşdü fakat 1 ay sonrada tavan yapmıştı canını hiç sıkma düzelir elbet ama neden bu kadar düşüş oldu bilemiyorum hasta falan mı oldu eşin
Selam herkese..Ronyam valla bu testte 15-20 lökosit görüldü yazıyor. Canım hormon değerlerini de yazıyorum, yorum yaparsanız çok sevinirim..aslında onlarda düşmüş
FSH==>3,17====> 2 ay önce 4.24
LH==> 5.59====>2 ay önce 8.61
sperm değerleride yazdığım gibi
KRİSSSSS nerdesindüzelirmi canım bunlar, akşam kaan hocada mail atacam zaten
canım pki kaan hocaya yazsam yani söylesem bişey yazarmı acaba? eee o zaman antibiyotik kullanırsak değerler iyice düşecekcanımın içi benim eşimin o kadar lökositi yoktu en fazla 12-13 tane vardı
eşim antibiyotik kullanmaya başladı %10 olan hareket %50 oldu
sayı 12 milyondu 26 milyon oldu
gerçi son durumumuz berbat ama doğruluğunu henüz teyit etmedik
bence sizin kesinlikle lökosit tedavi edilmeli bak gör nasıl artcak
bizim hoca ilk testte 3-4 lökosit varken başladı antibiyotiğe
canım üzülme bizimde 1 ayda çok düşmüşdü fakat 1 ay sonrada tavan yapmıştı canını hiç sıkma düzelir elbet ama neden bu kadar düşüş oldu bilemiyorum hasta falan mı oldu eşin
canım pki kaan hocaya yazsam yani söylesem bişey yazarmı acaba? eee o zaman antibiyotik kullanırsak değerler iyice düşecekayyy napcamı şaşırdım..
yok canım hasta falan olmadı, hayırlısı olsun inşAllah düzelir canım..
ebaydan alırsan 43 tl geliyo canım pahalı değil ama türkiye de pahalı evet
ben söylememeye çalışıyomm yumurtlama günümü
ama geçen gün aradım eve erken gel diye illa noldu demezmi
dedim boşver falan baktımm ısrar ediyoooo
yumurtladım kocacım dedim bi güldüüü bi güldüü
eee her adama nasip olmuyor delüüü bir hatun
herkese iyi akşamlar kızlar
melis test sonuçlarınız kötü değil bence 3. ay henüz tamamlandı bundan sonra daha çok artıcaktır değerler
kızlar ben regli oldum bu sabah itibariyle ve berbat geçiyo çok yoğun ve sancılı bu ayda tutturamadık yani
kısmet değilmiş yeni çalışmalara odaklanıcaz artık
evet krıscım cok tehlıkelı zaten doktor erken dogum olur dedı, bana çapaya gıt ordada takıbını yaptır erken dogumda kuvez ıhtıyacı olacak, maddı acıdan sıkıntı olabılır dedi. 3 aydan sonra orayada başlıycam.
evet krıscım benımkı ikizi duyunca boşuna ameliyat oldum demeye başladı
adamda haklı keskı erteletseydık ne yapalım boyle kısmetmiş :94:
herkese iyi akşamlar kızlar
melis test sonuçlarınız kötü değil bence 3. ay henüz tamamlandı bundan sonra daha çok artıcaktır değerler
kızlar ben regli oldum bu sabah itibariyle ve berbat geçiyo çok yoğun ve sancılı bu ayda tutturamadık yani
kısmet değilmiş yeni çalışmalara odaklanıcaz artık
evet krıscım benımkı ikizi duyunca boşuna ameliyat oldum demeye başladı
adamda haklı keskı erteletseydık ne yapalım boyle kısmetmiş :94:
sen neden bu kadar erken oldun
sende luteal faz yetmezliğimi var
bugün yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün
sağlık olsun bebeğim hayırlısı olsun sıkma canını bidaha ki aylara inşallah benimde aşırı sancılı geçer ilk günü aprolfort almazsam duramam
selam kızlar size güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef olmadı, eşim sperm sonucu beklediğimizden daha kötü geldi, şöyle :
toplam sperm 10 milyon
%95 hareketsiz, yerinde hareketli %5, ileri ve yavaş ileri 0, morfoloji iyi ama diğerleri kötü..Sağlık olsun napalım, bunada şükür..3 aydır klomen ve proxeed ve diğer vitaminleri kullanmıştık, mücadeleye devam( aralıktaki test daha iyiydi..43 milyondu toplam %90 hareketsizdi..Öyle işte..
canım google yaz ebay diye ilk çıkan linke tıkla burası yurt dışından alışveriş yapmanı sağlayan bir site gittigidiyorla aynı yani
kızlar saolun destekleriniz için..dediğiniz gibi hayırlısı olsun..yok çok şükür iyim, her işte vardır bir hayır mutlaka..belkide yükselişe geçerler ilerleyen zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?