- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.521
o pozızyonda bayanlar bebekleri erkekler kendılerını duşunuyor, kendince haklı :)
uzme yınede kocisini
gülmeyin ama preseed akar diye kıpırdamadım oda sinir oldu :))))))))))
sonra senmisin bunu bana yapan
kızlar ben çıkıyorum. kendinize iyi bakın. ben ve zeytinlerim sizi kocaman öpüyoruz
annaaaa delüüü zaten preseedin bi miktar akması gerek
sıktıktan sonra wc ye gidiyomm ben azcık ıkınıyomm bir miktarı çıksın diye bekliyomm
Pressed Kullanımı: 40 gr.lık tüp olarak 6 adet plastik ve 9 adet plastik uygulama enjektörü bulunan ürünlerden oluşur. İlişki öncesinde, vajina içine uygulanmak istenildiğinde, ürün miktarı kullanıcı tarafından belirlenmektedir. ( Tavsiye edilen miktar 3 gr - 4 gr )
Preseed Jel ihtiyaç duyulan yerde vajinal kuruluğu rahatlatmak amacıyla içten uygulama için önceden tasarlanan plastik uygulama enjektörlere sahiptir. İlişki öncesinde vajinal kuruluğu rahatlatmak için, Pre~seed vajinanın derinine kadar uygulanmalıdır. Böylece ürünün, vajina ve dış serviksi kaplaması sağlanmış olur.
1-) İlk kullanımdan önce, tüpün sızdırmaz kapağını çıkarın.
2-Preseed Jel cinsel birleşmeden 15 dk. Öncesine kadar uygulanabilir. Cinsel birleşmeden önce uygulanması Pressed in tüm vajinaya dağılmasına izin verir.
3-) Plastik enjektörü ucu tüpe doğru sıkıca çevirerek Preseed tüpüne yerleştirin.
4-) Nazikçe Preseed Jel i enjektöre sıkın, dolana kadar yada istene miktar elde edilene kadar sıkmaya devam ediniz. Tavsiye edilen miktar 3gm - 4gm dolma çizgisidir. Enjektörü tüpten ayırırken, ucunun yukarıya doğru olmasına dikkat ediniz, böylece ürün dökülmez. Her kullanımdan sonra tüpün kapağını kapatın ve alt kısmından itibaren tüpü kıvırın.
5-) Preseed Jel i enjektörde kullanmadan önce 30 dk. Fazla bırakmayınız. Bu demektir ki, Preseed' i enjektöre koyar ancak 30 dk. İçin de vajinaya uygulamaz iseniz, kullanılmayan Preseed' in çöpe atılması gerekir.
6-) Preseed' i uygulamak için enjektörü vajinada derine doğru yerleştirin. Bu ayakta dururken, sırt üstü yatarken veya tuvaletteki gibi otururken yapılabilir.
7-) Enjektörü tutarken yağlandırıcının vajinaya boşalması için yavaşça pistonu tamamen itiniz.
Enjektörü vajinadan çıkarın.
9-) Vücudunuz için uygun miktarda nemi elde etmek için ürünü boşalttıktan sonra hafifçe ıkının. Bu vücudunuzun ihtiyaç duymadığı fazla Preseed' i çıkaracaktır. Gerekirse, uygulama sonrası vulvanızda kalan ürünü kâğıt havlu ile hafifçe silin.
hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
sanada hayırlı akşamlarrr
biz iyiyiz sen nasılsın canişkomm
ahhh ronyam ahhh ilk defa denediğim için acemi çaylaktım dün hiç bişeyde olmadı sadece sinir krizim tuttu nasıl sinir oldum bende akmasın diye dikiyom bacaklarıoda gelince üstüne eeeeeeeee bu böylemi deyince olmadı tabi afedersiniz biraz açık oldu ama yazdığın yazıdan çok iyi anladım hatta sinirlenip ayağa kalktığımda bile akmadı ozaman bile öğrenmiş oldum sonrasında yıkarken geldi dışarıya ayyy ben bunu yapamam dedim dün ama bugünde yok bizim cips sabaha karşı gelecek bizim iş yandı :)))) hayırlısı artıkın
emoşum sen neyapıyosun şekerparem iyimisin
bende iyiyim yazdıklarınızı okuyordum preesed ile alakalı çok ii birşeyde çokpahalı ya...
ben seni yerimmm yaaa kıyamam ben sana
üzülme canımın içi kısmette varsa oluyorr
ayyy ne durumdayız yaaa ne gıcık bişeyy
aslında yemek içmek kadar ihtiyaç olan güzel bir şeyi
sırf bebek uğruna afedersin b..ka çeviriyoz
iyiyim canım dükkandayım bi buraya bakıyorum bi işlerle uğraşıyorum hayatım:)
evet olacağı varsada olmadı canımıniçiovulasyon günlerimde benim cips havalara giriyo uyanık hemde nasıl naz yapıyo :))))))))) diğer günler peşimden koşar dur dur ben ona neler yapıyorum
süper güzel işiniz var yaaa
bu arada unutmadan diyemm ablanın pastalarına bayıldımmm
ayy korkar oldum yiyecek bişey demekten ama krisimin canı çekersede
enişte gitsin alıversin bulmak zor olmaz pastayı
amma krissss derseki üzerinde ayakkabı olacak bide çanta olacak
o zaman işimiz yaş :18::18::18::18:
yer beni valla
ben seni yerimmm yaaa kıyamam ben sana
üzülme canımın içi kısmette varsa oluyorr
ayyy ne durumdayız yaaa ne gıcık bişeyy
aslında yemek içmek kadar ihtiyaç olan güzel bir şeyi
sırf bebek uğruna afedersin b..ka çeviriyoz
ben söylememeye çalışıyomm yumurtlama günümü
ama geçen gün aradım eve erken gel diye illa noldu demezmi
dedim boşver falan baktımm ısrar ediyoooo
yumurtladım kocacım dedim bi güldüüü bi güldüü
eee her adama nasip olmuyor delüüü bir hatun
canım sana bir şey sorucam eşin sperm kültürü baktırıdımı
eşimin doktoru lökosit varsa istedğiniz kadar vitamin kullanın hareketi zor artırırsınız demişti
lökosit çok etkiliyor haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?