Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen icirirsin sen halledersin canim ben seni biliyorum ve sana guveniyorum:)))))))))))

kriscim kızlar hormon testleri sonuçlarını aldım şok oldum e2 70 idi şimdi 25 inanamıyorum yumurtlamam çok mu azaldı nsl 5 ayda oldu bu lh yerlerde 2.63 prolaktin yükselmiş 25.14 kızlar bana ne olmuş lütfen acil yardım çok kötüyüm

banada öle geldi oyüzden sordum canım benim yumurtalıklar erken çatlıyo normalde ama bakıcaz ovulasyon testi kullanıyorum dedim biz onlara fazla güvenmiyoruz dedi hayırlısı bakalım

evet canım ovulasyon tstlerı her zaman guvenılır degıl.yada bende degıl.mesela benım 12. gunumde usg de yumurtam 18mm gorundu.aynı gun ovulasyon testı de cıft cızgıydı ama ben 18. gun bır daha usg ye gırınce dr yumurtan daha yenı catlamıs dun catlamıs dedı.ama benım 12. gundekı teste gore yumurtamın 13-14-yada 15. gunde catlaması gerekırdı.zaten benım yumurtalar erken olgunlsaıyor gec catlıyor.bılemıyorum bu benım yumurta kalıteme etkı edermı.bu yuzden bende bır dahakı ay klomen ve catlatma ıgnesını denycem.belkı daha once catlarsa sansım artar.dr.lar bunun problem oldugunu soylemedı ama ben erken olgunlasıp gec catlamasının problem olabılecegı ı dusunuyorum.12. gun 18 mm olan yumurta 17. gun kac mm olur yanı.catlıyorsa problem yok dıyorlar ama bılmıyorum.takıbı de denıycem ınsallah baruk gıbı bendede ıse yarar.Allah buyuk.

arkadaşlar merhaba
sevgili gülüm mesaj yazmış zor günler geçiriyormuş
yazdığı mesaj aşağıda

Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..

canım yaaaa valla üzüldüm şimdi, Allah yardımcıları olsun, bebeklerini onlara bağlışlasın rabbim tez zamanda sıkıntılarını gider rabbim arkadaşımızın (((

canım yaaa.cok gecmıs olsun.Rabbim yardımcın olsun.bebek ıyıymıs ama ınsallah bu kanamalarda bıter.kist yada myom varsa belkı kanama ondandr.bır arkadasın daha oyleydı sonra kıst yada myom tam hatrlamıyorum bısı varmıs .sonra aldılar o kıstı bebege zarar vermeden.sımdı dogurdu bebegını saglıkla.gulum ben ınanıyorumkı bebegıne sag salım kavuscaksın.gececek bunlarda.dualarımdasın.

Allah yardimcisi olsun . Insallah sorunsuz atlatir bu gunleri ve bebegini sag saglim kucagina alir .
Gulumcum dualarim seninle ve bebisinle ...
bende yasadim o gunleri boncugumda yasiyor atlatacaksiniz insallah sen dinlen iyi bak kendine.

canim kotu olan ne onu anlamadim?
doktorun bu sonuclar kotu mu dedi?

canım merhaba beni hatırladın sanırım, hocayla görüşüp ilaçlara başladık yalnız benim şöyle bir durumum oluştu en son 29 ocakta regl oldum ve bugün 32. günü normalde 28 günde bir oluyor bugün eczaneden basit bir gebelik testi aldım ama negatif çıktı, adetimi beklediğim gün ve sonraki 2 günde kasıklarımda dehşet hareketlemeler hissestttim, uyku hali de var bilmiyorum belkide psikolojik oldu uyku durumu kan testi yaptırmak için zamanım olmadı, tüp bebek merkezindeki doktora geçen ayki kullandığın ilaçları ile gebelik sağlanmış olailir kan testi yaptırman lazım dedi bana neler oluyor anlıyamıyorum.

canım fsh ve lh sperm yapımında önemli hormonlar ve fsh 5 5,5civarında olmalıymış
ana 55.5 miiiiiiiiii ( sabır diyorum ya rabbiii..inşallah olacak birgün..

canım bana da aşağı yukarı böyle bir msj yazmış kaan bey..ancak ben Klomen i anlamadım netten falan baktım da erkeklerde hareketliliği sağlıyormuş.illaki Klomen mi ama Climen i almış eşim..tekrar alacağım onu kullanmayacağız.bir ay kullanıp test yaptır dedi.ayrıca proxeed plus ı da önerdi..((((

canım ben senin yazdığın diğer ilacı bilmiyorum ilk defa duydum.. ee sizinde hareket sorunu vardı demi?? valla biz 3 aydır kullandık ve harekette bir değişme olmadı, hatta düştü değerlerimiz bu testte inş tekrar yükselir..sizde kullanın bence, proxeed de aldınız mı peki?

Merhaba Seni hatirlamaz olurmuyum
canim idrar testiyle hemen cikmaz degerinin 1000 i gecmesi lazim idrarda cikmasi icin
istersen sen yarin sabah erkenden git bir kan testi ver canim
hadi hayirlisi bakalim

canim yanlis yazilmis 55 degil 5.5 olmasi gerek
evet klomen verdiyse mutlaka kullanman lazim ve sabirla en az 4-5 ay kullanabilir
tedaviyi birakmadan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…