- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.721
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıor
ay gunlerdır netım yoktu tam gırıorum bırsey yazacm pat gerı gıdıor resmen patladım
boncukcugum hamılelık nasıl gıdıor gordunuzmu bebgı?
krıshazel sen nasılsın canım
melısela ya sonucunuzun kotu cıkmasına uzuldumbu hafta daha bızde yaptırıcaz eger kotu cıkarsa
esım hayatta tek 1 ılac gene ıcmezzzzz
baruk pamuk kadser yagmur lolenıes antalya gulum ronyaaaaaaa ve dıger arkadslarrrrrrrrr nasılsınızzz
krıscım boncukcum ben anlamadım :) boncugun oglu mu olacak benım neyim olacak onuda bilin
senin ya 2 kizin
yada bir kizin bir oglun olacak:)
ama buyuk ihtimalle 2 kizin olacak:)
sen icirirsin sen halledersin canim ben seni biliyorum ve sana guveniyorum:)))))))))))
banada öle geldi oyüzden sordum canım benim yumurtalıklar erken çatlıyo normalde ama bakıcaz ovulasyon testi kullanıyorum dedim biz onlara fazla güvenmiyoruz dedi hayırlısı bakalım
arkadaşlar merhaba
sevgili gülüm mesaj yazmış zor günler geçiriyormuş
yazdığı mesaj aşağıda
Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..
arkadaşlar merhaba
yazdığı mesaj aşağıda
Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..
arkadaşlar merhaba
yazdığı mesaj aşağıda
kriscim kızlar hormon testleri sonuçlarını aldım şok oldum e2 70 idi şimdi 25 inanamıyorum yumurtlamam çok mu azaldı nsl 5 ayda oldu bu lh yerlerde 2.63 prolaktin yükselmiş 25.14 kızlar bana ne olmuş lütfen acil yardım çok kötüyüm
ana 55.5 miiiiiiiiiicanım fsh ve lh sperm yapımında önemli hormonlar ve fsh 5 5,5civarında olmalıymış
Kaan hoca cevap vermişaynen kopyalıyorum..
Sperm değerlerinde zaman zaman oynamalar olabilir. Sizin 3 ile 15 milyon arasında sperm çıkarmanız beklenir. Yaza kadar, yarım tablet Klomen ve günde 2 kez Proxeed plus almaya devam edin, her ay da FSH ve Testosteron'a baktırıp, lütfen bu sayfanın üzerinde bana yazın. Sperm analizinizi güvenilir bir merkezde ve hep aynı yerde yaptırmaya özen gösterin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
ana 55.5 miiiiiiiiii( sabır diyorum ya rabbiii..inşallah olacak birgün..
[/U]
canım bana da aşağı yukarı böyle bir msj yazmış kaan bey..ancak ben Klomen i anlamadım netten falan baktım da erkeklerde hareketliliği sağlıyormuş.illaki Klomen mi ama Climen i almış eşim..tekrar alacağım onu kullanmayacağız.bir ay kullanıp test yaptır dedi.ayrıca proxeed plus ı da önerdi..((((
Merhaba Seni hatirlamaz olurmuyumcanım merhaba beni hatırladın sanırım, hocayla görüşüp ilaçlara başladık yalnız benim şöyle bir durumum oluştu en son 29 ocakta regl oldum ve bugün 32. günü normalde 28 günde bir oluyor bugün eczaneden basit bir gebelik testi aldım ama negatif çıktı, adetimi beklediğim gün ve sonraki 2 günde kasıklarımda dehşet hareketlemeler hissestttim, uyku hali de var bilmiyorum belkide psikolojik oldu uyku durumu kan testi yaptırmak için zamanım olmadı, tüp bebek merkezindeki doktora geçen ayki kullandığın ilaçları ile gebelik sağlanmış olailir kan testi yaptırman lazım dedi bana neler oluyor anlıyamıyorum.
ben geeelllldddiiiiimmmmmm....
arkadaşlar bilgisayarım çok yavaş yazamazsam kızmayın...
ana 55.5 miiiiiiiiii( sabır diyorum ya rabbiii..inşallah olacak birgün..
[/U]
canım bana da aşağı yukarı böyle bir msj yazmış kaan bey..ancak ben Klomen i anlamadım netten falan baktım da erkeklerde hareketliliği sağlıyormuş.illaki Klomen mi ama Climen i almış eşim..tekrar alacağım onu kullanmayacağız.bir ay kullanıp test yaptır dedi.ayrıca proxeed plus ı da önerdi..((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?