- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.741
nasılsınız kızlaaaaaaaaar bende geldim:)
canim kotu olan ne onu anlamadim?
doktorun bu sonuclar kotu mu dedi?
kriscim bişey sorcam siz klomeni 25 gün kullanıp 5 gün ara vererek mi kullanmıştınız 6 ay, yoksa süreklimi ara vermeden kullandınızz? merak ettim..birde canım sizde tek problem morfolojimiydi yoksa sayı ve harekettede problem varmıydı? çok eskileri soruyorum ama merak ettim canım, aynı şeyleri tekrar ettiriyoruz ama lütfen kusura bakma ablammmm
iyiyiz eminecimmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnn
cnm değerim e2 de alt sınırda dr daha gidemedim sonuçları bugün aldım prolaktin üst sınara yakın e2 yumurtlama mı olyor eşimnde fsh 3.12 testesteron5.82 çıktı
canım benim bizim hem sayı hem hareket hem de şekil sorunu var..yanii rakamları görmüyoruz işin garibi azosperm falan demedi dr ama görünen o herhaldecanım ben senin yazdığın diğer ilacı bilmiyorumilk defa duydum.. ee sizinde hareket sorunu vardı demi?? valla biz 3 aydır kullandık ve harekette bir değişme olmadı, hatta düştü değerlerimiz bu testte inş tekrar yükselir..sizde kullanın bence, proxeed de aldınız mı peki?
canim yanlis yazilmis 55 degil 5.5 olmasi gerek
evet klomen verdiyse mutlaka kullanman lazim ve sabirla en az 4-5 ay kullanabilir
tedaviyi birakmadan devam
arkadaşlar merhaba
sevgili gülüm mesaj yazmış zor günler geçiriyormuş
yazdığı mesaj aşağıda
Çok kötüyüm canım. İnternete hiç giremiyorum eşim görüp verdi şimdi. Kanamalarım var sürekli sırtüstü istirahat halindeyim.
Bebek iyi diyor doktor ama ben oluk oluk kan kaybediyorum..Nedenini bilmiyoruzz..Hergün hastanedeyiz bazen sabahlıyooruz..
Onu kaybetme korkusu beni mahvettii ne yeme ne içme ne de uyku..Allahıma yalvarıyorum hergünnn..Bende sizi çok özledimmm..
Tüm arkadaşlarıma selam benden..İnşallah herkes iyidir..Dualarınıza çokkk ihtiyacım varr..Hepinizi çok seviyorummm..
ay askolsun yaza yaza tum kk ezberledi bizim degerleri
sayi 7 milyon
ileri hizli sifir
morfoloji sifirdi bizim deger:))
yavas hizlimizda 13 falandi iste gerisi hareketsiz di yani hersey neredeyse sifir
sonra klomenin 3. ayinda sayida sifirlanmisti
6. aydada 90 milyon olmustu ve hamile kaldim ozaman da ileri hizlim sifir morfolojim 1 di...
klomeni surekli kullandik biz ara vermeden . prospektusunde 5 gun ara diyodu ama vermedik biz
sen kaan hocaya sor istersen bunu
canım ya. Rabbim kolaylık ve şifa versin inş. çok zor . nasıl oluyor bu kızlar bilgisi olan var mı? yani bu kadar kanama neden?
Merhaba Seni hatirlamaz olurmuyum
canim idrar testiyle hemen cikmaz degerinin 1000 i gecmesi lazim idrarda cikmasi icin
istersen sen yarin sabah erkenden git bir kan testi ver canim
hadi hayirlisi bakalim
canim yanlis yazilmis 55 degil 5.5 olmasi gerek
evet klomen verdiyse mutlaka kullanman lazim ve sabirla en az 4-5 ay kullanabilir
tedaviyi birakmadan devam
saol ablammmm benimkızma bidaha sormam kızlar şimdi azosperm topiğinde bir arkadaşında hamile haberini alık, çok sevindim yaaa..evdede yalnızdım baya bir ağladım az önce :)))
cnm bize dr klomen yerine serephone verdi neden acaba kendisi bir açıklama yapmadı kullanmaya devam dedi eşim 4 ay geçtiği için bıraktı fsh 3 lere kadar geriledi dediğin gibi cnm sabır gerektiyor
bazen oluyor sebebi de pek bilinmiyor
risk diyolar sadece tek bildigimiz o
ozamanda yat veriyolar yatiyorsun iste
yarın akşama kadar bekleyim ben en iyisi akşam iş çıkışı gideyim test yaptırmaya çünkü müdürümden izin almadım :))
klomen ile serophene ayni sey canim
kafadan mi biraktiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?