Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kriscim bişey sorcam siz klomeni 25 gün kullanıp 5 gün ara vererek mi kullanmıştınız 6 ay, yoksa süreklimi ara vermeden kullandınızz? merak ettim..birde canım sizde tek problem morfolojimiydi yoksa sayı ve harekettede problem varmıydı? çok eskileri soruyorum ama merak ettim canım, aynı şeyleri tekrar ettiriyoruz ama lütfen kusura bakma ablammmm

ay askolsun yaza yaza tum kk ezberledi bizim degerleri
sayi 7 milyon
ileri hizli sifir
morfoloji sifirdi bizim deger:))

yavas hizlimizda 13 falandi iste gerisi hareketsiz di yani hersey neredeyse sifir

sonra klomenin 3. ayinda sayida sifirlanmisti

6. aydada 90 milyon olmustu ve hamile kaldim ozaman da ileri hizlim sifir morfolojim 1 di...

klomeni surekli kullandik biz ara vermeden . prospektusunde 5 gun ara diyodu ama vermedik biz
sen kaan hocaya sor istersen bunu

cnm değerim e2 de alt sınırda dr daha gidemedim sonuçları bugün aldım prolaktin üst sınara yakın e2 yumurtlama mı olyor eşimnde fsh 3.12 testesteron5.82 çıktı

senin degerlerin sorun olacagini zannetmiyorum
ama esinin fsh i dusuk
esimin 3.3 iken dusuk deyip tedaviye baslamisti doktor

canım benim bizim hem sayı hem hareket hem de şekil sorunu var..yanii rakamları görmüyoruz işin garibi azosperm falan demedi dr ama görünen o herhalde
..vala eşime Climen i vermiş eczacı ..yanlışlıkla..kullanacğız ama tatlım hem klomen i hem de proxeed plusı.

canim yanlis yazilmis 55 degil 5.5 olmasi gerek
evet klomen verdiyse mutlaka kullanman lazim ve sabirla en az 4-5 ay kullanabilir
tedaviyi birakmadan devam

evet canım ya yaklaşık değerlerde ama işte kaan bey sana da yazdığım gibi klomen ve plus ı kullanın dedi bir ay sonra yine aynı değerlere baktırıp mail at diye yazmış.bakalım tatlım..Allahım sabır versin ne diyim,,
iyi akşamlar

canım ya. Rabbim kolaylık ve şifa versin inş. çok zor . nasıl oluyor bu kızlar bilgisi olan var mı? yani bu kadar kanama neden?

saol ablammmm benim kızma bidaha sormam kızlar şimdi azosperm topiğinde bir arkadaşında hamile haberini alık, çok sevindim yaaa..evdede yalnızdım baya bir ağladım az önce :)))

Merhaba Seni hatirlamaz olurmuyum
canim idrar testiyle hemen cikmaz degerinin 1000 i gecmesi lazim idrarda cikmasi icin
istersen sen yarin sabah erkenden git bir kan testi ver canim
hadi hayirlisi bakalim

yarın akşama kadar bekleyim ben en iyisi akşam iş çıkışı gideyim test yaptırmaya çünkü müdürümden izin almadım :))

canim yanlis yazilmis 55 degil 5.5 olmasi gerek
evet klomen verdiyse mutlaka kullanman lazim ve sabirla en az 4-5 ay kullanabilir
tedaviyi birakmadan devam

cnm bize dr klomen yerine serephone verdi neden acaba kendisi bir açıklama yapmadı kullanmaya devam dedi eşim 4 ay geçtiği için bıraktı fsh 3 lere kadar geriledi dediğin gibi cnm sabır gerektiyor

arkadaşlar iyiakşamlar.bugün largını ne argınmax aldık ama günde kaç tane açmı tokmu nasıl kullanacağız bilmiyoruz.yardımcı olurmusunuz???:18::18::18:

klomen ile serophene ayni sey canim

kafadan mi biraktiniz?

evet cnm eşimin elinde bir dosyası var ilaç önce şöyleydim de böyleydim fsh 10 lardan 3 lere indi diye konuşuyor 1 haftadır hiçbirşey içirmiyordum bugün eczaneye proxeed ser ve e vitamini sipraişi verdik yarın başlayacak inşallah

doktor klomenı ne ıcın verdı ..

bıze vermedıler ..sayı ıcın mı ..

bızım hareket problemımız var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…