- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.321
iyiyim bebiş sen nasılsın :))pamuk nasılsın hayatım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bebiş sen nasılsın :))pamuk nasılsın hayatım
iyiyim bebiş sen nasılsın :))
bende iyiyim bakınıyorum öyle işte
pamuğum nunum napiyseniz kızlarrr![]()
Allahım hepimize!
Hayırlı,sorunsuz başarılı tedaviler;
Hayırlı bulantısız,gelişimi sağlıklı,sorunsuz gebelikler;
Hayırlı,acısız,sıkıntısız,kolay doğumlar;
Hayırlı,sağlıklı,tertemiz evlatlar kucağımıza alıp,onun minicik koynuna yumulmak ve bağrımıza basmak nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...............AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....
Canım benim eşim dört gündür kullanıyor bakalım bu ay nasıl olacak. Bende klomen kullandım kasım ayında. Adetimin 21 . Gününde progesteron sonucum 40.80 çıktı. şu an 4 gün var normal adetime. Acaba hamilemiyim bilemiyorum. Ayrıca eşime harnıp kürü uyguluyoruz. Kısmet bakalım. Beni eklermisin?
canım... Test yaptın mı? Var mı bi gelişmeeeeee....?Amin canım amin
kızlar size süper bi haberim var dün eşim doktora gitti ilaç için hanı benim kendımı parcaladıgım bi ilça vardı yaa proxeed plus diye doktor onu vermiş eşime ay cok mutluyum valla
Canlarım ben geldim. Bu akşam ablamlardayım yani, sizinleyim, değerimi bilin haaaaa...
:))))). Napiyım şeker, aylardır akşam muhabbetine katılamıyordum....ayyyy sensiz olurmu hiç nasılda mütevazı ya :)))))))
Hamişim deseydin daha da çok sevinecektim ama buda güzel, hem kendiliğinden adet olmana hem de eşinin değerinin düzelmesine. Kocaman bi gözün aydın canım:))))))slm arkadaşlar ben geldim adet oldum ama bunada şükür eskiden hiç oılamıyordum şimdi dogum kontrosuz oluyorum bide bu arada eşimin sonucunu aldık bugun veeeeeee morfoloji %1 şükürler olsun yavaş yavaş düzelme var ben doktoruyla telde jkonusmustum morfolojı sıfır demişti bana ama megersem %1 :)))![]()
Hamişim deseydin daha da çok sevinecektim ama buda güzel, hem kendiliğinden adet olmana hem de eşinin değerinin düzelmesine. Kocaman bi gözün aydın canım:))))))![]()
:))))). Napiyım şeker, aylardır akşam muhabbetine katılamıyordum....