• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın bayanlar.mericim daha önceki testlerde konsantrasyon:20.000 yazıyordu en son yaptırdığımızda sadece sayı:5 mil. yazıyor anlamadım ki ben de.motiliteyi de ayrı ayrı yazmamış araştırma hastanesi motilite:%20 yazıyor.yani hiç açıklayıcı bir şeyler yok.sonuç için de 4 gün beklettiler bizi.sanırım biz bu testlerin hepsini ara tatilde adanaya gidince güvenilir bir yerlerden tekrar ederiz.vsrikosel ameliyatını da burada mikro cerrahi yapmıyorlarmış onuda adanada yaptıracağız.

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor :32:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

Merhaba Kızlar,
uzun zamandır takıp edıyorum bende yaşadıklarımı yazmak istedim :) 28 yaşındayım ve 10 yıldır pco oldugum ıcın doktor kontrolundeyım. uzun zamanlar ılaçla adet gördüm, normal zamana bırakıldıgında olmuyordum. evleneli 2,5 sene oldu ve bizde bebek düşünüyoruz. benim pcolu olmamım dışında eşimin sperm azlıgı var, 6 ay once test yaptırdıgımızda 2,750 mılyondu. daha sonra 3 ay keçi boynuzu kuru uyguladık ve sayı 6,500 mılyona cıktı. artı varikoselide var:( doktor direk tüp bebek dedi ama yınede dogal yollardan önce denemek istedik. ilaçla ılk ay yumurta takıbı yaptık 3 yumurta oluştu ama tutmadı. 2. ay yani bu ay yıne ılaçla 2 yumurtam oluştu ve 5. gunu çatlatma ignesi vuruldum şuan buayın 10. sonra test yapmak için bekliyorum:) listeye benide ekler misiniz

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
uzun zamandır takıp edıyorum bende yaşadıklarımı yazmak istedim :) 28 yaşındayım ve 10 yıldır pco oldugum ıcın doktor kontrolundeyım. uzun zamanlar ılaçla adet gördüm, normal zamana bırakıldıgında olmuyordum. evleneli 2,5 sene oldu ve bizde bebek düşünüyoruz. benim pcolu olmamım dışında eşimin sperm azlıgı var, 6 ay once test yaptırdıgımızda 2,750 mılyondu. daha sonra 3 ay keçi boynuzu kuru uyguladık ve sayı 6,500 mılyona cıktı. artı varikoselide var:( doktor direk tüp bebek dedi ama yınede dogal yollardan önce denemek istedik. ilaçla ılk ay yumurta takıbı yaptık 3 yumurta oluştu ama tutmadı. 2. ay yani bu ay yıne ılaçla 2 yumurtam oluştu ve 5. gunu çatlatma ignesi vuruldum şuan buayın 10. sonra test yapmak için bekliyorum:) listeye benide ekler misiniz

geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı inş. tez zamanda gelir bebişin:)
listeye gelince sürekli geliceğine sö zverirsen öyle :27:

kızlar benim başıma gelen valla pişmiş tavuğun başına gelmez sen o kadar salı gününü bekle hastaneye git şokk eşime dedimki aaa kimse yok ne güzel bide ne desin görevli kaan hoca bugün Ankara da hastanede yok :((((((((( nasıl sinir oldum anlatamam bizde hazır gitmişken sperm testini ve kan testini verdik sonuçlar 16:00 çıkacağı için bekleyemedik eşim yarın gidecek kaan hocanın yanına cidden şaka gibi ya :14: neyse yarın ola hayırola benden haber bekliyosunuz diye eve gelir gelmez yazayım dedim :(((

söz canım :80: sayfa surekli açık, her konuda yardımcı olurumda, bende bu uzun zamanda cok seyle karşılaştım.

kız mokadarda değil :1:
listeye seve seve eklerim inş. uğurlu gelirde hamile kalırsın :)
pamukkkkkk kız valla k. bakma ama gerçekten çok güldüm :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
hayırlısı canım hakkında...
bu arada ben yarın hasteneye gidiyorum hsg çekilicekk :18::18::18: dua edin bana nolur eşimide ikna edebilirsem oda sperm testi versin istiyorum ama bakalım hayırlısıı.

kız mokadarda değil :1:
listeye seve seve eklerim inş. uğurlu gelirde hamile kalırsın :)
pamukkkkkk kız valla k. bakma ama gerçekten çok güldüm :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
hayırlısı canım hakkında...
bu arada ben yarın hasteneye gidiyorum hsg çekilicekk :18::18::18: dua edin bana nolur eşimide ikna edebilirsem oda sperm testi versin istiyorum ama bakalım hayırlısıı.

iyi dileklerin için teşekkurler, allah en kısa zamanda herkesin gönlüne göre versin. sperm testı cok onemli esinin yaptırması ıcın bır sekılde ıkna et derim. sayıyı bilmek hamıle kalmak ıcın bılınmesı gereken bırsey.

günaydın kızlarrrr :16:
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Jan-20-11 04:54:57 PST)
ben bu satıcıya nasıl ve ne yazıcam ov.testini çok gönder diye bana bi örnek verin acilllll

canim sifreni ve parolani yazarak sayfaya gir once
sonra sag ust kosede saticinin adi yaziyor fertilityplan diyor once onu tikla
sonra cikan sayfada contact member diyor onu tikla ve oraya yaz

i wanna 20 ovulation test and 5 pregnancy test
please send me like that
thanks

:))
ama hemen gonder yoksa ship eder

Merhaba Kızlar,

canim esin bence hemen varikosel ameliyati olsun
bizimde ayni sizin gibiydi
tup bebek yaptik ondada olmadi
sonra esim ameliyat oldu ve ben 6. ayinda hamile kaldim
doktorunuz kim canim?

canim esin bence hemen varikosel ameliyati olsun
bizimde ayni sizin gibiydi
tup bebek yaptik ondada olmadi
sonra esim ameliyat oldu ve ben 6. ayinda hamile kaldim
doktorunuz kim canim?

canım varıkoselle ılgılı cok ınternetten arastırdım cogunluk memnun degıl. ılk zamanlar sayı yukselıp daha sonra tekrar duşuyormuş. bu yuzden once kendımız dogal yollarla denıyoruz. 10 yıldır duzenlı bır doktorum var sureklı onun özel muayenehanesıne gıdıyorum. bir kaç ay kendımız deneyıp ondan sonra diğer yöntemlere başvurmayı duşunduk. siz ameliyatı nerde yaptırdınız ?

canim sifreni ve parolani yazarak sayfaya gir once
sonra sag ust kosede saticinin adi yaziyor fertilityplan diyor once onu tikla
sonra cikan sayfada contact member diyor onu tikla ve oraya yaz

i wanna 20 ovulation test and 5 pregnancy test
please send me like that
thanks

:))
ama hemen gonder yoksa ship eder

Merhaba Kızlar,

merhaba arkadaşım öncelikle allahtan kolaylıklar diliyorum

eşinde eğer varikosel varsa öncelikle ameliyat olsun derim çünkü bildiğim kadarıyla ameliyat olmadan sperm kalitesi ve sayıda kayda değer artış olmuyo,sonrasında hiç merak etme sabır ve tedaviyle üstesinden gelirsiniz derim ben
senin içinde genelde soğan kürü uyguluyorlar ve bir çok kişi bu şekilde hamile kalıyor hiç canını sıkma derim ilaçlar da var tabi bu kaonuda ama soğan kürüne ben bizzat şahit oldum çok yakın bi arkadaşım 2 yıldan sonra tek seferde bu kürle hamile kaldı ve bebeği şuanda kucağında

kızlar benim başıma gelen valla pişmiş tavuğun başına gelmez sen o kadar salı gününü bekle hastaneye git şokk eşime dedimki aaa kimse yok ne güzel bide ne desin görevli kaan hoca bugün Ankara da hastanede yok :((((((((( nasıl sinir oldum anlatamam bizde hazır gitmişken sperm testini ve kan testini verdik sonuçlar 16:00 çıkacağı için bekleyemedik eşim yarın gidecek kaan hocanın yanına cidden şaka gibi ya :14: neyse yarın ola hayırola benden haber bekliyosunuz diye eve gelir gelmez yazayım dedim :(((

her işte vardır bir hayır sıkma canını canım

merhaba arkadaşım öncelikle allahtan kolaylıklar diliyorum

eşinde eğer varikosel varsa öncelikle ameliyat olsun derim çünkü bildiğim kadarıyla ameliyat olmadan sperm kalitesi ve sayıda kayda değer artış olmuyo,sonrasında hiç merak etme sabır ve tedaviyle üstesinden gelirsiniz derim ben
senin içinde genelde soğan kürü uyguluyorlar ve bir çok kişi bu şekilde hamile kalıyor hiç canını sıkma derim ilaçlar da var tabi bu kaonuda ama soğan kürüne ben bizzat şahit oldum çok yakın bi arkadaşım 2 yıldan sonra tek seferde bu kürle hamile kaldı ve bebeği şuanda kucağında

sağol canım cumlemize allah yardım etsin. benim kadar okadar çok kişiyizki, iyi haberleri okuyunca umutsuzluga kapılmıyorum. adetıde söktürücü kullanmak zorundayım, kendıliğinden hastalanmıyorum. kesın yumurta oluşumu için 2 aydır klomen kullanıyorum yumurta oluşmasında sorun yok sımdılık. soğan kürüne başladım ancak tadı nedeniyle sonunu bir türlü getiremedim, her içtiğimde kusmak geldi içimden bıraktım :26: bir kaç ay içinde bir sonuç alamazsam eşimle ilgilide tedavi yöntemlerini deniycez. suan düzenli vitamin kullanıyor. ayrıca sperm arttırıcı seyler yedırmeye calışıyorum. keçi boynuzu kuru bu konuda buyuk yardımcı herkese tavsiye ederim. saraçoglunun sperm arttırıcı çayındanda almayı duşunuyorum. bu işler hiç kolay olmuyor allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
sağol canım cumlemize allah yardım etsin. benim kadar okadar çok kişiyizki, iyi haberleri okuyunca umutsuzluga kapılmıyorum. soğan kürüne başladım ancak tadı nedeniyle sonunu bir türlü getiremedim, her içtiğimde kusmak geldi içimden bıraktım :26: bir kaç ay içinde bir sonuç alamazsam eşimle ilgilide tedavi yöntemlerini deniycez. suan düzenli vitamin kullanıyor. ayrıca sperm arttırıcı seyler yedırmeye calışıyorum. keçi boynuzu kuru bu konuda buyuk yardımcı herkese tavsiye ederim. saraçoglunun sperm arttırıcı çayındanda almayı duşunuyorum. bu işler hiç kolay olmuyor allah yardımcımız olsun.

amin canım inşallah şifa olur kullandıklarımız

canım varıkoselle ılgılı cok ınternetten arastırdım cogunluk memnun degıl. ılk zamanlar sayı yukselıp daha sonra tekrar duşuyormuş. bu yuzden once kendımız dogal yollarla denıyoruz. 10 yıldır duzenlı bır doktorum var sureklı onun özel muayenehanesıne gıdıyorum. bir kaç ay kendımız deneyıp ondan sonra diğer yöntemlere başvurmayı duşunduk. siz ameliyatı nerde yaptırdınız ?

varikosel varsa duzelme olmaz
biz doc dr deniz ersev e yaptirdik
bosa zaman kaybedersiniz dediginizi bizde denewdik cunki

Back
X