• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım suan teoman beye para vermıyoruz.zaten amelıyatı 6 ay once yaptrdık bayagı para bayıldık tabı.amelıyattan sonra hemende hamıle kalabılırm sanmıstım ama yok:(( suan kontrole gıdıyoruz ıste.ben kaan hocayada maıl atıyorum sureklı.ahhh canım ,esım teoman ne derse onu yapıyor.bırde hadı dr.u degstr kaan hocaya gıt desem hayatta gıtmez.bı sure mecbur boyle.ama olan bana oluyor uzulen ben oluyorum.zaten 1 yıl ucretsız kontrol.1 yıl dolunca bedava olsa gıtmem artık ona ama dedıgım gıbı esım sımdılık onu dınlıyor:20:

zor bu işler tabi canım benim eşin onu dinliyorsa yapacak bişey yok boşver sende biraz oluruna bırak bari... ama işte insanın içi içini yiyoo valla onu da biliyorumm... çok zor ama rahatlamaya çalış hayatım sende...

eşim ilk başta msj çekti fsh şu kadar testeron değeri bu kadar ayyyy hadi değerleri söyle banane söylemicem merak et dedi :)))) iyic deli oldum neyse kaan hoca nedemiş bakın

sperm sayısı 93 milyon ama sperm hücreli ölü demiş yani hareketsiz ilaçlarla hallederiz normal yolla hamile kalacak eşiniz demiş :)))))))) bide 18 milyon yuvarlak hücre yazıyomuş bu nedir :)

MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:diyorum pamuk ne güzel bi haber ay cok sevindim bizde yarın alıcaz test sonuclarımızı :18:bakalım bizim ne cıkcak acaba cok merak ediyorum

krissss canım bişey sorcam kaan hoca bana mailde demiş ki endol ve trentol mü ne öyle iki ilaç yazmış birini sabah birini akşam kullansın diye 1 ay kullansın sonra fsh bakalım demiş.. ama en az 3 ay deneyin demiş.. bu ilaçlar ne ilacı ki hormon için mi test yapmadan niye verdi ki acaba?

yok canim hormon ilaci degil onlar
hicbir yan etkisi olmayan 2 ilac o rahatlikla kullanabilirsiniz
bizde kullandik onu 1 ay
tikaniklik varsa onu aciyor
sadece 1 ay kullanacak
sonra fsh olcturup kaan hocaya yollayin
tedaviye almis sizi:)
1 ay sonraki duruma gore hormonlara gore tedavi verecek ..

bak yaziyorum size verdigi ilaclarin nerelerde kullanildigini

Periferik arterlerin tıkayıcı hastalıkları ve arteriyosklerotik veya diyabetik nedenlerden meydana gelen arteriovenöz dolaşım bozuklukları (kesik topallama, istirahat ağrısı gibi) • Trofik bozukluklar (bacak ülseri ve gangren gibi ). • Serebral dolaşım bozuklukları . • Göze ait, dejeneratif vasküler süreç ile seyreden dolaşım bozuklukları.

kullanin canim onlari tam 1 ay
sabah 1 endol
aksam 1 trental 400

kizlar hangi diziye bakiyorsunuz
muhtesem yuzyilmi
suphemi?

gecen yaz okumustum hurrem sulatni
moscof cariye , Demet Altinyeleklioglunun kitabi
bir solukta okumustum kitaba uygun gidiyor

evet bende başlayacaktım bu diziye ama bir türlü başlayamadım ya morelim bozuldu buzdolabımda yanmış :((((((((( ev buz gibi

ya sen ne diyorsun evde hersey yanmis mi
nasil birsey bu yaaa
garanti kapsaminda olur dimi? motor yandiysa dunya parasi

canım dün gece sadece salonumuzdaki tesisat gitti eşimin arkadaşı geldi elektrikçi onunda günahını almak istemiyorum ama o yaptı gibime geliyo kabloyu tam takamamıştı bugünde evde tek başımaydım adam gitti baktım banyodan çıtır çıtır ses geliyo makinam çalışmadığı halde isler çıkıyodu nasıl korktum eşimi aradım tekrar geldi elektrikçi ama yandı hepsi işte :(((( garantisi var ama elektirkten kaynaklandığı için dünya para alırlarrrrr :14: hani buna şükürler olsun cana geleceğine mala gelsin ama şuan hepten cidden mağdurum

yaktığımız ufo 3000 watt elektrikçi diyo ucuz kurtuldunuz ev bile yanabilirdi diyo bir yerden kısıyosun bir yerden bişey çıkıyo valla :(

krishazel eşim diyoki bu kağıtta 18 milyon yuvarlak hücre görüldü yazıyomuş bu ne demek canım biliyomusun

pambıkkkkkkk gızzz delüü net ettin adamda böyle oldu anam 0 çekecek derken milyon hemde 10 değil 20 değil tamm 93 milyon :52::52::52::52::52::52::52::52::52:
canım çok tebrik ederim inş. sen 3 aya kalmaz hamiile kalır 7 ay sonrada doğrursun :66::66::66:
ben şincik içeriye gideyimde şu herüfün dünyasını dar edeyim elin adamları 0 spermleri 90 lara çıkartı bizimki bi gayret edipte yükseltemedi onu kırmak için değil yaa hiç gayret etmiyor bu Aydan önce gittim kendi ellerimle aldım kürleri yaptım kendimede onada ilaçlarını herşeyini takip ettim kimyasalda olsa bi gebelik oldu :( ama bu ay yoruldum hepsi bitti adam gidip almayı bırak ben söylemesem zinco yu bile içmiyor günlerce napıcam bilmiyorum biraz içinden gelse başarıcam dese çoktann hamileydim :14::14: allah tan geldi bişey diyemem sorunu için ama gayret etmememesi çok üzüyor beni hatta bazen okadar kızıyorumki neler geliyr dilime susuyorum :95::95::95::95::95::95:

canım benim eşimde beni deli ediyor ben çabalıyorum herzaman vitaminlerini bile ilaç kutusu var hergün hazırlıyorum ve hergün arıyorum içtinmi diye zorla içiriyorum yani ama artık alıştı içmeye ne versem içmek zorunda zaten sağol hayatım inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz :))))))

canım benim eşimde beni deli ediyor ben çabalıyorum herzaman vitaminlerini bile ilaç kutusu var hergün hazırlıyorum ve hergün arıyorum içtinmi diye zorla içiriyorum yani ama artık alıştı içmeye ne versem içmek zorunda zaten sağol hayatım inşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz :))))))

hadi oradan sende esinden dertlenirsen millet yatsin olsun:))
seninki kuzu

kris annem kuzum ben galiba yimirtlamadım :93:
ateşimin yükselmesi gerekirdi bugün düştü
ayy bide 3 gün üst üste çalışdık elimde olan bütün preseedi tükettim :14::14:

dedim dimi sana yumurtladın diye :)))) erkenden yatışındanda belli değilmi tavukcuk olduğun:1:
şaka bir yana ronyam bilmiyorum içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyo:16:

Back
X