- Konu Sahibi boncukboncuk
- #6.101
kizlar merhaba.....banada yardimci olursaniz sevinirim cok..aslinda daha oncede yazdim ama cevp alamadim..topiginizi uzun suredir takip ediyorum..esimde yapilan sperm testlerinde 64 bin ve 5 ay sonrada 1 milyon sperme rastlandi...sonra saracoglundan cay aldik ve test yaptirdik..dayi sifir cikti..bir kac merkezde testi tekrarldik ama yine sifir...bu arada sperm sayisi 1 milyon iken tup bebek denedik ama malesef sonuc sifir....sonra esimde cift tarafli varikosel cikti ve ameliyat oldu ehemn..dr sayinin sifirlanmasini varikoselden olabilecegini soyledi..ve bende alternatifim olmadigi icin inanmak istedim..simdi ameliyat olali 3 ay doldu ..esim su an il disinda onumuzdeki ay test yapacaz...ve tedavimden vazgecmisken yeniden dr a gidip tup bebek denemeyi dusunuyoruz.,aranizda benim gibi olan varmi..sperm sayisi sifirken ameliyattan sonra duzelen...krisahazelin yazilarini takip ediyorum ve hamisss ..Rabbim tamamina erdirsin..isteyen herkesede nasipe tsin insallah.....
Canım bizimde varikoselden sfır olmuştu,ama şimdilerde 9 mil,10 gün sonra gene test var asıl sonucu o söyleyecek ,tek değilsin üzülme ,istediğini sorabilirsin:)))))