• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:....................................o belkide yeni hamişimiz :66:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

günydın kızlar sabah şeriflerini hayrolsun sevgi saygı olsun sohbet muhabbet olsun güllük gülistanlık olsun hepinizi günü aydın olsun :34::34::34:

canim 35 milyon varsa neden asilama oluyorsunki
pco mu var send e de asilama oluyorsun
morfoloji kac morfoloji 4 uzerindeyse sansin cok yuksek ve hiz kac?

canım yaa dün gece internet gitti geldi tekrar gider diya acele acele yazdım teşekkür bile edememişim şimdi edersem kabul edersin inşallah :28:...sonuçlar sence nasıl bu ay olsun çok istiyorum 2. aşılamam olacak 1.de tutmadı sperm yıkanmadan 60 milyondu yıkandıktan sonra 5 milyon olarak enjekta edilmişti ...şimdi nasıl olacak bilmiyorum lütfen arkadaşlar dua edin bugün tekrar gideceğiz benimde kan sonucum var E2 ye bakılacak inşallah hayırlı sonuç alırım ve sizde öyle HEPİNİZ CUMASI MÜBAREK OLSUN ALLAH cc emanet olun...

canlarım buarada bugün eşim çamaşır makinası buzdolabını halletirmiş :)))))))) çok mutlu oldum şimdide kombici geldi buda olursa herşey eski haline dönecek valla battaniyeyle oturuyorum

mağdurum mağdurum kızlar mağdurum:1:

Son düzenleme:
canim benim
klomen disinda hepsini esin kullanabilir hicbir zarari yok cok faydasi var cunki hepsi vitamin ve bitkisel destekler
ama klomen i ben tavsiye edemem cunki o bir hormon ilaci onu sadece doktor verebilir iyilik yapayim derken zarar veririz sakin doktora danismadan kullanmayin

canim vitaminleri eczanelerden temin edebilirsin ama bizler hep yurtdisindan getirttik cunku burada cok pahali
pamuk ve ronya arkadasim sana yardimci olur bu konuda

ama herseyden once esinin buna inanmasi ve sana destek olmasi lazim cunki icecek olan o
esinin sperm ve hormon testi sonuclarini yazarmisin?
tup bebegide nerede yaptiracaksiniz?

Eşimin sperm sonuçları ;​

SPERMDE DNA İNCELEMESİ

Cinsel Perhiz Süresi : 3 gün
Volum : 4.3 ml
Görünüm : Opak Beyaz
Likefaksiyon Süresi : 20 dk
Konsantrasyon : 1.2 10^6/ml
Toplam sperm sayısı : 5.16 10^6
Motilite : 63 %
Hızlı Progressif Motilite ( +4 veya A ) : 24 %
Yavaş Progressis Motilite ( +3 veya B ) : 29 %
Toplam Progressif Motilite ( A + B ) : 53 %
Non Progressif Motilite ( +2 veya C ) : 10 %
İmmotil ( +1 veya D ) : 37 %
Toplam Progressif Motil Sperm Sayısı ( A + B ) : 2.7 10^6
Normal Morfoloji ( Strict ) : 0 %
Lökosit : 0.01 10^6/ml
Diğer Hücreler : 0 10^6/ml

----

SPERMDE DNA FRAGMANTASYONU ANALİZİ

Normal DNA

Big Halo ( Grade A ) : %15
Medium Halo ( Grade B ) : %34

Fragmante DNA

Small Halo ( Grade C ) : %21
No Halo ( Grade D ) : % 13
Degraded ( Grade E ) : %17

Toplam Normal DNA : %51
Toplam Fragmante DNA : %49

Hormon testi istenmedi. Tüp bebek denememizde Ankara maya tüp bebek merkezinde yapacağız.

baruk naber canım bugün nasılsın

slm canım, benım ekran butum gun acık iş yerındeyım. arada ozellıkle akşamkı muhabbetlerınızı okuyorum ben o saatlere kadar bek kalmıyorum :43: aslında bıraz uzgunum bu sabah hastalandım :( 2. denememde olmadı. bugun ovulasyon cıhazı sıparıs ettım. yarın sprem sayımı yaptırıcaz. hemde kendı doktoruma ugrıycam jel konusunu bırde ona danışmak istiyorum. klomen ve çatlatma ıgnesınıde sorucam. hafta ıcı doktora gıtmem zor oluyor. iş yerıyle doktor arası ıstanbulun bır ucunden bır ucuna. kecıboynuzu kuru ve takvıyelerde bu ay denıycez bakalım. sen nasılsın ?

o zaman ben yeniden başlıyım aspirine

majezik bende yıllarca içtim sonra ilaçla ilgili bi kaç şey duydum şimdi ona eşdeğer bi ağrı kesici içiyorum

kızlar ben majezıkın cok zararlı oldugunu duydum pek kullanmanızı istemem. benim doktorum bana sadece mınoset verdı herhangı bır agrıda sadece bunu kullan dedı hamılelık oncesı ve sonrası için. ozellıkle ılaç kullanımlarında hamıleler ıcın kullanılmaması gereken ılaçlara prospektusten bakıp için hani olurya o an hamıle kalma yada olmak ıhtımalıne karşı :49:

slm canım, benım ekran butum gun acık iş yerındeyım. arada ozellıkle akşamkı muhabbetlerınızı okuyorum ben o saatlere kadar bek kalmıyorum :43: aslında bıraz uzgunum bu sabah hastalandım :( 2. denememde olmadı. bugun ovulasyon cıhazı sıparıs ettım. yarın sprem sayımı yaptırıcaz. hemde kendı doktoruma ugrıycam jel konusunu bırde ona danışmak istiyorum. klomen ve çatlatma ıgnesınıde sorucam. hafta ıcı doktora gıtmem zor oluyor. iş yerıyle doktor arası ıstanbulun bır ucunden bır ucuna. kecıboynuzu kuru ve takvıyelerde bu ay denıycez bakalım. sen nasılsın ?

üzülme arkadaşım önümüzde kocaman aylar var hamile kalırsın inşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım.

Back
X