- Konu Sahibi boncukboncuk
- #6.261
kızlar iyi geceler kendinize cici bakın öpüldünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye f5 yzıcam![]()
bilgisayar öğretmeni olunca herbişeyi biliyo insan![]()
canim incirle keciboynuzu ayni anda verilir
biz yaptik cunki:)
Ben hamile kalmayada korkuyorum tek başımayım yaban ellerde annem istanbula gelirsin diyo 40 ına kadar![]()
şifa olsun bebeğimmmmmm![]()
tek sorun hiz canim
preseed jel ve ovulasyon testi kullanman sart
ve iliskiden sonra 2 saat bacaklari dikeceksin
ben seni birkac aya hamile birakirim hic merak etme
hemde bu sonuclarla:)))
günydın kızlar sabah şeriflerini hayrolsun sevgi saygı olsun sohbet muhabbet olsun güllük gülistanlık olsun hepinizi günü aydın olsun![]()
canim 35 milyon varsa neden asilama oluyorsunki
pco mu var send e de asilama oluyorsun
morfoloji kac morfoloji 4 uzerindeyse sansin cok yuksek ve hiz kac?
canim benim
klomen disinda hepsini esin kullanabilir hicbir zarari yok cok faydasi var cunki hepsi vitamin ve bitkisel destekler
ama klomen i ben tavsiye edemem cunki o bir hormon ilaci onu sadece doktor verebilir iyilik yapayim derken zarar veririz sakin doktora danismadan kullanmayin
canim vitaminleri eczanelerden temin edebilirsin ama bizler hep yurtdisindan getirttik cunku burada cok pahali
pamuk ve ronya arkadasim sana yardimci olur bu konuda
ama herseyden once esinin buna inanmasi ve sana destek olmasi lazim cunki icecek olan o
esinin sperm ve hormon testi sonuclarini yazarmisin?
tup bebegide nerede yaptiracaksiniz?
baruk naber canım bugün nasılsın
buarada cumanız hayırlı olsun![]()
o zaman ben yeniden başlıyım aspirine
majezik bende yıllarca içtim sonra ilaçla ilgili bi kaç şey duydum şimdi ona eşdeğer bi ağrı kesici içiyorum
slm canım, benım ekran butum gun acık iş yerındeyım. arada ozellıkle akşamkı muhabbetlerınızı okuyorum ben o saatlere kadar bek kalmıyorumaslında bıraz uzgunum bu sabah hastalandım
2. denememde olmadı. bugun ovulasyon cıhazı sıparıs ettım. yarın sprem sayımı yaptırıcaz. hemde kendı doktoruma ugrıycam jel konusunu bırde ona danışmak istiyorum. klomen ve çatlatma ıgnesınıde sorucam. hafta ıcı doktora gıtmem zor oluyor. iş yerıyle doktor arası ıstanbulun bır ucunden bır ucuna. kecıboynuzu kuru ve takvıyelerde bu ay denıycez bakalım. sen nasılsın ?